keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Köyhienvastainen Sota

Tuosta kaljusta Lindströmin pihvistä läskipäästä, Jarista siis(!), tuli mieleeni tämä LOISTAVA piirros jonka netistä joitain kuita sitten löysin...


Kuinka taistella köyhyyttä vastaan ? Helppoa! Etsit vain köyhyyttä ja tappelet sen kanssa !


Siinä on pähkinänkuoressa tämän aivottoman kaljun idioottipaskan ja monen monen typerän KELAN-ämmän "kanta" asioihin. Näin IDIOOTIT ja LAPSET "järkeilevät" ja "ajattelevat". Luullakseni myös koirat ja ehkä oravat  yms.Nyt esim tämä "toimeentulotuen vastikkeelistaminen"....ei vittu...jumalauta "hyvää päivää" ....

...ai miin....ffs. MIKÄ VITTU   ON, vitun vastenmielinen sieluton / tunteeton typerä komentokommari ja läskipäinen vitun tiukkapipo, VASTIKKEELINEN      APU    !?!?!?!?

Silloin se EI OLE enää "toimeentulotuki" vaan se on vain "jonkinlainen korvaus jostakin, ehkä" tai jotain. Jos sitäkään. Eli pakkotyöstä tai TYÖNKALTAISESTA, pakkoretuuttamisesta, annettava, pitkin hampain annettava, minimaalinen korvaus.
Jonka olisi voinut kyllä käyttää paremminkin, vaikka KELAN-ämmän tyttären viulutunteihin tai koiralle uuteen nättiin karvakaulustakiin ja siihen sopiviin kenkiin tai johonki Musiikkitalon konserttiin, missä käy VAIN ne Stadin Kaikki Muutkin tyhjänpäiväiset tyhmät vitun ylimieliset "ylimykset" ja muut lahjattomat ja tympeän nokkavat vitun pierut.Vitun kalseat ämmät !


Valtio ja Valtion hyvin koulimat apinaidiootit, jotka kyllä kuitenkin, myönnettäköön, osaavat kulkea kahdella jalalla, niin nin ne kaksi "instanssia" haluavat suuresti Kaikki Maailman Ihmistyöläiset Pakkotöihin Valtiolle ! Hip hei ja hurraa ! Sillä; sitä vartenhan tänne synnytään herran tähden; jotta Valtion ja sen "työntekijät" voisivat niistää sinut kuivaksi, kuluttaa loppuun ja puhki ja tyhjäksi ja uuvuttaa, ja ottaa kaiken mitä irti lähtee ja heittää sitten roskiin ja siirtyä seuraavan "suckerin" kimppuun, koska se vaan synty just TÄNNE, TÄMÄN takia tänne nääs synnytään ! VALTION omistamaksi työhevoseksi ja rengiksi ja orjaksi !
TÄÄÄMÄ, nääs, on se Kohtalo täällä. Paitsi siis Valtion Jaloille Työntekijäsieluille ja Väsymättömille Oikeuden Vartijoille ja muille pompööseille sekopäille ja ihmisenmuotoisille paskaläjille.
Nahkaisine siipineen ja sarvineen. Ja siis tietenkin, jottet lantapää unohda; ylivertaisine tietämyksineen ja moraaleineen ja oppineisuuksineen. (Jotka on luultavasti jotain Muurariveljiltä kuultua soopaa, PARHAIMMILLAAN).


Eniwei.
Tämä Lindströmin pihvinaaman ja muiden kusiaisten KutsumusKohtalo, saattaa kaikki työkykyiset orjat ainakin JOOOHONKIN (PAKKOHOMMAAN) on melkolailla sama kuin se että hän vain kertakaikkiaan huitaisisi joltain kepeilläkävelevältä ne kepit, vihastuneena(!), pois alta ja karjaisisi että "ttssshhh, et sä mitään keppejä tarvi perkeleen laiska paska! ja KUKA NEKIN ON MAKSANU !?!?" . Koska hän ei näy käsittävän AVUN käsitettä lähes alkuunkaan. MUTTA on kuitenkin samantien, lihava tyhmä naamansa punaisena, hän kihertelee räkäisenä jos ja kun joku "Poliittinen" NAINEN käskee häntä suvaitsemaan MaahanVäkisinÄnkeäviäMuslimeita™ yms  melko AITOJA LOISIA.


Täydellisen halveksuttavaa.
Täydellisen.

Ja siis todella todella selkärangattoman munatonta.
Oikein oksettavaa touhua.

Harmillista nähdä tämänkin vähän HYVÄN mitä on ikinä "Valtiossa", murenevan, ja sen tilalle pyrittävän oikein, saaman, Amerikasta peräisinoleva totaaliköyhyys ja kadulla asuminen ja kodittomuus ja kurjuus ja rikkaat paskat jotka omistajat IHAN. KAIKEN.


Kyllä se näköjään vaan niin ON, että valta todella korruptoi HETI. Ja jotkut se korruptoi aivan täydellisen totaalisesti. Vasurit esim.
Jotka tosin lienee täällä vielä melko "maltillisia" verrattuna räyhähenkisiin Amerikan Vasureihin, jotka ovat jo lähinnä ilmestyskirjan Peto, ja seinilläkiipeävän ja kuuta ulvovan hulluja psykopaatteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti