torstai 1. joulukuuta 2016

Sipilä vs YLE

Jaaha, saastapussin todellinen karva alkaa käydä jo sokeammillekin kieltäjille selväksi ! HAH.
Kommari repeää liitoksistaan ! HAHAHAHA aivan vitun mahtavaa !!
Hyviä uutisia tulee nyt ihan syöttämällä, joka tuutista; Sipilä on tuleva kaatumaan ihan näillä minuuteilla !!! Eikä KOSKAAN palaa !! IHANANANANANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612012200034659_uu.shtml

Vai niin; "hyvän journalismiin kuulu se, että syytetty saa sanoa oman kantansa" ?....Näinkö ON, kun on kyse jostain ei-niin-Virallisesti-tykätystä-tyypistä-tai-porukasta ?!


KOMENTELIJALLA meni nyt "kuppi nurin" kun joku ynähti vaimeasti joskus jostain.
Vitun typerännäköinen vitun typerä perkeleen kovanaamainen mulkku; haista vittu VITTU ! Ja PAINU JO HELVETTIIN, vittu kukaan jaksa katsella sinun typerää vitun "yrittäjän" lärvääsi joka vitun puolella, koko vitun ajan.

En jaksa vaivautua ottamaan äijästä sen kummemmin edes selvää, mutta sanon vain sen että; eikö se hänen "yrittäminen" ollut jokin vitun tyhmä ruma vanha kolkko, kantti-x-kantti mallinen auto, jossa oli jokin vitun häkäpönttö perässä / lavalla ?!

Ei mikään Stiiv Zobs tai Bill Geits tmv.Uskomatonta että kaiken tämän jutun tai "kaustin" tiimoilta ovat jopa uskaltautuneet Heimon-jäsentäkin kritisoimaan ! Tai jopa UHMAAMAAN ! Sillä; he ovat hiljaa ja vaimeasti ja arasti ja ynisten työnnelleet jopa Ruuuben Stilleriä vähän lähemmäksi köysiä !
Nais !! Mitä PELUREITA !!

"Jos et nyt o ehkä ees vähän hiljempaa tai näin, nin saatat ehkä saada potkut vähäx aika tai jotain.....sori".


Mielenkiintoinne kausti pitkästä aikaa. Jäädään sivusta katselemaan ja seuraamaan miten tässä oikein käy ! HÄHÄähähäää. AHahaa hienoa. Hei !
Mahtavaa!

Tsiigataan.

(Kumpi uppoaa sihisten ? )

Mutta molemmat voisi kyllä painua jo vittuun; YLE ja Sipilä.
Tosin YLEllä ON, myönnetäköön, myös paljon hyvää, ja jos ei muuta niin se tuo positiivisia assosiaatiota LAPSUUDESTA mieleen. YLE:n tv-kanavilla on erilainen TUNNELMA kuin tuolla kiireisen kylmässä ja kalseassa "mainostelevisiossa". Siellä on vähän sellaista "tuttua" ja turvallista ja läsnäolevaa se fiilis, ja SIITÄ tykkään kyllä. Plus sieltä on nyt tullut noita "Rauhassa" konsertteja, mm Maija Vilkkumaa ja Jenni Vartiainen yms, ja HD:n puolella...HooDeenä !! Joten YLE:ssä on MYÖS hyvää.

Sipilästä en keksi YHTÄKÄÄN hyvää asiaa tai puolta. Paitsi ehkä sen, että se saa Kansa INHOAMAAN "Poliitikoita" ja "Politiikkaa". Mutta hoi polloi HERÄÄ ikinä vain hetkeksi, ohikiitäväksi, ja maatuu taas uudestaan takaisin siihen samaan vanhaan kaavaansa ja paskaan.
" ÖÖÖÖLEEEE !! SEEPELAAAA !! "Ei kommentteja:

Lähetä kommentti