torstai 29. joulukuuta 2016

Ruattin Siat & MaMut™

Eikö ole ikävää, vitun "Valtamedia", KUN joutuu vähän tihkumaan totuutta ja ihan OIKEASTI "korrektia" TIETOAKIN joskus välillä, Kansalle ?


Tuotakaan ^ MITÄÄN, ei olisi ilman Vasemmistolaisiksi kutsuttuja VITUN aivokääpiö-rääpäleitä suunsoittajia idiootteja paskakasoja typeryksiä, asennevammaisia ja älyltään muulintasoisia vitun tunkkaisia laumamielisiä imbesillejä vitun villejä, elukoita ja ääliöitä, alhaisia Machiavellistisia vitun paskarottia, paskahousuja KomentoKommareita nykynatseja sianperseitä vittupäitä paskanaamoja koviksia nynnyjä paskoja. Ilman pilallehemmoteltuja vitun Stadilaisia mielisairaita idiootteja jotka eivät osaa olla vaatimatta oman typeryytensä levittämistä kaikkien, jopa Globaalisti(!), ongelmaksi.

Ilman näitä vitun "risupartaisia" ääliöitä ja nuhjuisissa villapaidoissa laahustavia vitun läskipäitä ja myös kusipäitä !
Ilman näitä VITUN "Suvaitsevaisia™", eli OMAN tyhmän ja täysin älykääpiöimäisen VÄÄRÄN mielepiteensä suvaisijoita, näitä vitun kusiaisia tuhojyriä, näitä saatanan liikkuvia roskapusseja.
Tuotakaan ^ tilannetta EI vain kertakaikkiaan OLISI, vaikken kyttiä tässä puollakkaan, jollei nämä vitun näsäviisaat, ei oikeasti viisaat, häiriintyneet ja aliravitut paskamyyrät olisi tehneet kunnon tihutyötä ja kutsuneet ja maahantuoneet ja houkutelleet sekä tänne että ruotsiin näitä "Maahanmuuttajia™".

Hei; kiitti kun rikoitte tämänkin paikan ja maailmankolkan !! Kiitti hei !!
Thänx.Mutta totisesti; mitä sitä säästämäänkään !!? Johan täällä vältyttiinkin lähes KAIKELTA mistä nuo muut ovat koettaneet rämpiä kuiville sittemmin kun käyttivät lannevaatetta ja hakkasivat kivillä toisiaan ja luolienseiniä ja isoja kissoja.

Lisää ämmiä...anteeksi "Naisia" ! hahahaa, vaan Johtamaan ja opiskelutyttöjä aukomaan tyhmää ja tyhjää perkeleen päätään ja sönköttämään kuinka he ovat "iiiiihan yhtä hyviä kuin________" ja näin edespäin !
U go gurls !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti