tiistai 20. joulukuuta 2016

BERLIININ ISKU !

* Punainen Hälytys !! *
Se alkoi !! TAAS !!


Hiekkaväki / Muslimit / Maltillinen Islam™, on TAAS tehnyt Terrori-Iskun Euroopan SYDÄMESSÄ; Berliinissä.


Luulenko vain, vai alkaako nämä tällaiset näyt ja otsikot ja uutiset ja tapahtumat olla lähes yhtä jokaviikkoisia kuin kaikkein rauhallisimmissa Muslimaissa ?!!?


Jumalauta saatanan rotat perkele !
NYT lienee "Poliitikon" niljakkeet aika harkita ITSE julkisuudesta katoamista...? nou ?

Minua tosin lohduttaa vähän SE, että kaikkein paatuneimmat psykopaatit uloslukien, tämän TÄTYY jo vähän "rassata" tyhmintäkin ja "asialleen omistautuneintakin" vitun kusipäätä loista byrokraattia idioottia. Toivon todella että menetät yö / päivä unesi, ja että Joulusi on yhtä lässähtänyt ja pimeä ja kurja kuin sekä uhreilla että henkiinjääneillä omaisillaan.

Eurooppa on SODASSA. Mutta Eurooppalaiset on anemian ja apatian vallassa, eivätkä reagoi lainkaan. Esim tekemällä jotain niin ilmiselvän itsestäänselvää ja HELPPOA ja sen mitä PITÄISI tehdä, eli heitä niska-perse otteella ulos sekä KAIKKIA mussuja, erottelematta MILLÄÄN PERUSTEELLA, että kaikkia "POLIITIKOITA".

Mutta kosa tuo^ voi tapahtua vain maailmassa jossa on villakoiraa älykkäämpiä ihmisiä, se EI todennäköisesti toteudu täällä Teidän Seassanne.

Vittu jos muuten vielä kauan valitatte siinä saatanan kääpiöt paskahousut jostain VITUN "Alepposta" ja sen jostain VITUN ähläminpentu-uhreista, niin MINÄ pistän koko läjän henk.koht. ydinpommilla sileex !! Kuten teidän olisi JO pitänyt, muttei teitä kiinnosta tehdä IKINÄ sitä "mikä oikein on", koska olette yhtä typeriä kuin vailla rohkeuttakin.
Hankamäkihän on tätä käsitellyt, tätä jahkailu juttua ja kuvaa sen heteron piirteeksi, kuten naisenkin, eli viivyttelyn yms.

Ja oikeassahan Hankis on; se ON hezkun piirre, ja juuri Hankiksen kuvailemista syistä. Se on heteron selkärangassa, viivytellä ja NÄYTELLÄ ja olla olevinaan ja muu typerä vitun vatulointi ja apinankaltainen vispilänkauppa ja muu lapsellinen vitun puuduttava TYPERYYS. Se johtuu naisesta ja siitä ettei sille voi / "voi", vain sanoa että "pannaanko?" - se menettää senkin vähän järkensä ja ehdottomasti malttinsa, mitä sillä on. SIKSI hetero on yleensä AINA kiero kuin korkkiruuvi.

Mutta JOS teitä hetero-idiootteja "Johtaisi" joku muu kuin jokin typerä ämmienkäskytettävä nynny pölvästi; olisi Aleppo ja muu ähläm paskarantu jo pommitettu aikaa sitten. Mutta ei. Kun ei nin ei !!
Vittu; siinähän sitten saatanan kääpiöt KUOLETTE !! Kymmenien / satojen nipuissa, ja ynisette.
Sitä saa mitä tilaa !!

Ja juuri TÄTÄ VASEMMISTO on tilannut ! "Meille Kaikille™". Kiitti vain vitusti vitun ääliöistä alimmat. Vitun tyhmät myyrät ja pelkurit paskapäät. Vitun seinähullut käpyaivot.

Mutta ei teidän enää kannatakaan muuttaa mieltänne, jatkakaa loppuun asti samaan malliin.

*

NYT ei ole enää YHDENKÄÄN käsienlevittelyn aika, eikä minkään vitun hidastelun ja viivyttelyn ja jankuttelun ja jahkailun ja epäilyksen ja epäilysten ja epäröinnin ja arvailun ja mankumisen ja maanittelun ja juonittelun ja muun keskinkertaisen typerän vitun lantapäisen paskan.
NYT ne VITUN ÄHLÄMIT POIS meidän valkeiden mailta ja me-le-ko nopiasti !

Näitä VAROITUKSIA    ON   kyllä  sadellut jo ihan kiitettävästi, ja LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULISI että ne alkaisi jo vähän uppoamaan teidänkin typerään ja super-ylimieliseen vitun tyhmään liisterintäyteiseen paksuun päähänne, mutta ilmeisesti ei ?!..........no.....tsiigatkaa sitten.
Venatkaa vain.

Just ya wait !


-


Siellä sekin taas jo, tuo "Frau Merkel", vitun miehennäköinen tyhmä lehmä, taas pönöttää ISTUALTAAN ja toppuuttelee "Kansaa" nousemasta TÄYSIN OIKEUTETTUUN vastaiskuun ja vastavoimaksi P O L I I T I K K O J E N aiheuttamalle islamin de facto invaasiolle ja muulle Paholaisen PERSEESTÄ hönkäävälle vitun paskalle.


Ja mainittakoon vielä että; haluuttexte nyt kiältää REKAT, kun ählyt on hoksanneet niistä tuollaisen yksinkertaisen ja helpon ja nopean ja melko TAKUUVARMAN uuden terrori-iskun tekotavan !?
Nyt ne vaan jyrää länkkäreitä kuin keiloja, ja teistä ei ole kuin ynisemään Vasuri-hiiren lailla, raivoisan nynnyilynne kourissa TOISILLENNE ! HAHAHAAA vitun tyhmät paskat. Oooouumaifakinggaaaaaaaaaaaaaaad !!


Teidän rohkeutenne ja selkäruotonne ja "munanne" ja mitä kaikkea, jäi kai johonkin yhexänkytluvulle tai johonkin ? En tiä. Jäiks ne johonkin baariin ? Tai johonkin ? Käykää tsiigaamassa.


Monikultturistit™ linnaan !! Siinä on uusi slougani tälle kohta satavuotiaalle suomelle !


Mutta miettikää miettikää, "Poliitikot", kyllä te JOooOTAIN keksitte ! AINA !! Näitä vitun tyhmiä jyrsijöitä KAIKKIALLA YMPÄRILLÄNI, VOI(!!), ihan tasan täysin ja todella, höynäyttää ihan loppuun(sa) asti. Ei ne mihinkään siitä herää !!
Sen kun vain mietitte ja keksitte sen juuri OIKEANLAISEN lohdullisen valheen niin jo vain ! Bäng! Kaikki syövät teidän lihavista käsistänne, tuossa tuokiossa !

(Onnea jo itse asiassa etukäteen! HAHAa, felisitasioon !)


Tuossa muuten sanotaan yhdessä noista Alemmista Otsikoista että "Trump SYYTTÄÄ islamisteja".  .....Joka siis on kuin sanoisi sateen jälkeen että "Trump SYYTTÄÄ vettä ja pilviä".
Ai miin.... KUINKA vitun aivottomia bimboja selkärangattomia idiootteja te VITUN Vasurit oikein TODELLA, lopunkaiken, VOITTE olla ?!?!
Tuntuu että teidän alhaisuutenne on yhtä venyvä ja rajaton kuin kosmos itse.No eniwei....saatiinpahan just sopivasti, varmaan ihan juu sattumalta, totta vie, tähän Joulua ennen - tällainen hyvä ylimalkainen Joulunajan ja Joulun odotus, tunnelma ! Jihuuu ! HAHahahaa Jippii !!
Onnea kaikki skiditkin samalla ! Congrats !

Tässä TAAS maksetaan Wuudstokin hintaa.
Eurooppa ^ nykyään !

NÄHKÄÄ ny jo vittu JOTAIN ! Saatana sentään vitun puusilmät paskpäät. Älykääpiöt sosiaaliset tyhmät vitun naudat.

NYKYNUORET: TÄMÄ  EI OLE(!!) milläänlailla eikä tavalla NORMAALIA !! Painakaa mieleenne.
Nizza, Pariisi, München, Berliini... .. .. . .. ?..................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti