lauantai 21. tammikuuta 2017

Washingtonin Riehuvat Vasuriääliöt

http://cheezburger.com/1404677/feast-your-eyes-on-all-the-fights-rioting-and-flash-bangs-from-inauguration

Yököttävää, totaalisen oksettavaa ja rikollista, kakaramaista, alhaista elukan käytöstä, TAAS, VASEMMISTON paskarotilta !!!!

Ja siltikin vain oikeistoa tai jotain nimeltä "Ääri Oikeisto", syytetään ja pelätään ja siitä jauhetaan jne yms.
Vittu mitä paskarantuja te olettekin vasurit ! Ei vittu se on ihan absurdia, surrealistista kuin Jopesh vitun Fritzl.

Tuota kaikkea voitte nähdä lisää mm Live Leakista jos haluatte, mutta miksi ärsyttää itseään syyttä suotta?
Vasurit on rehveleitä paholaisia kollektivisti imbesillejä. Älykääpiöitä katutappelijoita, jotka luulevat olevansa fiksujakin ja älykkäitä ja viisaita tai jotain, mutta ovat pelkkää planeetan kurjinta ja moraalittominta, alhaisinta vitun kusipää rähjälistöä mitä on. Ei sitä paljoa vasuria alemmas voi olento enää vajota.

Siellä ne taas ovat rikkoneet ikkunoita ja tuhonneet limusiinin ja tehneet kaikkea muuta sivistynyttä ja fiksua ja järkevää ja kannattavaa ja rauhallista ja älykästä ja tasokasta ja viisasta ja yleishyödyllistä ja kunniallista ja kunnollista ja muut huomioivaa ja tasokasta ja sellaista mitä Da Vincikin tekisi.

Vitun megapaskiaiset. Eikö tätä nyt voitaisi jo julistaa ihan Viralliseksi Faktaksi että "Vasemmistolaiset ovat vain de facto; mielisairaita kusipäisiä, kärttyisiä, ärtyisiä, älykääpiöitä pikku paskoja!" ?! Ja ärtyisiä vailla vertaa.
Vain hermoraunioimmat juutalaiset ja muslimit vetävät vertoja näille pikku paskamadoille.

Vittu ....absoluuttisen kuvottavan huonoa ja epäapinamaistakin, alempaa siis, käytöstä. Totaalista IHMISYYDEN ja järjen puutetta ja kusipäisyyden totaalista läsnäoloa. Luultavasti KAIKKI heistä on jonkinlaisen alkoholistin tai muun vastaavan vitun paskamytyn paskaluuserin ääliön, älykääpiön, kuvottavan ja typerän mutantin siittämiä rotanpaskaäpäriä.

Mutta hei; silitelkää niitä, by all means, silkkihansikkain ja tsiigatkaa mihin SE johtaa !!

*

Itse päivähän oli mitä mahtavin; Trumpista tuli uusi bossi tuolla, ja samalla 100 kpl al-apinoiden taistelijaa surmattiin ählämilässä ! Aivan loistavaa siltä osin.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201701202200057373_ul.shtml

^Tuossa on tuo Trumpin puhe. Joka oli melko hyvä, huomattavasti lyhyempi kuin sen neekeripäällikön tyhjät ja typerät Marxistiset "POLIITTISET" lässytykset, jotka kesti muistaakseni noin 2 tuntia yhtäjaksoisesti, länkytystä jankutusta märehdintää typerysten aploodeja yms, ja se vain jatkui ja jatkui ja jatkui; ne puhuvat aina paljon joilla ei ole mitään todellista sanottavaa. Kuten naiset esim. HAHAHhaa.
Eniwei, puheensa oli lyhyt ja ytimekäs ja armollisen lyhyt. Ihanan lyhyt. Ihastuttavan lyhyt.
Katsotaan saako hän toteen tuon mahtavan idean, joka tekisi Amerikasta taas vähän jotain sellaista mikä muistuttaisi sitä mitä Amerikasta PITI TULLAKIN ylipäätään, eli saako hän kammettua valtikan Woshingtonin Poliittisilta Yrjölänteiltä ja Kunnianarvoisilta Paskaloisilta ja annettua sen kansalle, vaiko ei.
Mielenkiintoista kuitenkin.


*

Mutta totean vielä että olipahan taas oikea vitun aimo annos totaalista itsekästä narsistista typerää vähämielisten raivoa tuo mellakointi. Jumalauta kuinka huonot geenit voi niin monella, niin monen monen monella, olla !!!?


En minäkään ole jalkautunut tuonne kadulle, esim rikkomaan täysin asiaankuulumattomien ja sivullisten, firmojen ikkunoita tai murjomaan jonkun limusiinia, siksi että "valtaan" on nostettu tai laskettu, miten sen nyt ottaa, joku vasemmiston lellikki.
Ei tulisi kirjaimellisesti mieleenikään, paitsi nyt itse ajatus tulee toki mieleen kun sen on nähnyt toteutettavan niin usein, NYT olen tietoinen siitä että "ahaa joo...aivan...aivan.. NOINKIN voi tehdä...jos on tyhmä ja huono impulssikontrolliltaan....mitä siis tyhmät AINA ja poikkeuksetta ON.....wau....eriskummalisen typerää paskaa".


*

Täällä suomessa se Sipilä niminen vitun vastenmielinen typerä idiootti, se vitun 50-v neitsyt, pöllähti heti esiin jostakin "naftaliinista" ja/tai koipalloista, ja julisti Kansalle miten tähän nyt tulee suhtautua.
Hei paskapää; painu vittu vittuun sieltä huitomasta ja määräilemästä esim MINUA, siitä mm miten MINUN tulee johonkin suhtautua ja miten ei, vitun typerä perkeleen körttipaska !!!

Ja iltsikassa oli sellainenkin alaotsikko tuossa Trumpjuttujen seassa, missä se kusipää "Tytti Paskapää" vai oliko se jokin "Tuppura...nainen..hainen...".....joku "ainen" se oli, niin nin missä se vittupää älähti että Trumpin puhe oli "yhtä paha kuin HE pelkäsivät" tai jotain.
HYVÄ ! Vitun hyvä jos näin oli; kun hullut toruvat jonkun puhetta, on se jo yksin riittävä todiste siitä että kyseinen puhe on luultavasti melko hyvä ja pätevä ja totuudenmukainen ja realistinen yms.
Johon siis räyhähenki-luuseri-vasemmisto REAGOI aina kuten vampyyri päivänvaloon ja krusifiksiin, valkosipulilla höystettynä, eli saavat absoluuttisen paskahalvauksen ja alkavat räyhähenkimäisesti tiuskimaan ja räiskymään ja karjumaan ja paiskomaan tavaroita ja käymään IHMISTEN kimppuun "kuin" joku vitun riivattu.


Hei simpanssit, apinat, hei !
- JOS olisi OMA ELÄMÄ ja ehkä jokin oma "juttu" tai jokin, ei tarvitsisi LAINKAAN KESKITTYÄ(!!), nähkää, siihen mitä jossain vitun humpuukissa ja muiden kiusaamisessa nimeltä "Politiikka", tapahtuu !!! Kaikki KESKITTYISIVÄT vain OMAAN ELÄMÄÄNSÄ ja työhönsä / elämäntapaansa ja "juttuunsa" ja kaikki vain toimisi ja virtaisi soljuvasti.

Mutta ei, täytyy olla "simpanssi politiikkaa" ja muodostaa jengejä ja klönttejä ja klimppejä ja ajatella toisia vihollisina ja sitten ottaa ihan aidosti ja oikeasti ihan vitunmoinen raivari siitä jos ja KUN ne toisetkin tekevät samoin. Ajatellen SINUA, vihollisena ! Vitun imbesilli.


(Simpanssi Politiikkaa on siis KIRJA. Jokseenkin käsittääkseni yhtä legendaarinen ja ennen nettiä myös yhtä parjattu ja harvinainen kuin Eshter Vilarin "Hyvin koulutettu aviomies". Myös suosikkiblogaajani mainitsi aikoinaan kyseisen kirjan, tai molemmatkin itse asiassa. En ole tosin lukenut tuota simpanssi politiikkaa, eikä minun TARVITSE; minä olen TEIDÄN SEASSANNE, minä näen sen kaiken toteutuvan koko ajan silmieni edessä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti