lauantai 3. joulukuuta 2016

Vain Elämää + Suomen Punainen Kommunismi

...tai "Risti"hän se Virallisesti on. sori.

Tsiigasin pienen pätkän tuotakin Antakaa Rahanne Ankean-kurjille Neekereille Afrikassa lypsämistä.
Oksettavaa ja nykyään ihan vitun hupaisan naurettavaakin ! HAHhaa.

Tsiigata kuinka "aikuiset", niin aikuiset kuin nyt pääkaupunkiseutulaiset IKINÄ on ja voi olla aikuisia, ihan VITUN "vakavana" siellä "vakavan asian" takia ja piiskaamassa Kansaa krokotiilinkyyneliin kanssaa. Yök vittu......yöööääääk !
Lähes laatta lentää.

Se "lempiblogaajani" muuten sanoi, ja kun SE sanoo näin - se tarkoittaa että asia ON NÄIN uskokaa pois, niin nin se sanoi että nämä on MAFIAN järjestämiä juttuja / huijauksia nämä "soita ja anna rahasi" keräykset, nämä vitun "puhelin evangelista" jutut. MINÄ keksin tuon, juuri nyt, "puhelin evangelista". En tiedä onko se täysin sopiva ja sikäli korrekti, mutta menköön.
MIKSI se kuuluisi jollekin suomalaiselle MAKSAA siitä että neekeri on köyhä ja kurja ja nälissään, koska on tyhmä ja tyhjä ja järjetön ja ääliömäinen ja jo muinoin primitiivinen idiootti apinaolento ?! Joka palvoo, kuten muslimitkin, kuolemaa murhaa ja verta, ja myös suolenpätkiä ja kissojen ruumiita ja kananluita ja taivasta ja säätä ja aurinkoa ja kuuta, ja myös pelkää näitä.
MIKSI vitussa SINÄ, vitun Laupias Idiootti, ANTAISIT OMAA RAHAASI niille saatanan hyttysensyömille kurjille typerille VITUN NEEKEREILLLE ?!?!

HÄPEÄ jos annat ! Vitun tekopyhä pikkupaska.
vitun tyhmä naiivi idiootti.
Ja "idiootti" on tässä kontekstissa tarkka ja korrekti sana, sillä se tarkoittaa tyhmää. Jotakuta jolla on ongelmia YMMÄRTÄÄ ASIOITA.

Ja kuten joku jossainpäin Blogosfääriä tuossa sanoi, en ollutkaan muistanut tällaista modernia(?) sanontaa, että "se mitä tuetaan, lisääntyy".
TÄMÄ kannattaa totisesti muistaa, sillä esim; jos TUET NEEKEREITÄ  ====> NE LISÄÄNTYY !!
Ja JOS NE lisääntyy ===> ME nahistumme ja koko vitun "luonto" meidän mukanamme, kunnes on vain neekereitä ja kuolemaa ja globaalia totaalikurjuutta.
Ja nekrut lisääntyy vaikkei niitä edes tukisi !
Joten miksi heitellä LISÄÄ matskua syövälle ?! Jotta se oooooiiiiikein etenisi !?!? Ehkä kannattaisi KURJISTAA sitä !? Ja näännyttää se nälkään ?!
EHKÄ tässä on myös PARANNUS kyseiseen varsinaiseen tautiin ? (Joka on PERINNÖLLINEN, eli se mutaatio, eli se on [geneettinen]virhe, eli sitä ei voi SAADA vaan se joko ON suvussa tai sitten ei, minulla EI ole. Luojan kiitos.)

Mutta eniwei, ennenkuin eeksyn aiheestani. Puhin tuosta VE erikoisjaksosta.
Siinä oli se mikä AINA on telkassa kun tarvitaan joku äklö naamanvääntelijä ja "hyväntekemiseen" joku vitun "suupaltti"paskapää muita apinoita komentamaan, se joku .....mikä lie. Mutta ketä kiinnostaa, oli kuka oli.
Siinä oli se Mikko Qstone, joka "veti" melko kurjan ja tylsän biisin ja sitten siinä oli se tatuoitu (mustalais?)rotta se Gaabrielin enkeli.
SITÄ lähdin kommentoimaan että näin sen kun SE meni sinne lavalleen vetään sen Hektorin hevonpaska biisin, nin; jumalauta se NYKÄISI / korjasi IHAN POKKANA, heti ensitöikseen, kulliaan !!
Ei jumalauta saatana, sekin !! NEEKERIT tekee sitä ! NE vetelee ja nykii kokoajan niistä vitun kaluistaan ja nyppii housujensa etumusta jostain tuntemattomasta syystä, mutta että myös tuo tyyppi !?

Se tarttui siihen sillätavoin "hienostuneesti" etusormen ja peukalon ja ehkä myös vähän keskisormenkin avulla, kuten nainen kääntäisi ehkä grillissä makkaraa, peläten sen mahdollista kuumuutta, ja se vain siirsi sitä johonkin päin. Ja SE myös näkyi siinä snadisti ! Housujen läpi, sen muoto.

Tä VITTUA ?!

Ja se tyyppi oli myös pukeutunut tai "laittautunut" kuin joku 70-luvun homoseksuaalinen sääennusteenlukija tv:ssä.
Se oli kai tsiigannu Ron Böögöndin legenda ja aatellut että "ja vitut! tosta napataan mu uus luukki!"

Mutta MIKSI nyppiä sitä pippeliä sillätavoin !?....en tiä, ehkä se on jotain nykymuotia, kuten kohta on jo kannibalismi ja pyramiidin huipulla uhrailukin, ja se on vain ihan "luonnollista ja vääjäämätöntä ja tasa-arvoista" menoa ja meininkiä, eikä sellaista kritisoidakaan voi ! Hei. Se olisi sitä semmoista "Rasismia™" ja kaikkee. Ja näin.
Sä oot ehkä Hitler tai jotain.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti