keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Tapsa Murjaaninen

Ai sii.




Elikkä ilmeisesti nyt on, taas, vallalla tai ilmassa, jokin normaalista flunssavirus-epidemiasta tai "kausiflunssasta" tai nuhasta tai "influenssasta" poikkeava ja melko virulenttikin kai, variaatio tai versio, jota kutsuttiin ennenvanhaan nimellä "Viidakokuume".

Tai sitten tuo johtuu siitä että kuvassaesiintyvä ympäripyöreästi "miespuolinen henkilö" on jokin aikaa sitten de facto SEONNUT. En tiä.
Eli näyttäisi siis siltä että nyt myös ns "Tapsa" on, palattuaan jos muistatte Pohjois-Koreasta...(..mielenkiintoista muuten...), niin nin hän on nyt myös löytänyt itselleen oman pokaali tai kiintiö-neekerin. Esiteltävän MaMuMoKu-olennon jolla pisteitä ropisee.

Hän on käynyt ns viidakossa kalassa, jos näin nyt voi ylipäätään edes sanoa.

Miesparka.....kun aattelee miten alas hän onkaan vajonnut ja miten nopeasti ! Hän OLI aikoinaan "koko kansan rakastama" urheiluselostaja ja jääkiekkoilijoiden harmi ja riesa ja ehkä joillekkin myös kauhistus, ja sittemmin hän kävi saamassa hyvinkin Julkisen hermoromahduksen Ständaplavalla ja oli aikansa myös pipilän potilaana, ja NYT..?! NYT hänellä näyttäisi olevan ikioma neekeritär !

Luette tämän täältä ensikertaa, mutta uskokaa vain; kohta ilmoitetaan että "Tapio Suominen on adoptoinut tyttären Kiinasta!"

Ja JOS kaikki menee niinkuin luulen ja ennustan, hän päätyy Luomukaakaon viljelijäksi joko Mosambikiin tai Kolumbiaan johonkin sademetsän laidalle ja tulee myöhemmin suhteellisen raa´asti / brutaalisti murhatuksi ja samalla myös kätevästi ryöstetyksi.

Mutta .....no jaa......no. Toivotaan kai sitten äijälle onnea tai jotain ?!...





Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti