torstai 1. joulukuuta 2016

Kiemunki vs (idiootti) Laki

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612012200034889_uu.shtml

Nyt on vuorossa Kiamungin Terhi.
Jonka suorasanaisuus ja selkäisyyskin sinänsä, on ongelma vinoutuneille ja käyristyneille ja vääristyneille mulkuille ja paskahousuille. Joista ei itsestään ole tekemään ainuttakaan pätevää havaintoa todellisuudesta ja sanomaan muslimeita juuri siksi mitä ne onkin. Eli kuten Terhikin nätisti muotoillen sanoo; murhaajia ja pedofiilejä ja naisia alistavia ja homoja tappavia mielipuolisia muinaisia aliapinoita tappo-ja-murha-ja-raiskaus kultissa.

Ei tuo KETÄÄN oikeasti ällistytä tai yllätä, mutta "Käräjien" väki vain ei tykkää siitä että joku muu SAA SANOTUKSI, KUN he vain nyhjäävät siellä turvassa pöytänsä takana, JA tuhannen tyhmän aseistetun koir...anteeksi, tarkoitin "Poliisiviranomaisen" tai kansanomaisemmin "kytän". Selkien takana siis.
Kaikkien heidän tietenkin TULISI OLLA TELKIEN takana, mutta hei; minkäs teet !? Hoi polloi RRRRRAKASTAA sitä joka lyö ja sortaa ja työntää sormet peppuun ja rahastaakin vielä päälle ! Niin tyhmät vain tekee. SE on niillä VERESSÄ. Tai ainakin on jo tässä vaiheessa.

En tiedä voiko sitä enää suoristaa.


Mutta ompahan absoluuttisen oksettava Tuomio. Mitä Jumalakin nimenomaan KÄSKI olla TEKEMÄTTÄ !! "Älä tuomitse!!!!" vitun apina, se taisi sanoa. Mutta heeeiii! Laki vs Jumala !? Ja Jiila ottaa AINA pataan, ihan kuusnolla.
Däts fo deem shöö ! Ja siihen vain NAAAUUURETAAN päälle ! Ja hahaha...hohotetaan ja hekotetaan jne.
Ja ollaan sitä mieltä että "ei tässä mitään jutkuja olla!".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti