lauantai 31. joulukuuta 2016

Miksi Poliitikoita Totellaan ?

Paitsi siksi että olette ulapalla ja tyhmiä.

Niin siksi että; teidät on vain aivopesty ja ehdollistettu ja "kasvatettu", eli aivopesty ja väkisin väännetty ja ehdollistettu siihen.

Eli noteeraamaan SE mitä joku saatanan Stadissa-asuva paskapääsetä tai täti KIELTÄÄ sieltäkäsin SINUA täällä jossakin, tekemästä. Tai myös sanomasta. Tai olemasta sanomatta / tekemättä.

SE on "politiikka". Jos luulet sen olevan jotain, mitään, muuta - olet tyhmä ulapalla ja väärässä ja "poliitikoilla" nyrkissä ja lujassa otteessa.

"Poliitikot" ovat kuten kytätkin; lahjattomia ja typeriä, itsekkäitä aliapinoita häirikköjä, joille ei vain siunaantunut tähän elämään MITÄÄN roolia. Mitään niin tähdellistä tekemistä, ja psykopaatin "aivot", joten ...hei!? Miksi EI käyttää tätä elämää muiden elämän tuhoamiseen !!? SE on rikollisen se AINOA TODELLINEN MOTIIVI. Aina ja iäti ja kaikkialla.

"Kostaa oma syntymänsä kaikille muille" kuten sen joku muotoili... oliko Peyton Quinn vai kuka.
Ihan täydellinen kiteytys. MITÄÄN MUUTA EI OLE. Mitään muuta "motiivia", mysteeristä motiivia, ei ole eikä tarvitse hakea.
Asia on NÄNI yksinkertainen, kuten luultavasti sinäkin.Ja jos haluatte VIIIELÄ syvemmän selityksen tälle kaikelle kiusalle mitä meille tässä elämässä tapahtuu ja tehdään, niin EHKÄ se on vain niin, TÄLLÄ PLANEETALLA(!), että .......junou.. "luonto kammoaa tyhjiötä" ja koska ME oikeasti HYVÄT, EMME sitä täytä, eli ala puuttumaan saalistajina lajitoverien elämään ja vapauksiin, ilmaantuu vääjäämättä joku joka TEKEE, sen. Miettimättä, vailla tunnontuskia, vailla yhtään mitään, kuin jokin vitun krokotiili.

Yhtä tyhmä, tyhjä, ja yhtä vaarallinen ja itsekäs. Yhtä typerä perkeleen PETO.


"Poliitikko" on hyödytön oksettava kuvottava iljettävä IIINNNHOTTAVA ylimielinen typerä vitun liejurotanpaska joka PAKOTTAA sinut noteeraamaan itsensä, vaikka hänessä ei ole MITÄÄN huomaamisen arvoista saati sitten "huomattavaa".


Asiassa on YKSI ainut poikkeuksen MAHDOLLISUUS....SUOMESSA !! Eli SE että suomalaiset on TAASKIN menneet ja vain suoraan KOPIOINEET ja LIITTÄNEET, omakseen, jotain mitä eivät ole lainkaan ymmärtäneet, ja lainkaan ymmärtäneet HAITALLISEKSI VIRUKSEKSI joka tuhoaa IHAN. KAIKEN. AINA ja kaikkialla.
Kuin jokin tyhmä ja rutikuiva idiootti, jossa on pinnallaan vähän bensiininjäämiä ja ehkä jotain muuta syttyvää, joka menee innoissaan pomppimaan nuotioon tai huitoo sitä tulta. SE, on kuin suomlannin Finuiitit ja maailmalta haettu ja tänne Maahantuotu "Politiikka".
Mihinkään et sitä TARVI, mutta se TUHOAA sinut ihan takuulla ja joka tapauksessa ja syyttää siitä SINUA !!Jollen tietäisi paremmin............enkä kyllä tiedäkkään(!!), voisin miltei väittää että nämä vitun superkuvottavat vitun läskipaskat mielipuolet sadistit ja paskahousuiset hysteeriset vitun ämmät, nämä vitun lammenpohjan alhaisimmat eliöt, nämä de facto loiset ja haitat ja rutot, nämä vitun kiipijät ja iljetykset, nämä vitun tuomiopäivän demonit nimeltään "Poliitikot", on itse asiassa joidenkin niistä "avaruuden" muukalaisista meille tekemän SABOTAASIN yksi versio ja ilmentymä. Ja tämä EI OLE mikään vitsi !!
Tätä EI OLE tarkoitettu hauskaksi milläänlailla.

Olen melko kuolemanvakavissani.
Ajatelkaa asiaa, ja koettakaa edes KEKSIÄ jokin muu, ihan mitä tai mikä tahansa, mikä aiheuttaisi yhtä paljon haittaa ja hidasteita ja estetä ja menetyksiä ja turhia ongelmia LOPUTTOMIIN (niin ettei MIHINKÄÄN MUUHUN VOI KESKITTYÄ KUIN NIIDEN ONGELMIEN SETVIMISEEN!!...) ja niin vastenmielisen kokemuksen elossaolemisesta, niin paljon tuhlattuja elämiä ja abortoituja ideoita ja unelmia, pyrkimyksiä ja edistystä, ja tukahdutusta kuin nämä kusiset koiranpaskat ja syyläiset VITUN ROTAT nimeltään "Poliitikot" !?!?!?

Kytät tietenkin mukaanluettuina, he ovat lähes PAHEMPIA. He vain ovat ASEISTETTUJA POLIITIKOITA.


Ja ilman NÄITÄ TYYPPEJÄ, te vitun käpy...ei HERNE aivot, LUULETTE että saapuisi jotain mitä kutsutte "kaaokseksi ja anarkiaksi" !?!?!? Ja että SE, olisi jumalauta PAHEMPI !!!!!?!?!? Kuin tämä asiantila !?!

Houliiii Fak te olette synkeitä !! vittu miten apaattisen kyyninen ja supermasentavan lättäpäinen ja mielikuvitukseton vitun Pohjois-Korealainen vitun idiootti sitä VOIKAAN OLLA !

Ampukaa ittenne !
Fucking KILL YASELVES for Christs sakes !Kytät, vitun lobotomiapotilaat, tulisi itse VANGITA ja luullakseni loppuiäkseen, kaikesta mitä OVAT JO tähänmennessä muille tehneet ja kaikesta mitä suunnitteLEvat ja suunnitteLIvat tekevänsä.

Mutta toisaalta, ongelma teidän keskinkertaisten vitun Morlokkien kanssa on aina SE, että; te olette joka tapauksessa ihan yhtä vitun toivottoman ja aivottoman typeriä kuin kytät ja "Johtajannekin", joten.... mitä te todentotta vapaudella tekisittekään !?!? Ja MITEN MINÄ voisin sen tuollaisen saatanan rääkyvän perkeleen paskasakin lomassa edes ikinä saavuttaa !?!?!
Te kiljuisitte kuin se vitun tyhmä vasikka mikä olette, HETI, jos ja kun näette jonkun "Rikkovan Lakia" !!!

Te ette erota sitä mikä on OIKEIN ja VÄÄRIN, moraalista ja eettistä ja niiden vastakohta, kuten kaikki alhaisen tietoisuuden olennot, ja siksi (kai?) samaistatte ne TÄYSIN ERI ASIAAN eli "Lakiin".

Se ei ole enää edes vain TYHMÄÄ, se on PAHAA. Se on de facto Satanismia, Luciferin palvontaa.

Tehkää se sitten ainakin päivänselväksi KETÄ te seuraatte ja eläkää VAPAUTUNEESTI sitä polkuanne todeksi. Mitä siinä LEIKITTE olevanne "hyviä" kun olette nimenomaan kaikkea muuta; täysin PAHOJA.

Olkaa super"syntisiä" sitten edes ihan rehellisesti. Luontaissyntyisiä rikollisia, kuten sanotaan.

TEISSÄ on vikaa, jos ette kykene elämään ilman "Lakia". VIKA ON TEISSÄ !!! Ei vitun idioottiheterot, ITSENNE ULKOPUOLELLA !!!!!
Mutta minkäs teet; kun on tyhmä ja Itsetön niin on tyhmä ja Itsetön !

Mutta vaikka kuuuuiiiinka vitun kirkuvat paviaanit siinä huudatte ja sätitte, milloin ketäkin ja mistäkin, ja latelette "sakkoja" ja mitä lie kirouksia toisillenne; TE että IKINÄ PARANE ITSE ! Ette te voi lakata olemasta "Rasisti™" syyttelemällä siitä koko ajan kaikkia muita ympärillänne (Vasurit hoi !?) ja yrittämällä "tuomita" heidät.
Mitä teidän on suoraan KÄSKETTY olemaan tekemättä, muistatteko ? "ÄLÄ TUOMITSE!!"
MINUSTA tuo kuulosta melko selvältä ! Mutta ehkä se olen vain minä, huu nous.

-

Te olette vain epävarmoja ja helposti panikoivia idiootteja kädellisiä, joilla ei ole juuri mitään käsitystä mistään. Ja se ikävä kyllä TARTTUU ! Kun elää täällä teidän seassanne, sitä unohtaa päivä päivältä yhä enemmän Totuudesta ja mieli sumenee kuten teidän on sumentunut jo syntyessänne. Vitun kääpiöt paskapäät.


Minä NIIIN  IIINNNHOAN   teitä !! I HATE you so !


Ai minä repisin kappaleiksi teidät jos vain voisin !!
Te ette tunne, ettekä ole vielä koskaan tunteneet ja ette ehkä tule koskaan tuntemaankaan, MITÄÄN muuta elämänmuotoa ja olemassaolon tapaa ja tasoa, kuin "Vahvemman Oikeus".
Ja tämä sama "oikeus" on oletusarvoisesti KAIKILLA. .. . . .ELÄIMILLÄ.


ELÄIMILLÄ.
Te jäitte vain elukoix !


(Ne teidän ilmeisestikkin, de facto Luojat, on väläytelleet ideoita "aloittaa alusta" teidän suhteenne. Eritoten jos ääni kellossa ei muutu, eli PARANE. Kunhan raportoin. SE kai on sitten tehtäväni... raportointi !?! [Mainittakoon vielä että "alusta aloittaminen" tarkoittaa siis NYKYISEN TUHOAMISTA]).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti