perjantai 9. joulukuuta 2016

Finuiittien "Ständ Apista" taas & vielä...Katsoin, epäonnekseni, tuossa taas YouTuubista pari suomalaista "ständap" esitystä ja jumalauta se. oli. KAMALAA.
Siis ilman mitään sarkasmeja tai yrityksiä olla hauska tai liioitteleva tai mitään; se on aivan karmivaa, kamalaa, aidosti myötähävettävää vitun kuraa. Jumalauta VITTU SE OLI ja ON, PASKAAAaaaaaaaaaa !!Katsoin erityisesti tuota "kaljua mulkkua" jonka nimeksi on selvinnyt "Niko Kivelä".
Niko, kuten KAIKKI suomen "ständapkoomikot", LUULEE ja on HYVIN väärässä, että ständapissa tai ylipäätään HUUMORISSA ffs(!!) HAUSKUUS syntyy siitä että yht´äkkiä HUUUUDETAAN! ja/tai KARJAISTAAAN!! jotakin.

Yleensä jotain hyvin tylsää ja mundaania mitätöntä yhdentekevää paskaa, kuten suomen ständapkin, tyyliin "...ja sitten...SIIHEN TULI KONDUKTÖÖRI!!!! MTÄÄÄÄÄÄH!!?"


Ilmeisesti nämä puisevat Finuiitti kovanaama-junttiheteromiehet kirkuu ja karjuu ja tiuskii ja ÄLÄHTELEE!! kotonaankin ja vapaa-ajallaankin noin. "Mitä KELLOOOOOO OOON!!!??"

Ei MITÄÄN, alkeellisintakaan, kuten AINA, hienovaraisuuden ja sivilisaation ja tietyn tajunnantason yms ymmärrystä. Vaan suoraan päin seinää ja AGGRESSIIVISESTI ja VITTU ASENTEELLA ! Kuten kaikki maailman typerät neekeritkin ja KAIKKI muut ei-valkoiset rodut paitsi itä-aasialaiset / orientaalit.

Tätä minä olen AINA inhonnut teissä muissa yli kaiken; tätä typerää aivotonta vitu villi-ihmisen primitiivistä barbaariaa ja "kovuutta". Ettekö te KÄSITÄ niin fundamentaalista asiaa kuin hienovaraisuus, tahdikkuus, muiden huomioiminen, epäitsekkyys ILMAN kollektivismi-kommunismia, ja RAUHALLISUUTTA ja REHELLISYYTTÄ ja älykkyyttä ja tasokkuutta ja laatua ja sen sellaista ?!?!

NÄISTÄ kaikista rakentuisi OIKEA VALKOISUUS ! Ei tuollainen vitun pohjoisen ryssänpaskan töksähtelevä läski typeryys ja kovuus ja tunteeton imbesillin itseilmaisu.

Te tiedätte itsekin ettei tuossa vitun lapsellisessa ylä-asteääliön moukkamaisessa töksähtelyssä ja känkkäränkkä-kiukkuhyökkäyksessä ole MITÄÄN, yhtään mitään, hauskaa tai mitään mitä KUKAAN koskaan missään ikinä HALAUAISI saatana kuunnella, ja josta haluaisi vittu vieläpä MAKSAA, ETTÄ saa kuunnella !

Mutta tämä asia on jokaisella kulttuurin ja taiteen -eri lajilla ja tasolla läsnä, tämä juttu että "vain huono kitaristi TARVITSEE pedaaleja". Toki hyväkin KÄYTTÄÄ niitä, mutta sillä erolla että HYVÄ OSAA(!) käyttää niitä, ja huono TARVITSEE niitä. Tehokeinot on AINOASTAAN lahjattomille ja keskinkertaisille, kuten hyvin itsekin tiedätte. Syvällä typerässä lihavassa paska-läskipäässänne. vitun muulit.

-

Tokihan näitä "ständapkoomikoita" ei voi YKSINÄÄN, sinänsä, syyttää, sillä suomessa lähes KAIKKI on lapsellisia ja keskenkasvuisia ja tynkäkasvuisia rasavillejä ääliöitä. Suomen kommunismi ja tämän kurjan maan TYPERÄT "maan tavat" ja muu tunkkainen typerä primitiivinen vitun Luciferiaaninen roska, ei vain salli kenenkään KASVAA aidoksi AIKUISEKSI. Vaan typistää, kuten Pohjois-Koreakin, "Kansalaisen" ikuiseen kasvuikäisyyteen. Jota saakin usein hävetä kun täällä käy väkeä tuolta jostain Suuren Maailman Sfääristä.
Tosin se on yksi "Valtion" perus metodi ja jotain mitä he TARVITSEVAT, saadakseen kaikki muulit ja ammuvat lehmät paimennettua koko elämän ajaksi karsinaan ja lopulliseen orjuuteen. AIKUISTA ei voi väännellä ja käännellä ja sen persoonaan ja maailmankuvaan VAIKUTTAA, joten se tihulaisen pikku vitun tuhotyö täytyy tehdä jo LAPSENA, kun pää on tyhjä ja pehmeä. Tyhjä TÄMÄN MAAILMAN / uottuvuuden asioista, ei tietoisuudesta yms sinänsä.

Ja TUOSTA johtuu hyvin pitkälti näiden typerien muulien tympäännyttävä lahjattomuus ja tylsyys ja typeryys ja mitäänsanomattomuus. Suomalainen "elämä" eli kuoleminen aivottomaan barbaariseen tunkkaiseen tyhmyyteen, ei RUOKI älyä eikä mitään ITSENÄISTÄ, kuten esim HAVAINNOINTIA(!), eikä mitään muutakaan mikä VAHVISTAISI OMAA henk.koht. PERSOONAA ja kehittäisi sielua. Vaan TAPPAA ja typistää sen, ja AGGRESSIIVISESTI vieläpä !
Kuin SE olisi jokin vitun ongelma !

Mutta Paholaiselle se ON. Ei SIELUJA voi hallita ja kontrolloida, mutta eksyneitä tyhmiä ja PELOKKAITA idiootteja on raadollisen HELPPO hallita.

Ja TUOSSA tiivistyy periaatteessa se Perus Ongelma suomalaisten junttien larppailussa Ständapin suhteen; siinä lajitelma kollektivistisia persoonattomuuksia ja tylsämielisiä idiootteja vailla persoonallisuuden häivääkään, yrittää kuitenkin käyttäytyä ikäänkuin heillä olisi persoonaa vaikka muille jakaa ja lampaat söis.
Vähän kuin jokin köyhä leikkisi rikasta menemällä hienojen autojen ympärille hengaamaan, tai jokin tuppikulli luulisi että se 3cm:n mulkku on sama kuin jokin pornotähden 10TUUMAN "meisseli".
Muttei se näin O.

Ja yksi ongelma lisää on se että, suomessa suurin osa tai SUURI, osa, miehistä ja miehyksistä ja pojista ja muista nulkeista ja klopeista on käynyt armeijan. Ja SE jos mikä, viimeistään TAPPAA KAIKEN, IHAN KAIKEN, lopunkin oman ITSEN mitä teissä keskinkertaisuuksissa ikinä on alunalkaenkaan ollut. Ja tekee teistä noita vitun vastenmielisiä jäykkiä Valtion Robotteja. Jotka on Poliisi-Sian puolella !
HAHahaa  vitun IDIOOOOOOTIT !   Minä HALVEKSIN olentoa joka EI KAIPAA vaupautta, yli kaiken !
Se on NAISEN ja LAUMAELÄIMEN piirre ! EI ihmis-MIEHEN !

Tuo vitun "Kivelä" lisäksi NÄYTTÄÄ ihan kytältä !! AHahaa, kuten niin ällöttävän suuri osa suomalaisista juntti hetero miehistä. Piirteettömine kasvoineen ja isoine mahoineen ja helttoineen ja rumine otsineen ja hiuksineen.
Vitun muotopuolet menninkäiset.

Teissä ei vaan OLE mitään niin erityisesti mainittavaa, tai merkittävää. Te olette tylsiä ja juuri sen NÄKÖISIÄKIN, sieluttomia kurjia pikku paskoja. Ja ehdottomasti KUSIPÄITÄ !!
Jotka pitävät, saatanan nulkit huolen, ettei KUKAAN vain pääse sitä tasoa karkuun ja siitä ylöspäin ja kohti omaa Kohtaloaan.
Joka, jos yhtään mikään, on "syntiä" par excellance.

Kun suomalainen perus-junttimies yrittää olla hauska ja mennä "vetään ständappia", se on sama kuin jokin työhevonen tai härkä lähtisi siitä tylsästä monotoonisesta kyntötyöstään ja menisi johonkin Julkisesti Filosofioimaan. Eihän siitä mitään tule, tietenkään, lasta eikä paskaa, koska sitä ei ole TARKOITETTU sellaiseen. Se on VAIN työtä varten synnytetty olento.
Jonka NAISET on manipuloineet jo vauvasta pitäen niin vedenpitävän HYVIN ja AUKOTTOMASTI, että se typerä ehdollistettu elukka ei vain kertakaikkiaan pääse repeämään suuntaan eikä toiseen, pakotietä ei juuri ole. Ja MINUA se ei kuuntele eikä HALUA kuulla, vitun imbesilli kun on, vaan kiukuttelee MINULLE ja tiuskii MINULLE; koska ei uskalla tiuskia SYYLLISELLE, eikä se edes tiedä ja/tai käsitä sitä KUKA ON SYYLLINEN hänen kurjaan elämäänsä.

Kyntäisi vain sitä peltoa ja hakkaisi klapeja ja pystyttäisi taloja, IHMISILLE, ja kaivaisi ojia ja nenäänsä, ja painisi vaikka jonkun vitun karhun kanssa tuolla vitun mettässä; SIIHEN se SOPII. SE on sen "juttu" !

-

Ja vaikka tämä juttu kuuluisi tulossaolevaan erilliseen Sami Hedberg-juttuun, niin sanon jo nyt että; katsoin Samin haastattelupätkän juutuubista, jostain radio-ohjelmasta se oli, jossa häneltä kysyttiin MISTÄ hän EI tekisi pilaa jne, ja mitä tämä ääliö vastaa !? Tietenkin sen kliseen että, paitsi että "mä toivon maailmanrauhaa ja poneja ja tiaran", nin SEN että hän "ei tekisi pilaa mistää mistä joku saattaisi loukkaantua tai joka olisi ´loukkaavaa´" !!!!
Vittu minä putosin miltei tuoliltani niinsanotusti, vaikken istukaan tuolilla. Mutta että mitä vittua !!!
Hän siis ihan itse myöntää ettei haluakaan olla hauska ! TÄMÄ, jos mikä, on TYYPILLISTÄ Suomalaisuutta. NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN yliampuva kollektivistinen muiden VÄÄRÄNLAINEN huomioonottaminen, että se sabotoi koko vitun elämän. Ja tuossa tapauksessa elämäntavan / ammatin.
Vittu MISTÄ MUUSTAKAAN, saatanan idiootti läski ääliö, SITÄ EDES VVVOOOOII(!!!) jotain hauskaa repiä PAITSI SIITÄ "mikä saattaa satuttaa"  !?!?!?!?! Fuuuuuuuuuucccckkkkkk !

Vittu jos joku idiootti "loukkaantuu" niin; loukkaantukoon perkele !! Luultavasti a) ANSAITSEEKIN sen ja b) TARVITSEE sitä, tullakseen realistisemmaksi ja "nöyremmäksi" ja jostain jotain tajuavaksi ja rehelisemmäksi itsensä yms suhteen !!
Se on "henkistä kasvua" vitun pösilö !

Mutta nykyäänhän se on jo Rikos   ffs !

Ei ihme, ettette te osaa edes niinkään perustason huumoria kuin "Roast". Siihen ei vain taivu suomlantilainen yltiösosiaalinen vitun lantaFinuiitti kommari.

"Ei Pekkaa saa nauraa" vaikka Pekka olisi pyörätuolissa ja jaloisaan kirkkaanpunaiset korkokengät, jaloissa siis jotka on kuin muinaiskiinalaisilla "Hienosto Rouvilla" eli ne vitun kahden sentin leveyteen puristetut ja pakotetut ja kiristetyt vitun puikulat ja täysin hyödytömiksi surkastuneet kurjat vitun suipot kepit.

Ja toinen korva 3 numeroa liian iso.

Ei sitä saisi nääs HUOMATAKAAN suomessa !
Koska SE on jo ASIOIDEN HUOMAAMISTA, ja siitä vielä askelkin ja olet pian VAPAA ja ÄLYKÄS ja kykeneväinen HAVAITSEMAAN ITSE TODELLISUUDEN ja TEKEMÄÄN SIITÄ ÄRSYTTÄVÄN TARKKOJA TOSIASIALLISIA LAUSUNTOJA ja suoria yleistyksiä ja kykenet havaitsemaan maailmankaikkeuden idioottimaisen, binäärisen, yksinkertaiset toistuvat kaavat ja mikä pahinta; kommunikoimaan ne Muille !!! Jolloin Faara...siis Papisto..n...ei hetkinen ?...!....venakkaa...siis juu "Poliitikkojen" ! Hah! Hei "Poliitikkojen" tarkoitin, niin nin VALTA alkaakin vähetä ja TOTUUS ja VAPAUS ja KUKOISTUS HALLITA MAAILMAA.
Ja olisi liikaa kaikkea kivaa ja hauskaa ja sielua ja vapautta ja Jumalaa Lusiferin sijaan, maan päällä.

"Ei sellasta saa olla!" sanoo "Laki" ja juutalaiset ja kytät ja naiset ja "Poliitikot / Lainsäätäjät" ja TYPERÄT kommunistiset "kiltit" koirat.

-

Löysin tällaisenkin vitun Zombien, etsiessäni edes YHTÄ edes KELVOLLISEHKOA kotimaista "ständapparia"....
Mikä vittu TÄMÄ ON ?!?!...
...? .. . .Ja jos tuosta ei vielä ilmene hänen zombimaisuutensa tarpeeksi niin antakaa kun korostan sitä....... O_0  ?!  😡

Nimensä on Mikko VaisZombie. Ja hän on ........jokin.
Jokin hänen on oltava.
Teemu Selänteen laihempi veli ehkä ? En tiä.


Näyttääkö TUO ^teistä, muuten, kovinkin Valkoiselta ?! KATSOKAA tarkkaan ennenkuin vastaatte. Katsokaa tuota naaman ja kallon luustoa ja luuston muotoa. Vai näyttääkö se enemmän joltain kivikauden neanderthaalilta tai denisoovalaiselta tai hobbitti-Lucyltä tai joltain, joka tuijottaa kunnioittaen, ihaillen ja peloissaan tähtiä ?
Joita mielenkiintoista kyllä, onkin muuten esiintymisen taustana.


-

Suomalaiset lantaihmiset; Stand Up ei vain SOVI teille, eikä se toimi monestakaan syystä suomessa, joista kaikkia en halua kertoa teille ilmaiseksi.

Yksi HYVIN YKSINKERTAINEN syy vain se, ettei suomessa ole kovinkaan POSITIIVISTA energiaa, edelleenkään, ja elämä on ihan AIDOSTI ja OIKEASTI kurjaa, kuten Neuvosto-Venäjällä. Ja SE, EI, totisestikaan ole mikään vitun taiteen ihannetila ja varsinkaan huumorin.

Ja myöskin; KOROSTAMINEN ei auta YHTÄÄN jos sinulla ei oikeasti ole MITÄÄN sanottavaa.
Oppikaa nyt herran perkele sentään jo edes tämä.

Te ETTE VOI MIELLYTTÄÄ NAISTEN eli "Yhteiskunnan" ylimalkaista, VAATIMUSTA, milloin mistäkin, ja olla YHTÄ AIKAA HAUSKOJA ! Oppikaa tämä ja loukatkaa niin paljon kuin sielu sietää !


HAUSKUUS kuten TOTUUSKIN ja kaikki muu minkään vitun väärti elämässä, on itse asiassa ihan uskomattoman, aivan naurettava, helppoa ja kepeää ! Se on lähes LIIAN kevyttä ja helppoa ja yksinkertaista. Ja SIKSI te ette useinkaan, tyhmiä möykkyjä kun olette, ja vailla hienovaraisuuden tajua, ymmärrä sitä ja käsitä ja HAVAITSE ja osaa kunnioittaa.
Teik it iisi fa faks seix !

Ja vaikken tykkää antaa mitään käytännön neuvoja teille vitun arvostamattomille ja ahnehtiville idiooteille, ilmaiseksi, niin sanonpahan vielä SEN että; SILLÄ on KAIKKI MAAILMAN merkitys ja väli, MITEN jotakin sanotaan !!

MINÄ esim OLEN yksi niitä ihmisiä TODELLISUUDESSA, joiden ei tarvitse juuri muuta kuin PUHUA ja muut nauravat ratketakseen. Jostain vitun syystä, en tiä. Minun kohtaloni on vain olla niitä "hauskoja ihmisiä". Mutta olen kyllä tietoinen että kuten monet vaaaaanhat sukulaisenikin, minä vain PUHUN ja ESITÄN ASIANI; aidosti ja oikeasti persoonallisella ja hienolla ja harvinaisella ja kykenevällä ja huvittavalla ja viihdyttävällä ja ilmeisesti Hoi Polloita aina niin yllättävällä tavalla.
Ja SITÄ ei oikein VOI saada tai hankkia, sitä joko ON sellainen tai sitten EI. Ja suurin osa teistä EI ole sellaisia.
Joten; keskittykää VAIN siihen mihin OLETTE syntyneet. Joka Sami Heedbärin tapauksessa esim, olisi luultavasti jokin kokki tai parturi tai huoltsikkatyöntekijä tai jokin miedosti huvittavahko hotellin hissipoika, mikä se on siis ollutkin. Harmi että "erosi päivätyöstään", mutta hei; minkäs teet !?"Ei sitä saa ampua!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti