perjantai 2. joulukuuta 2016

2 "Lain" Uutista

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612022200035524_uu.shtml

Lakilakilakilakilakilakilaki. Laki sitä, laki tätä.
Onko teillä vitun aivottomilla paskapää ameeboilla MITÄÄN muuta tai ylipäänsä MITÄÄN, sisältöä, kuin tuo "Laki" ?!?!?!?!?

Jumalauta mitä Jumalattomia ja sieluttomia pikku paskapäitä te kaikki olettekaan !!!
Laki = Lucifer / Saatana / Juutalaiset.
Mikä TÄSSÄ on VAIKEAA hyväksyä tai käsittää !?!?

Vittu mitä Totaalista paskaa. Jos Laki käy päällesi, et saa edes yrittää "laistaa" siitä tai välttää sitä tai suojella itseäsi, kuten jopa muurahainen osaisi tehdä ja tekisi, ja jos yritätkään niin saat maksaa ylimääräistä ! Jos kysyt muilta ihmisiltä siihen rahaa / apua, on SEKIN "rangaistavaa" ........MITEN on mahdollista että nämä "Lain" kusipäät ei pelkää henkensä edestä teitä, Kansalaiset !?!? Vaan tekee tuota kiusaansa TURVASSA, koko vitun ELÄMÄNSÄ !! Ja siirtää sen kusipäisen vihollisuuden metodin sitten eteenpäin Uudelle Sukupolvelle, ja te ääliöt seuraatte perässä kuin jokin asuntoon mukanatuleva ja kuuluva vanha kissa.

Vittu te olette muuten TY-HY-MÄÄ saatanan PASKAA !! Minä niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin INHOAN ja vihaan teitä. Niiiiiiin paljon.
NIIIN paljon.

Ei voi tunkkaisempaa "elämänmuotoa" tai pikemminkin anti-elämän, kuoleman, muotoa kuvitellakaan kuin TE. Vitun ääliöt idiootit paskakasat petturit. Vitun "ilmiantajat" ja kantelupukit ja kakarat.
Vitun tyhmät nynnyt. Taikauskoiset neuroottiset elukat.

Teitä rangaistaan tuosta kaikesta kyllä vielä, joskus ja jossain. Ja MINÄ olen siellä sitä seuraamassa ja minä olen tyytyväisempi kuin olin ikinä eläissäni.

-

MIKSI se teidän mielestänne, kuka vain saa vastata, KUULUU jotenkin / mitenkään, "Laille" ja siis kytille / valdelle, jos ja kun "kansalaiset" kyselee toisiltaan rahaa ?!?! Tai antaa OMAA OMAISUUTTAAN toisilleen perinnöksi !?
Ettekö te käsitä niin YKSINKERTAISTA asiaa kuin VARKAUS tai ANASTUS ?!?!
Ja uhrin manipulointi ja mielenvääristely niin että uhri ITSE ANTAA sen heille, jolloin se vaikuttaa vain siltä.......miltä se sitten teistä vaikuttaakin. Luultavasti "uskollinen, patrioottinen, Kunnon Kansalainen, pyhimys, tottelemassa Pyhää Velvollisuuttaan isänmaata ja Poliisia ja Lakia kohtaan" ?
Kuolkaa vitun kuivat kuvottavat aivottomat aliameebat.
Just fucking die.

Jesus Christ.


Miten paljon sitä VOI vapautta pelätä !?!?

Ja MITEN tyhmiksi voi tyhmä "kasvatus" jo muutoinkin, geeneiltään, TYHMÄN tehdä !?!?!

Ja vielä tähän juttuun P.s tuo Kiemungin TUOMIO jo ITSE, on "laiton" !!!!! Ei ole MITÄÄN nimeltä "Kansaryhmä" ja MUSLIMIT / islamin tappajaKULTTI EI sellainen ole, joten Terhi; VAADI ITSE(!!) siltä saatanan käräjän paskalaumalta sekä julkinen anteeksipyyntö ETTÄ tuntuvia korvauksia, ehkä joitain kymmeniä tuhansia €uroja. Ja jos jaksat niin koeta saada syyttäjät ja tuomarit ITSE vielä muutamaksi vuodeksi ITSE nautiskelemaan sinne vitun "linnaan". Vaikkapa "perusteettomasta / Laittomasta Tuomiosta" tjns. Kyllä sinä / te, jotain keksit / keksitte, samoin kuin hekin. He "Lain Ihmiset".
Kyllä sitä kun miettii, aina JOTAIN keksii. Sami Hedberikin joskus välillä.

P.s 2 Oksettavaa kuinka Kommunismin puudelit siellä kommenteissa riekkuu ja haukkuu Terhiä VASTAAN !! Saatanan käpyaivoiset paskaläjät, Terhissä on enemmän MUNAA kuin YHDESSÄKÄÄN teistä ynisijämiehyksistä siellä kommenteissa, kiljumassa saatanan manbuubsit, vitun estrogeenissälilluvat munattomat paskapäät apinat, Komentelijoiden ja Käskijöiden ja Orjuuttajien ja Anastajien ja Varkaiden PUOLESTA !!
HÄVETKÄÄ SAATANA !!!

Vittu HÄVETKÄÄ !! Saatanan kääpiöt perkele.


- - - - -


Ja vielä toinen "Lain" uutinen.


http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612022200035185_uu.shtmlOpiskelija-asunnon ikkunassa verhojen sijaan natsilippu - Yhdenvertaisuusvaltuutettu: Laitonta häirintää


"Yhdenvertaisuus Valtuutettu" jota tosin MINÄ   en ole   valtuuttanut IKINÄ enkä MIHINKÄÄ, mutta joka eittämättä KATSOO ITSE siltikin olevansa myös MINUUN jotenkin pystyvä ja kuuluva ja liittyvä ja oikeutettu puuttumaan, kuten kyttäkin ja mikä vain tavallinenkin rikollinen. Varas tai raiskaaja tjms. Mutta eniwei, "valtuutettu" "hyvä": tuo on VAIN ja AINOASTAAN kahta asiaa, tuo on ehkä vähän moukkamaista ja huonoa MAKUA ja sen lisäksi oman mielipiteen tai ehkä tyhmyyden, julkista tuulettamista tai esittämistä tai miksikä sitä nyt kutsuukin.
MINUA esim tuo ei voisi vähempää haitata tai kiinnostaa, mutta minä en vietäkään tätä elämää kaivellen koko ajan ympäristöstä jotain mistä tuhahtaa ja suuttua ja yritä jatkuvasti kiusata ja kurjistaa toisten ihmisten elämää. MINÄ en, toisinsanoen, ole häiriintynt neuroottinen kusipää. Tai no neuroottinen toki, mutten kusipää.

Live and let live. Oletteko ikinä, koskaan, kuulleet ajatusta ja käsitettä !?
Eli SEN SIJAAN että ottaisitte herneen nenään tai tulistuisitte asiasta; mitä jos vain antaisitte ihan TÄYSIN ja TOTAALISESTI ja absoluuttisesti olla ?!?! Kuin me Oikeat Ihmiset. Ja myös miehet.

Non of MY fucking business !

Sitäpaitti; nuohan on ihan tyylikkäätkin, omalla tavallaan, tuommoset verhot.Valtuutettu pyytää yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolautakuntaa kieltämään natsilipun pitämisen esillä ikkunassa.

Esimerkkitapaukseksi valtuutettu nostaa henkilön, joka on kiinnittänyt muun muassa hakaristilipun opiskelija-asunnon ikkunaan Helsingissä.

Ikkunassa on nähtävillä myös Japanin keisarikunnan toisen maailmansodan aikainen sotalippu.

-  Haluamme, ettei rasismiin ™ ja syrjintään yllyttäviä symboleja levitetä julkisesti Suomessa, yhdenvertaisuusvaltuutettu Kirsi Pimiä (hah!)sanoo.

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö (HOAS) on pyytänyt vuokralaista poistamaan yli kahdeksan kuukautta näytillä olleet liput, mutta vuokralainen on kieltäytynyt.

Valtuutetun mukaan liput ikkunaan ripustanut henkilö rikkoo yhdenvertaisuuslain häirinnän kieltoa niin kauan kuin liput ovat ikkunassa nähtävillä.


Pimee Kirsi toivonee myös kuten missitkin, Maailmanrauhaa™ ja Kaikkee Kivaa™. PAITSI kylläkään just siis "Rasisteille™" ja näi !
Ja jos ei tää et ne ninku HALUU, tehoo, ni ne voi vaan kiristää heteromiestään kiristään toisia miehiä siltikin, olemalla antamatta pimppaa.

Eikä JunttiHeteroMies voi edes ELÄÄ iliman pimppaa herran tähden ! hänhän on JO menettänyt järkensä lisäksi sielunsa ja on yhtä vitun TYHMÄ kuin se TYHMÄ vitun ämmänsä ! Ja TÄYSIN tossun ja pimpin alla.
Täysin !
Siis ihan TÄYSIN !!
Fundamentaalisesti, yhtä vitun orjuutettu kuin keskiverto muurahainen on kuningattarelleen.


MINÄ taas HALUAN että suomessa voi TOTAALISEN ja TÄYSIN esteettömästi ja vapaasti levitellä mitä vain haluaa ! Vaikka pimppiään ! Ja EHDOTTOMASTI myös tuota jo niiiiiiiiin läästsiison kamaa eli Natsikrääsää ja mitä lie Japanin Imperiumi memorabiiliaa; ketä vittua KIINNOSTAA !?!?!?
Ja hei, ääliö, hei; NE ketä KIINNOSTAA, kiinnostuu siitä SILTI ja on sen kanssa tekemisissä SILTI, vaikka se olisi "kiellettyä" tässä Suuressa Lastenhuoneessa vitun tyhmä paskapää. Määräilijä ja häirikkö.

Vittu minua ei KIINNOSTA se että SINÄ HALUAT tai SINUN vitun myyränpaskaJENGISI JA sinä, HALU-AT-TE, MINÄ EN HALUA.

Vittu jos diggaavat Natseja niin ...............jaa, digatkoon.
Tykkäähän jotkut jopa "lattarimusiikista" ja mämmistä yms paskasta. Makunsa kullakin. Mutta MAKU on silti OLEMASSA, sekä HYVÄ että HUONO. Samoin kuin on geometriassa SYMMETRINEN ja EPÄ-SYMMETRINEN. Eikä siinä ole millekään vitun näsäviisastelevalle vitun vittupää-hipille MITÄÄN sölkkäyksen sijaa tai mitään "tulkittavaa". Se vain ON.
Kuin veden märkyys ja aurinko "taivaalla".


-  Häirintä syntyy siitä, että pitämällä natsilippua esillä julkisesti luodaan "vihamielinen ilmapiiri" tiettyjä ihmisryhmiä kohtaan. Olemme keskustelleet asiasta muun muassa juutalaisvähemmistöön kuuluvien kanssa ja he kokevat liput ikkunassa erittäin uhkaavana ja syvästi loukkaavana, Pimiä jatkaa.

Valtuutetun mukaan lippujen poistamisen vaatiminen tai niiden poistaminen tarvittaessa laillista pakkoa käyttäen ei loukkaa vuokralaisen sananvapautta.

Sananvapaudella ei valtuutetun mukaan suojata esimerkiksi vihapuhetta, joka loukkaa toisten ihmisten ihmisarvoa.

STT

"Vihamielinen Ilmapiiri", hei vitun idiootti; LAKI on se ÄÄRIMMÄINEN "vihamielistä ilmapiiriä" luova ja uhkuva ja puhkuva ja levittävä ja säteilevä vitun mätäpaise ja paskaläjä. Läjä joka haisee aivan KAIKKIALLA !! Eikä SEKÄÄN saatana riitä teille !
Vittu te olette ilkeitä ja tyhmiä ja ultra-ylimielisiä niin ällistyttävään umpiomaiseen autistiseen extenttiin, että isänne Luciferkin jää miltei kakkoseksi !!!


Ja kuinkas muutenkaan; me ollaan puhuttu niille Juutalaisille, joita me kunnioitetaan enemmän ku omiamme ja joita kaikki toki VIHAA, mut ME katsotaankin ylöspäin!! läl läl läl läl lää !

Idiootti.

Minäkin joskus nuorena puhuin välillä yhelle koiralle.
Muttei siitä mitään saanut irti.

Ja tiedätkö muuten, että nin.. MINÄ esim, pidän "syvästi loukkaavana" SITÄ että SINÄ kusipää ääliö käyt juttelemassa MINUN kotonani, suomessa, juutalaisille ja menet MINUN SIJAANI, HEIDÄN pakeilleen hakemaan ja vastaanottamaan Neuvoa ! Ja että SINÄ ja jengisi haluatte että TEIDÄN, keskenään junailemat ja sopimat Vapaamuurarin paskasölkötykset eli "Lait" koskisivat myös MINUA ja minun omaisuuttani ja ruumistani ja mieltänikin. Minua loukkaa ihan vitun totaalisesti jo se että minun kotomaassani ylipäätään ON, niitä Vitun Juutalaisia !! Ja että NE saavat TAAS jonkun vitun erioikeuden tulla kuulluksi ja ylistetyksi ja paijatuksi. Tämä kaikki loukkaa taas MINUA aivan pohjattomasti !
Mutta hei; vittuako sitä SIITÄ välittäisit !? Äm-ai-rait !?


Ei-fakkin-men !


Ja hei; ei ole mitään nimeltä "Viha Puhe". Vitun tyhmä paska.
SINULLA   EI   OLE   MITÄÄN   erillistä "oikeutta" SANELLA tämän planeetan pinnallaeläville muille kädellisille sitä mitä ne SAA tai EI SAA ehdä tai sanoa. SINÄ et ole Jumala !!
Muista saatana se !!
SINÄ   ET  MÄÄRITTELE totuutta ja/tai oikeutta, sen enempää kuin yksikään typerä vitun kyttäkään, vitun häiriintyneet paskapäät.
Te KAIKKI kukkoilette siellä ylipäätään VAIN ja painakaa TÄMÄ mieleenne(!!) VAIN SIKSI; että meille MUILLA on niinsanotusti, TÄLLÄ HETKELLÄ ja vielä TOISTAISEKSI, muutakin tai jopa "parempaa" tekemistä, kuin taistella teidän vitun kiihkomielisten käpyaivojen, keskiaikaisten vitun ameebojen kanssa.
MUTTA !! JOS Tavallisilta Ihmisiltä LOPPUUKIN yht´äkkiä "tekeminen"..... ja olot tarpeeksi kurjistuvat, heistä kyllä "lähtee" niinsanotusti. Kestäähän siinä aikansa että nämä vitun kohmeiset ääliöt idiootit heräilee, mutta SITTEN saavat kytät kylmää kyytiä mitä ANSAITSEVATKIN ja SITTEN jos tulet Sanelemaan niin.... no kokeile sitten.


Jos jokin ei mielytä sinua Pikku nirppanokkatyttö, niin...................se on ikävää.
SITÄ en tiedä mistä olet saanut apinankalloosi että sinulla olisi jokin vitun luontais-syntyinen "oikeus" lähteä sotapolulle sitä vastaan ja pyrkiä kieltämään se muilta !!!
SE, on jumalauta, jos mikä; TODELLA  kuvottavan  HUONOA KÄYTÖSTÄ.
Kuten kyttienkin ja "Poliitikoiden". Ei MITÄÄN, alkeellisimpiakaan, käytöstapoja.
Mutta jos olisi, eivät he tekisi sitä mitä tekevät, alunperinkään, vaan he tekisivät jotain mitä me, heidän UHRINSA, tekevät.
Eläisivät OMAA   ELÄMÄÄNSÄ    ja tekisivät ehkä jotakin lisäarvoatuottavaa työtä tai tointa.
Tjns.
Mutta helppo raha ja muiden kiusa houkuttelee sosiopaattia ja psykopaattia ja de facto Mutanttia. Sellaisia ne vaan ON.
Jonain päivänä tämä asia ehkä vihdoin tajutaan ja hyväksytään tällä älykääpiöyden luvatulla planeetalla ja SITTEN alkaa napsua.
Paljon ja äkkiä !

Ja NAISET saa selkäänsä ja VITUN LUJAA !! VI II I II I I H DOOOIIIINNNN !!Ja vielä tuosta mitä te KOMMUNISTIT ja muut vitun jalkasilsaakin alhaisemmat vitun saastapussit aina jaksatte jankuttaa ja räksyttää, tuo "ihmisarvo". Niin nin; MIKÄ vitun juttu SE ON ?!?!?!
MISTÄ, taaskin, olette saaneet SELLAISTA pieniin typeriin ja turvonneisiin vitun nuppeihinne, että "kaikilla on sama ihmisarvo" tai jotain muuta vastaavaa PASKAA ?!?!
Ei vittu tasan TOD. O !! Ei ninku TODELLAKAAN ole !
Ja jos TÄTÄ et käsitä, sinä olet liian tyhmä otettavaksi keskustelussa edes yhtä vakavasti ja "tasa-arvoisesti" kuin se edellämainitsemani koira.
Se sentään tuijotti ja ehkä kuolasi tai saattoi jopa jotenkin murahtaa vaimeasti tjns. Joten siinä oli sentään pienen pieni tajunnan murunen sisällä, siinä yksinkertaisessa kuolaavassa otuksessa.


Ja asia on niin yksinkertainen että; joidenkin "ihmisarvoa" vain absoluuttisesti ON LOUKATTAVA !!  Muutoin he eivät ikinä käsitä tekevänsä väärin ja/tai pahaa, eivätkä muutu. Peilin näyttäminen on PALVELUS eikä mikään vitun "rikos", vitun käpyaivoinen kusipää kiusaaja-akka.
Haista vittu pitkä paska, saatanan idiooti aivokääpiö.

Ja btw; jokainen MIES tietää ja tajuaa tämän kyllä. Eikä olekaan muuten ihme, että näistäkin asioista keuhkoaa aina juuri ämmät ja akat; te kun luulette että NAISEUS sinänsä, on "hyvää ja oikein" ja kaiketi "oikeuden" perikuva tjns.
TODELLISUUDESSA se on sen vastanapa, kuten taidatte siltikin tietää, itsekin. Niin syvällä sisällänne kuin  naisella jotain vitun syvyyttä tai sisintä on, eli parin millin syvyydessä ehkä.


En voi taaskaan kuin ihmetellä aivan, aidosti, ällistyneenä ja häkeltyneenä, kuinka HELPPOA juutalaiselle RODULLE todella ON, manipuloida teidän typerää ja kireää ja vääriin johtopäätöksiin kiirellä rientävää typerää vastenmielistä ääliön rimpuilevaa ja sätkivää, reaktionääristä, päätänne.
Vittu te olette meinaan ÄLLISTYTTÄVÄN tyhmiä !! Ja tyhjiä.


Ehkä se jumalauta ON niinkuin Arcanen Texas jankutteli, että Juutalaiset on jotain sellaista SUKUA muinaismaailmasta, niitä isopäisiä ja pitkäkalloisia vitun hirviöitä, joiden oli helpompaa kuin hengittää, manipuloida kaikkia niitä vitun hobbitteja ja mini-ihmisiä ja nyrkeilläänkäveleviä vitun "kyllä mäkin tiiän kaikkee" macho-idiootteja ja bimbo naaraita siinä ympärillään. Koska se SUHDE oli joskus muinoin jo, jostain syystä, muovautunut sellaiseksi.
Eräänlainen hyvin kiusallinen "symbioosi", josta tosin HYÖTYY lähinnä se "pitkäkallojen" tai "puikulapäiden" osapuoli.

Mutta eihän tässä mitään, mielellänihän MINÄkin hukkaan elämäni täällä, teidän minisielujen vittupäiden vatipäiden komentelevien isoruumiisten imbesillien seassa.


Siististi Khuul.

P.s Joillain ei vain OLE, "ihmisarvoa". It´s that goddamn fucking simple.
"VAIN huorat ja varkaat(!!) huutelevat kunniansa perään".
Taaskin Vanha Kansa tiesi jo lähes KAIKEN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti