perjantai 30. joulukuuta 2016

Lakatkaa Hidastamasta Planeettaa !

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612292200046793_uu.shtml

Juu hei; lakkaatteko sitten kiitos myös kävelemästä !! Toi on ihmisten syy !!
Saatana.

Te kävelette liian ....hitaasti...tai ehkä nopeesti, mutta yhtä kaikki; sen on loputtava !!

Ja ainoa mikä tämän voi enää pelastaa, jos tilanne ON enää edes PELASTETTAVISSA(!!), ai herran jumala - ai kauheeta hei, niin nin ainut Pelastus on kuten tiedättekin jo, Verojen ja muiden ryö...maksujen tuntuva korotus !! Ja lisää toimivaltuuksia "Viranomaisille" !! Ja lisää lisää "Lakeja" ja kyttiä ja kiristämistä ja tivaamista ja teidän on luovuttava myös sähköstä ja vessapaperista ja kiivettävä (Valtion osoittamaan !! älä siinä hätäile saatana !!) puuhun !

Vittu: LUULETTEKO TE saatanan iljettävän tyhmät säälittävät ääliöt, että planeetta pyörittää perkele ITSE ITSEÄÄN ?!?! ei saata...hei ...AHAHAHA THAHAHAAA !! Että se pyörii ilman byrokratiaa MIHINKÄÄN !!?? AI SAAAAAAAAAAAAAATANA AHAHAAHAHAHAHAHA HAahah aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...aijaijaija..tjiajaijaiHAHAHhaaaaaaaaaajaijaiai !!


Tää on TEIJÄN syy !! te paitsi lämmitätte, saatanan ketkut, planeettaa, niin te myös jumalauta hidastatte sen pyörimisnopeuttakin !
Ei PERKELE TEIDÄN kanssanne saatanan läskipäät ! Hei !?
HAAALOOOOO ?!?!?!

Oisko; lisää ääniä Vasemmistolle mitään !?? .....HEEEiiiii !?+1!??!1+1!?1+1?1?1
Enemmän veroja ja vähemmän vapauksia ja selkeämmin Eliittiluokka Vasurikommareita, esiin, ja EI sitten mitään Luokka Yhteiskuntaa ! Hei !
Ja näin..Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti