keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Tupakasta ja Tupakoinnista

Huomasin tuossa tuon iltalehden jutun jostain nimeltä "napsutupakka" yms...huu givs a fak, ja aloin vain ajatella, ja tämä on tämän "postauksen" idea ja syy ja sanoma, että "miksi se kiinnostaa niin suuresti, kautta aikain, Tiettyjä Tahoja, kieltää toisilta ihmisiltä tupakointi?!" ?!?!

Minkä helvetin takia teidän Perkeleiden pitää perkele SIIHENKIN puuttua !? Vittu vittuako se teille kuuluuu perkeleen paskapäät jos joku vetää röökiä !??!?!?!

HITLER oli "historian ensimmäisen tupakanvastaisen kampanjan" päähahmo ja kohkaava taustavoima jne. Eikö SEN pitäisi jo herätellä Vasurin mulkkupaskat edes JOOOOOTAIN kelloja ?!?Mutta onhan se kurjaa kun on syntynyt täysin hyödyttömäksi, kyvyttömäksi idiootiksi vitun nuijaksi, ja super ylimieliseksi, ja itse asiassa myös suunnattoman SUUREKSI HÄIRIÖKSI, joten miksei kostaa sitä kaikille muille alkamalla "Poliitikoksi" ?! Toden totta.
Iteasiassa; eikö jo SE että Hitler OLI, toden totta, juurikin "Poliitikko" (!!!!!!), saa teitä käsittämään, ajattelemaan, hoksaamaan tai näkemään MITÄÄN ?!?!?!?!
Eniwan !?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti