perjantai 27. tammikuuta 2017

Sami Radiossa

Mä tiäsin !!
Tiesinhän minä tämän.

http://www.radiorock.fi/#!/post/58171b9ec72e9f030043cca4

En jaksa tarkistaa, mutta mikäli tuo linkki vie oikeaan videoon, vahvistaa / varmistaa se juuri sen mitä olin ajatellutkin; Sami Hedbergin illuusio hauskuudesta yms tulee sen ÄIDISTÄ !!

Vitun tyhmä läski; sä et o hauska !!! Vaikka ÄITISI mitä vakuuttelisi ja sanoisi. Vitun idiootti.
Ja hei; minunkin äitini on idiootti ja silläkin on melko tyhmiä käsityksiä, eikä niitä pidä ottaa sellaisenaan !!

Sami parka toisaalta. Se on vain tuollainen yksinkertainen ja suurimmaksi osaksi kai ihan positiivinen tai ympäripyöreän "hyvä", hölmö, joka vain ei tiedä sen paremmin ja menee ja vouhkaa ympäriinsä. Tekee ja pitää meteliä. Paljon meteliä tyhjästä.

Haastattelussa hän on lähes lakrimoossi, kyynelten partaalla, selvittäessään kuinka kun HÄNTÄ ARVOSTELLAAN siinä jotenkin arvostellaankin koko tuotantotiimiä ja kapakanpitäjiä ja tuolinvalmistajia ja koko suomen komedia"skeneä" (mikä vittu se ikinä onkin) ja kissoja ja koiria, kasseja ja mopoja, siinä arvostellaan Jumalaa ja siinä arvostellaan kakkuja ja niiden täytteitä, lista on siis lähes loputon.
Mutta ei ! Ei siinä nääs arvostella. Siinä arvostellaan vaan SUA !






Ei voi kuin pidellä naamaansa kuunnellessaan tuota tilitystä. "Kuinka äitiäni sitä ja kuinka äitiäni tätä ja kuinka HÄNEN poikansa sitä ja kuinka HÄNEN poikansa tätä!!" ja jäkäjäkäjäkäjäää...ad nauseam.

Koska nämä kaikki suomen vitun "Ständapkoomikot" kai LUULEE kaikki olevansa jokin Robin Williams tai....Edi Mööfi tai jokin, niin montako kertaa esim NE on valittaneet ja nyyhkineet siitä että ihmiset "arvostelee heitä" kun he eivät ole hauskoja...vaikka äitikin on sentään sitä mieltä ?...
.... : /


Tilanne on kuin jos jonkun laivanrakentajan toheloinnin takia jokin alus uppoaisi, ja häntä syytettäisiin siitä, ja hän vain sanoisi tuohtuneena että "kuinka oikeestaan kehtaatte kritisoida siis ninq MUA?!?....ei mun äitikään o tota mieltä....sen ..nin hei, nin se sanoo että ...nin...etten MÄ mitää ...tehny........ja näi...?...emmä o syylline".



Well....yea..whatever.

Huu givs a fak eniwei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti