keskiviikko 14. joulukuuta 2016

YLE-kausti

Ja vihdoin !

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612142200040762_uu.shtml

Jotakin alkaa tapahtumaan.


HAHAH HAHAHAaaaa. YLE ja ehkä jopa koko "Suomi", alkaa hiljaksiin purkautumaan ihan silmiemme edessä.
Pohjois-Korea tulee selkeämmin ja häpeämättömämmin esiin "Maamme" Uljaan ja Salonkikelpoisen ohuen kuoren alta. Ja kaikki nämä "rötösherrat" ja yhä useammin "rouvat" alkaa tulla selkeämmin jopa tyhmemmänkin näkemäksi.

Hienoa ! Mahtavaa ! Hurraa ! Ällääähuäbäwäbwäbälä !


Joko alatte uskoa, tyhmemmätkin, joita Blogiin ehkä joskus eksyy, että Suomi ON melko sama kuin P-Korea, mutta paljon paremmalla asioiden FYYSISELLÄ laadulla ja enemmällä ruualla yms varustettuna !? Mutta SISÄLTÖ ja asukkaiden alhainen vitun OLEMUS on IDENTTISIÄ.

Vittu etttä etoo.

Ja kuten näette, vitun taliaivot idiootit; on "Poliitikko", pelkkä muita komenteleva mielisairas Paholaisen paskahousu-paskakasa kusipää iljetys loinen ja mulkku ja valehteleva Machiavellistinen vitun kusiliero mulkero paskapää roisto ja sosiopaatti tai psykopaatti. Eikä mikään noista ole liioitteleva tai epätarkka tai vääränlainen tjms, kuvaus.


Minulla on sellainen käsitys Teistä Muista, että te LUULETTE näiden "poliitikoiksi" kutsuttujen vitun idioottien "ajavan TEIDÄN asioitanne" jotenkin. En tiä.?.... MISSÄ vitun ulottuvuudessa te LUULETTE elävänne, mutta TODELLISUUS se ei vaan o.
MIKSI he AJAISIVAT "teidän asioitanne" !? Vitun naiivit typerykset ja LAISKIAISET !? Ja MIKSI TE ETTE    ITSE   AJA OMIA VITUN ASIOITANNE vitun paviaanit !?!?!?
Siinä se TÄRKEIN ?!?! ^


Ja VASTAUS tuohon on tietenkin....?!?.__________________________
_________________________________
__________________________________
____________
There ya go ! Kytät ! Ja "Laki" ja "Valtio" yms.
Mutta lähinnä: KYTÄT. Sillä ILMAN KYTTIÄ; kukaan ei tottelisi Valtion komentelua. Ilman kyttiä olisi siis mitä ?!
Thät´s rait, vapaus ! Ja kukoistus ja rauha ja ONNI ! Ja yleinen tyytyväisyys ja asioiden nopea ja eteenpäin soljuva jouheva kulkeminen. Aivan siis kammottavaa ! Hei ! Ihan oikeesti....kääk hei !

Kakkaattexte jo housuun hei !?...hei ?..KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK !*

Aatelkaa että nämä saatanan syöttöporsaat paskaläjät KEHTAAKIN perkele SANELLA toimittajille ja raporttereille yms "medialle" että "meitä ette sitten ahdistele! Ettekä loukka meijän tunteita!"  !


Hei paskakasa! hei; jos et halua tunteitasi loukattavan; LAKKAA OLEMASTA PAHA !!!! Se on HYVIN YKSINKERTAISTA eikä siihen sisälly MITÄÄN vaikeaa.

Vitun liejurotta, jos kehtaat juonitella itsesi näiden aivottominasyntyneiden zombieiden Kuninkaaksi ja "edustajaksi" ja kuppaat heiltä koko heidän vitun ELÄMÄNSÄ(!!), lupaa kysymättä, ja uhkailet kytillä ja linnalla ja sakoilla ja sensuurilla ja noidilla ja rutoilla ja kuolemalla ja kidutuksella, ja ahdistat vuosi vuodelta vain enemmän ja enemmän ja annat heidän itse pitää tai jopa saada, vähemmän ja vähemmän, niin mitä vittua itse LUULISIT ....että ...sellainen ON ?!?! Tai miten siihen reagoidaan !? Miten voit saatana saada edes päähäsi perkeleen paskamöykky, sanella heille vielä senkin, miten he saavat tai eivät saa REAGOIDA kokemaansa ahdisteluun ja pahoihin tekoihin !?!? Saatanan Satanistinen typerä vitun  (luultavasti Muurari) vittupää paskaläjä luuseri !

Sinä et ELÄISI ylipäätään, ilman näitä lehmämäisiä olentoja joita KOMENNAT ympäriinsä, ne ELÄTTÄÄ sinut omalla työllään josta sinä paskakärpänen käyt imemässä "oman reilun osuutesi", antamatta MITÄÄN vastineeksi, muuta kuin vihollisuuden ja menetyksiä ja kurjistamista ja kidutusta ja ahdistamista ja pakottamista ja ventovieraiden komentelua ja rahastusta. Olet melko kirjaimellisesti Saatanan Sikiö, mutta kehtaat siltikin vielä ladella MUILLE ukaaseja saatanan tyhmä paskakasa. Perkele !

Haista "poliitikko" VITTU ! Ja kuole ja mene takaisin Helvettiin. Mihin vitun hyvin TIEDÄT ITSEKIN kuuluvasi.
Sama koskee kyttiä. Saatanan Kätyrit. Eikä tuo ole mikään vitun "vertauskuva" btw.Vittu että on olleet nimittäin LOKOISAT OLTAVAT tässä maanpahasessa, TÄHÄN ASTI, KAIKILLA, jokaikisellä, näistä vitun "rötösherroista" !! Voin vain kuvitella kuinka heleppoa on tähän saakka ollut pitää kurissa ja alisteisena, tätä muutenkin jo yyber-nöyrää Kansaa.
Joten kai se sitten "ottaa pattiin" kun se TotaaliKontrolli alkaakin jo vähän höllentymään ja löystymään, hihna löystyy, ja Kansa saa snadisti henkeä.


Te kuulutte Toteemipaalunne ja Sanelunne kanssa KIVIKAUTEEN, kuten ainakin NYT tiedätte, ette tänne 2-tuhatta luvulle. Vaikkakin SE on toki totta, että suurelta osalta apinalaumaa KESTÄÄ KYLLÄ hyvin hyvin kauan SOPEUTUA elämään ilman mitään "pomoa" ja "päälikköä" ja "kylän vanhinta" ja "kylänpäälikköä" ja/tai "poppamiestä" yms neekerien kaheliutta.
Mutta ne ovat ratkaisuja menneisyydestä ja apinoille, ja myös neekereille, ei enää ihmiseksipyrkiville sieluille.

-

Ja mainittakoon sekin vielä, mitä kommentoijat onkin jo esiin-nostaneet, että tämä YLE-juttu on siksikin erityisen myrkyllinen että YLE on PAKKOVEROILLA RAHOITETTU !!!! Joten se tekee tästä erityisen viheliästä, ja ihan tasan 100%sen Pohjois-Koreamaista paskaa.

Vittu HÄVETKÄÄ !!


Hävetkää niin perkeleesti.

Taisitte joutua tai päästä Hybriksen autuaaseen tilaan !? Ja sitä tulee seuraamaan nyt Nemesis.


Mutta siltikin, summa summarum; MINÄ olen toiveikas, tämä saattaa olla merkki TERVEHTYMISESTÄ. Tämä VOI OLLA alkusoittoa jollekkin vähän jopa hyvähkölle ja paremmalle.

Tosin, koska olen nyt elänyt teidän seassanne täällä Maa-Planeetalla, en ENÄÄ IKINÄ odota Teiltä Muilta MITÄÄN, mutta sanoinhan selvästi että "hyväHKÖ" enkä missään nimessä "hyVÄ". Näissä on EROA !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti