tiistai 6. joulukuuta 2016

Helsingin Kadut Tulvii Paskaa™

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612062200036690_uu.shtml

Jaahaa, kun kotimaan / kodin Itsenäisyydenjuhlistuspäivä koittaaa, vyöryy typerä itsekäs Perkeleen paska esiin ja kohti Kaisaniemeä.

Mikä siinä on että KAIKKI vitun limanuljaskat tekee pahojaan aina, jumalauta ihan AINA(!!), juuri Kaisaniemessä !?!?
MIKÄ siinä paikassa oikein kiehtoo liejurottia, ja vetää kaikkia vitun rikollisia paskamuuleja ja limalänttejä puoleensa ?!
Nytkin sinne änkee KAIKKI vasurit, natseista ns "anti-natseihin" eli natseihin.

Haistakaa IHAN KAIKKI, vittu.
IHAN KAIKKI teistä. Ool of juu.


Eikö se Kaisaniemenpuisto ole se mikä on siinä ...onko se Mannerheimintie? Sen varrella, ja mikä levittäytyy siihen FinlandiaLadon ympärille ?!

Jumalauta; voiko enää paljon KESKEISEMPÄÄ paikkaa olla !!!!? Ja SINNE te menette, Stadin nilkit ja rikolliset, raiskailemaan ja ryöstämään ja nyt......rummuttelemaan ja aukomaan tyhjää kollektivistin paskapäätänne ja ärsyttämään koko suomea, koska prinsessoilla on taas paha mieli jostakin typerästä paskasta. Luultavasti siitä että; TE OLETTE, typeriä vitun paskoja.
Ymmärränhän minä SEN; tottakai se vituttaa, kun on syntynyt arvottomaksi typeräksi vitun juutalaiseksi paskamöykkyvasuriksi, rumaksi villamyssypäiseksi elämäntapaniljakkeeksi ja ärsyttäjäksi, vailla MITÄÄN hyvää puolta tai piirrettä. Tai ROHKEUTTA.
Järjestä puhumattakaan.


Hei; mitä jos vitun nynnyt ja idiootit, tymät kusipäät, JÄISITTEKIN TÄNÄÄN VAIN KOTIIN ?! Jos siis asutte "kotona", ettekä esim jossain vitun keharien ja muiden "vaikeiden" kansoittamassa koulukodissa tai muussa eläintarhassa, tai jopa siltain alla tjns.

Oisko mitään ?!

MITÄÄN on myös se mitä te "saavutatte", jalkautumalla tuonne ulos, kadulle, toivottavasti hyvin KYLMÄÄN. Te ette saavuta MITÄÄN, muuta kuin sen että ärsytätte meitä kunnollisia vain yhä enemmän ja enemmän, ja inhotatte meitä tulevaisuudessa yhä vahvemmin ja vahvemmin, ja ällötätte joka kerta kun joku kuuleekin sanan "Vasuri" tjns.


Teidät pitäisi kaikki, natsit mukaanlukien, kerätä sieltä sätkimästä reaktionäärisen typeryytenne kourissa, kadulta, ja rahdata johonkin vitun reservaattiin mihin KUULUTTE, ja jossa teilläkin olisi ehkä ensimmäistä kertaa eläissänne hyvä olla.
Kun ei ole kuin luonto ja ilma ja vesi ja tuli ja ulkohuussi ja ei saastuttavaa sähköä tai mikroa tai pitsaa tai muovia ja pleikkaria tms.

Siellä voisitte keskenään vitun kiljuvat idiootit, kiljua ja kiljuessanne paitsi JUODA kiljua, niin läpsiä itseänne pitkin suuta ja tanssia tulen ympärillä, elukoita palvoen ja palvellen. Ja tulkita toistenne typeriä mielipuolisia ja vinoutuneita unia. JA myös päitä sinänsä.

Vitun tyhmät lapselliset ääliöt.

Sen sijaan että vain myöntäisitte, elämässä ylipäätään, että "jep! virhe tuli tehtyä, ja virheessä olen elänyt koko tähänastisen elämäni....perkele!" ja muuttaisitte ITSEÄNNE / itsenne, niin jatkakaa toki tuota lapsellista rääkymistä ja venymistä ja paukkumista ja joka puolelle vittuilua ja ärsyttämistä ja eskapistista säntäilyä, SE kyllä varmana toimii. .. . .. .Ennenpitkää.

Ihan kuten "Monikulttuurikin" ja kaikki Vasemmiston "unelmat" eli tosielään DYSTOPIAT ja helvetit ja raakuudet ja noidanpolttotyperyydet ja kaaokset ja anarkiat ja muut typerät vitun taantumukselliset välilliset paluut takaisin sinne ihanaan liitukauteen johon aivonne on jumiutuneet, saatanan typerät vitun perkeleen ääliömäiset imbesilli-pösilöt.


Mutta haayyy; häiritkää toki kunnollisempien ihmisten itsenäisyyspäivää !! Hei !! Khamoon män ! Tshilääääx ! Inhottavaahan se on jos oma faijakin on vain joku nuhjuinen villapaidassa majaileva typerä mytty, joka ei osaa kuin nälviä ja nakella typerää kynäniskaansa ja aukoa ahnetta leipäläpeään ja pudistella pientä typerää paskapäätään, ja tiuskia siinä vitun 70-luvun tuolissaan, alkuperäisin verhoiluin, lukiessaan Hesarista jotain mikä ei miellytä. Luultavasti urheilusivut tai jotain.

Onhan siinä kyllä syytä lähteä tuonne kadulle mekkaloimaan, nyt minäkin näen ja hiffaan sen ! Hei ! Heheeeiiii, oooulraitmään.


Vai menettekö te kaikki sinne Torille koska Suomi On Mainittu jossain ?! ....hei ?!.......
...Hei ?! kuulitteko !? ...hei ? Missä meijät on mainittu !!!?!?! hieeei !1 apua !! KÄÄÄääääääkk !! missä !!?Ainakin Guuklessa Suomi Mainitaan." ...mitäs siinä tuijotat...älä tuijota mua Rasisti! Rasistiii ! RAAASISTII! ..Täst-o-hyätyä. "U Go Gurls !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti