sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Kuvia 20-luvun Suomesta...

http://www.iltalehti.fi/matkajutut/201612212200044109_ma.shtml

Tiättekö muuten.....nin mitä noissa kuvissa hyvin selkeästi EI ole ?!?!

.................
....
Näin on ! Muslimeita ja neekereitä ja mitä tahansa vastaavia Exoottisia Vitun Rättipäitä ja Somppuja aukomassa tyhjää päätään joka niillä jostain syystä ON, sen ison vellovan plösön perseensä päällä. Vaikkei sillä mitään TEE, mutta... on niillä pää kuitenkin. Puikulainen tyhmä pää, joka on myös tyhjä.

Mutta eksyin aiheesta.

Suomi 1920-luvulla oli IHANAN ei-neekereitä vetoinen ja lokaali ja Suomi. Hienoa.

Eikä noissa kuvissa liiemmin ole mitään VITUN moskeijoita täynnä typeriä ylimielisiä perkeleen älykääpiö-muslimeita, näyttämässä pysyvästi tokkuraisilta idiooteilta, sättimässä muita koska muut EIVÄT ole "muslimeita", eli typeriä sekopäitä suoraan veriseltä esihistorian pimeimmältä vitun Jurakaudelta, katkomassa päitä ja kaluja ja käsiä ja huutamassa ja kiljumassa ja sylkemässä parralleen ja sivaltelemassa ämmiensä rintoja miekalla ja repimässä esinahkoja ja köyrimässä koiria ja kameleita ja heittelemässä homppeleita katolta alas kuin työmiehet jotain sementtisäkkejä ja syömässä hiekkaa. Ei !
Ei MITÄÄN sellaista ! On vain kauniita vanhoja kirkkoja yms, ja RAUHALLISIA paikallisia ihmisiä, suht ihmismäisissä vaatteissa, ja tekemässä jotain YleisHyödyllistä, eikä istumassa kädet perseensä alla ja pieremässä hiljaa, jossain VITUN vapaamuurarien ja muiden juutalaisten konnien temppelissä "Edustamassa Kansaa", koska "Kansalla" itsellään ei ole nähkää "lupaa" edustaa ITSE ITSEÄÄN.
Sama juttu on muuten, mainittakoonkin, tua "Pohjois-Koreassa" ! Hiphei ! Kuinkas sattuikaan ?.....!?..... siä ei kans nin....se "Kansa" niinkään edusta ITSE itseään, vaan heitä tavallaan "edustaa" se paikallinen demonien ja alhaisten roistojen ja superkonnien ja paskarottien ja ali-torakoiden vitun Luciferin paskamöykkylauma. Mutta EI siis sama kuin mitä täällä, meillä, on ! Älkää hämmentykö ja sekoittako näitä keskenään !

Noissa kuvissa ei myöskään "komeile" YKSIKÄÄN, VITUN neekeriämmä kälättämässä typerän primitiivisen vitun pakanahuivinsa kanssa ja kimitä jostain nimeltä "Rasismi™", koska tuolloin juutalaiset ei vielä olleet "opettaneet" teille vitun lantapäille sellaista(kin) "käsitettä" ja sikäli "AJATUSTA" ja tapaa kuvata normaalia jokapäiväistä elämää "patologisoivalla" ja "medikalisoivalla" tavalla. Eli juutalaisen kieroutuneesti.

Jutkut todella ON, kuin kaikki "Poliitikot"; "te TARVITSETTE meitä!!".

Me "tarvitsemme" heitä, kuin kala fillaria tai roviolla palava raukka "tarvitsee" jonkun idiootin roiskimaan sinne liekkien sekaan suolaa haavoihinsa.

Ja mikä ehkä siltikin miellyttävintä, kaikista näistä, on se ettei noissa kuvissa näy yhtäkään vitun Vasemmistolaista™ paskapäätä, yhtäkään vitun näsäviisastelevaa typerää Perkeleen myyrää. Ei mitään sellaista irvistelevää vitun idioottia jyrsijää, närpeämässä jotain pavunituja ja maissia, ja kittaamassa kuumaa kissanpaskaa Staarbaxista ja heittelehtimässä ympäriinsä kadulla, tunkkaisissa ja rumissa, vitun rääsyläisen retkunvaatteissa.
Ei näy YHTÄKÄÄN vitun "elämäntapa kapinallista" tyhmää nulkkia aukomassa julkisesti päätään ja koettamassa, paitsi tietysti onneaan, pakottaa muut sopeutumaan käskyjensä ja vaatimustensa mukaiseen elämään. joka on KURJA elämä, huomaattehan !?
Sama kuin Afrikan neekerten ja hiekkaählämien köyhimpien ja kaikkien muidenkin jotka eivät ikinä selvinneet pois siitä koko "apinat ja puut" jutusta.

Ja JUMALAUTA!! Ja kattokaa perkele tuota Stadin Steissiä ! Tuota asemanseutua!?!?....O_O... ...ai miin...W T F !!!? KUUUUIINKA puhdas ja siisti se on oikein joskus ollut !?!??!
Vittu ei YHTÄKÄÄN saatanan paskaläjää istumassa tai liikkumassa ikäänkuin ihminen jolla on jalat, ei YHTÄKÄÄN ! Ei yhtäkään vitun neekeriä tai neekeriparvea tai ählämisakkia tai paikallisia mulkkuja nuoria syljeskelemässä ja tuijottamassa ja kyttäämässä, ei yhtäkään hampuusia ja/tai narkkaria, kusemassa ja paskantamassa kaiken JO paikallaolevan yrjön ja kusen ja paskan sekaan ja päälle.
Tuo näyttää jumalauta jo paikalta johon voisi vaikka, ihan TARKOITUKSELLA(!), viedä vaikka....lapsensa herran tähden ! Ja ESITELLÄ kyseistä paikkaa sille!! Eikä miltään portaalilta Helvetin LIKAISIMMALLE kehälle.

W A U !!!! "Steissi" on OLLUT kaunis. Ja lupaava ! Kuten koko vitun maakin.

Ja tuo viimeinen kuva on kiinnostava, hienonnäköinen paikka. Jonka harmillista kyllä, Ryssänpaska on tullut ja vienyt ja ränsistymään päästänyt ja tuhonnut ja raiskannut ja pilannut ja summa summaarum "Ryssinyt".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti