sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Imatran ...ei voima, mutta "tapaus"

Imatralla joku ampui 3 muijaa.

NYT, Kymmenen Kommuni...sori, Uutisissa, kierrätettiin tuo idiootti (känni) ämmä Risikko aukomassa tyhmää ja pientä ja ymmärtämätöntä päätään ja uhkailemassa meitä kaikkia. Jotka esim täällä Netissä "olemme". Jotenkin.
Läsnä yms jne etc.


"Valtio / Hallitus / Siat" yms "instanssit" jotka haluaisi olla Jumalia ja Hallita Maailmaa, ei tykkää yhtään siitä että jossain on jotain tai joku joka on jotenkin / mitenkään "ei säädelty" tai jotenkin "ei kontrollissa". Tästä johtuu se että he ovat nyt HETI pompanneet esiin naftaliinista KUN tarjoutui tilaisuus, ja koettavat taas, josko jo vähän arastellen, ujuttaa typerän kurahousukansa pieneen ja kiereään ja nyt myös pelokkaaseen, päähän, ajatuksen siitä että "te tarvitte hei LISÄÄ valvontaa ja estelyä ja kurjuutta ja ankeutta ja alistumista ja alistamista ja nöyryyttä yms". TAI todellisuus voi tulla ja viedä.
Koska he eivät VIELÄ, Hallitse koko TODELLISUUTTA sinänsä. (Eivätkä koskaan tietenkään tule hallitsemaankaan).

-

Taas kerran, kuten ihan AINA, "Poliitikot" kiirehtivät hätäpaskana ja paniikissa, torumaan kaikkia ja esittävät pyrkimyksiä suitsia KAIKKIA, siksi että JOSSAKIN. JOKU. TEKI. JOTAKIN.
Entä sitten !?

Mikä on tehty, on tehty. TILANNE  ON   JO   OHI. Siihen ei KUULU tehdä enää MITÄÄN.
Vaikkakaan tämä ei sovi teidän idioottimaiseen ohjelmointiinne, mutta TODELLISUUDESSA se on NÄIN.

Ja muuten; mitä hyötyä oli noillekin kuolleilla Poliisi-Sioista ?!?! AHAHAHAahaaaaaaa häh ?
MIIIIITÄ hyötyä oli ?! Mitä hyötyä !?

Thäääääät´s fakin rait, ei YHTÄÄN MITÄÄN. Ei kertakaikkiaan YHTÄÄN MITÄÄN, eikä sitäkään.
Siellä ovat, Tuonen virrassa, missä lie.

Ja kytän läskiperseet Mäkin autojonossa tai pelottelemassa Kunnon Kansalaisia moottoritiellä tai jossain.

Ja ne samat typerät "Poliitikon" läskipäät jotka ärsyttävät ihmisiä 24/7/365 ilmestyvät Totisina ja melko-vitun-Vakavina telkkaan komentelemaan paniikin ja viileyden välillä ajelehtivan tunnemyllerryksen keskellä Kaikkia Kaikkialla, ja sanelemaan ja vaatimaan ..............no...jotain....sekalaista tyhmää skeidaa.


-

Mutta eniwei, voitte KAIKKI RAUHOITTUA, tilanne on kuten sanoin; jo ohi.
MINKÄÄNSORTTISTA vaaraa ei enää, ainakaan TUON tyypin taholta ole, eikä olisi luultavasti vaikka olisi vielä vapaana.

Ja ilmeisesti kyseessä on jokin elukka mikä on jo tehnyt mitä lie, ennen tätä, eli; kyseessä on kuten tyypillisesti yleensä AINA, ihan ihka oikea Rikollinen eli Mutantti. Eli EI-ihminen. Eli EI "kuka tahansa" vaan demoniksi syntynyt ja sellaisena kuoleva ja muuttumatta sellaisena elävä.


Haistakaa kaikki vittu !


P.s Kiehtova tai outo tapaus, mikä lie juttu tämäkin on. No mutta sen näkee huomenna kai sitten, kun Siat tiedottaa Tuomivuoren huipulta alla odottavaa yksi-silmäistä tyhmää ja kurjaa ja köyhää Kansaa, jotka toogissaan ja jalkaräteissään ja perunasäkeissään janoavat tietoa.
Mutteivät missään vitun nimessä TOTUUTTA!
IKINÄ !!P.s 2 Eikö tämä ollut aiemmin olemassa, melko tyypillistä suomessa ? Että "baari-ilta" on vähän jännittävämpi ja vaarallisempi kuin ns koti-ilta !?
Kunhan mietiskelen ja muistelen.


P.s 3 JOS tästä etsii jotain hyvää ja positiivista, kuten MINÄ aina etsin kun muut vollottaa, niin; ehkä tämä järkytti YLEläisiä ja päräytti heitä vähän HEREILLE TODELLISUUTEEN ?! EHKÄ siellä kommaripaskojen pääsä tai pääDYSSÄ, valahti niin paljon paskaa nyt housuun, että "Kansan Ääni" eli "Vox Populi" aletaan edes marginaalisen snadisti ja pitkin hampain joskus vähän ottaa huomioon ?
Entiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti