perjantai 30. joulukuuta 2016

Huomioita "Stand Up!" ohjelmasta...

....KOITAN katsoa sitä tuossa, sen kun saatan sietää, toisella silmällä ja välillä äänet päällä.

- Ensimmäisenä lavalle, sen Eirtovaaran läskikaulaisen länkyttäjän jälkeen siis, tuli joku tuollainen Kommunistisen sammakon näköinen typerä mulkku, joka näyttää joko Leninismin opiskelijalta TAI jopa Leeninin itse, henk.koht. kouluttamalta ja koulimalta typerältä Vasurinmulkulta. Ja kuinkas ollakaan, HETI hän alkoi vittuilla "Soldiers Of Oodinista".

Vitun IDIOOTTI !! Vittu sen pitäisi, PITÄISI, olla KOMIIKKAA ja HAUSKAA ja sielukkuutta ja lahjakkuutta, EI mitään vitun Vasemmistolaista Poliittista Amatööriteatteria !

Fuck YOU.


- *huuuoooohh* voi hyvä luoja....NYT siellä on sitten joku tuollainen vitun isosuinen typerä kalju mulkku jonka mielestä on ihan sikahauskaa olla kotoisin Vantaalta tai Tikkurilasta tai jotain...en tiä.... Mitäköhän krääsää muuten Lidlistä saa ensviikolla ? Siellähän on aina niitä kaikkia erilaisia tavarapuolenkin juttuja, ruuan lisäksi siis. Nyt ei ole pitkään aikaan ollut mitään niiiiin kiinnostavaa paitsi ehkä se kitarateline, mutta se vaikutti niin huteralta ettei siihen olisi kuitenkaan voinut ripustaa edes himmeliä saati sitten kitaraa.

Voe hevon vittuuuuuu, NYT se älykääpiö, kun pistin neljäksi sekunniksi äänet päälle, aukoi siellä päätään "valkoisten etuoikeuksista" mm vesisänhgystä. VITTU MIKÄ PASKA-IDIOOTTI.
PAINU VITTUUN sieltä vitun lahjaton typerä kommunistimuuli !!!

Fuck Off !!


Välihuomio: YLEISÖ noissa suomalaisissa Ständapin Larpeissa näyttää aina siltä kuin olisivat katsomassa lapsensa jotain vitun typerää ja puuduttavaa Joulukuvaelmaa tai balettiesitystä, ja taputtavat kohteliaan kuuliaisesti aina kun skidinsä katsahtaa heihin siellä yleisössä. Mutta jota esitystä he OIKEASTI, sydämensä kyllyydestä, VIHAAVAT. Esitystä jonka he haluaisivat raadella kappeleiksi. Ja esitys jonka esittäjät he haluaisivat vain heittää seinään.

I feel ya.


- Jaaha...ja nyt on "lauteille" astumassa Itse Juuhanssonin Ile tai tuttavallisemmin "Ilari".
Mitäköhän SE saa....ai..jaijai..kauheet...aaa...no joo no, ei niiiiin kamalaa kuin odotin muttei myöskään niin hyvä kuin olisi oikeasti hyvä.

Mutta jooo...ylimalkaan Ilari on AINUT suomen Ständaptyypeistä joka on yhtään mitään tai sitäkä. Tuossahan se katkon jälkeen "veti" jo aika hyvin itseasiassa. Taisin pari kertaa jopa vähän naurahtaa. SE on jo ihan järisyttävä tulos suomlannin koomikolta !! Taputa ittees munille tai olalle tai johonkin.
En tiedä onko Ile peräti lukenut MINUA, mutta se on kuin se olisi ! Se mainitsi jo että "joku yleisöstä vetäisi häntä turpaan" ja se OTTI KANTAA asioihin, eli oli kai ensimmäinen joka Ständ Appasi ylipäätään !! Ja se uskaltautui jopa kritisoimaan Suurta Itäistä Johtajaa eli Puuttinen Vladimiria !
Wau !! Jo on aikoihin eletty ! Ja tuo oli oikeasti osuva ja hyvä kuvaus ja siksi HAUSKAkin tuo "taksinahkatakkiset" miehet eli KGB tai mikä se nyt nykyään onkin.
Totisesti; juuri sellaisia rotseja ne käyttää "taksinahkarotseja" Hahahah AHaaaaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti