keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Leiri 14 - Pohjois-Korea (kirja)

http://www.gummerus.fi/fi/kirja/9789512087945/leiri-14/


Luin tuonkin tuosta tieltä pois.

Eli "Shinin" tarinan, Pohjois-Koreasta ja sieltä paosta.
Ihan hyvä kirja muttei mikään NIIIIIIN mullistava kuin sen kirjoittaja itse näyttää luulevan. Lähinnä tässä "yllätti" se että se vain vähän lavensi tarkkoja kuvauksia, mm siitä MIIIIITEN alas ja alhaisuuteen siellä perslävessä oikein ollaan synnytty ja vajottu. Esim Shinin kuvaukset jäätyneen paskan raaputtamisesta yms, muttei nekään YLLÄTÄ. Ne vain TARKENSI kuvaani P-Koreasta.

Ehkä ainut näennäinen ylläri on SE, ettei nuo leireillä SYNTYNEET edes itse asiassa TIEDÄ "kuka vittu on Kim-Jong-Läskipää" tai mitään. Ne ei oikein tiedä yhtään MITÄÄN.
Kirjaimellisesti !! Ne on kuin meidän "omat" paikalliset Vasurit ja muut eläimet. Joille tuo leiri sopisikin OIKEIN hyvin !
Kuten myös sekalaisille koulukiusaajille ja kytille ja "poliitikoille" ja tavallisille "katurikollisille" ! NE KAIKKI, ilman muttia, tuollaiseen leiriin muutamaksi vuodeksi ja a vitun vot !
En tiedä MITÄ, mutta JOTAIN !Ja muistelinkin että "olisikohan tämä se sama hyypiö joka kävi silloin, jonkin aika sitten, suomessakin?...ehkäpä juurikin TÄMÄN samaisen kirjan tiimoilta?" ja bäng!...

http://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/2897531-jarkyttavaa-tasmatietoa-pohjois-koreasta

...olihan se !!
Siinä se, saatanan sammakon näköinen elukka kiiluvine eläimensilmineen pönöttää perkele meän STADISSA !! Koto suomessa ! Hyi helvetti.
Se tuo tuon kaiken LÄHELLE !

Pohjois-Korea siis ON, todella, olemassa !! Ja ihan tuossa melko lähellä, asioiden suuressa mittakaavassa, ja siellä noita tarinoita edelleenkin kytee ja on käynnissä ja Kimin paskaläjä elossa !!

Sellainen on maailma.


TUO tyyppi tuskin pelkää yhtäkää nekrua tai muslimin imbesilliä karitsan-nussija-äpärää. Luulen ettei se kavahda oikein edes krokotiiliäkään. Toisin kuin meidän pehmonynny idiootti paskaläjä-ämmät, jotka kiljahtaa kuin amerikkalaiset naiset leffoissa hämähäkkiä tai hiirtä, lukiessaan jostain vaikkapa sanan NEEKERI tai jotain.

Tuo tyyppi on "elänyt" niin totaalisen helvetin läpi että on ihme että se näyttää noikin "ihmiseltä".
Ja vaikka se nyt on lillunut täällä vapaammassa vankilassa jo jonkin aikaa, on sen ylimalkainen katse EDELLEEN, kuten kirjassakin lopunkaiken ilmi käy, pelkkä selviytyjän, "survivalistin", katse. Eli ihan sama kuin jokaisen luonnon eläimen. Ja rikollisen.

Hän itse sanookin että "olen hiljalleen kohoamassa ELÄIMEN TASOLTA, mutta edistys on hidasta..."

*

SE mitä tuskin kukaan muu kuin MINÄ, saisi ymmäretyksi saati sitten sanotuksi tai edes netissä anonyyminä kirjoitetuksi, tästä tarinasta, on SE että; hyvin selkeästi tuosta kävi ilmi, ainakin minulle, se ettei juuri YKSIKÄÄN Korealainen pohjoisessa tai etelässä, ole Kimiä kummempi. Niistä juuri KUKAAN ei ole valmis tai halukas tekemään paskan vertaa tuon kaiken muuttamiseksi, ja SE ON sentään heidän OMA VITUN MAANSA !! Perkeleen vinosilmäiset vitun kissansyöjät ja vetelät vitun laiskiaiset. Siis kaikissa niissä asioissa millä ON jotain vitun väliä ! Tokihan orientaalit on kaikkea muuta paitsi laiskoja SINÄNSÄ, työn mielessä. Koska ne ON, orjia ja kollektivisteja ja sellaisiksi syntyneitä.

Ja Etelä-Korean kuvaus tuosta tekee melko selväksi että tuon tilanteen muuttaa lähinnä joko Luoja tai muukalaiset lautasineen tai me oikeat Valkoiset. EI Korealaiset !

Ne myisivät toisensa EDELLEENKIN, vaikka kilon paloina, eniten tarjoavalle; se on vain aasialaisessa RODUSSA tuo paskainen rähjäinen ITSEKÄS olemus.
Kuten te kaikki hyvin TIEDÄTTEkin jo, mutta olette yhtä munattoman moraalittoman tyhmiä ja tyhjiä kuin Korealoiset, että mieluummin polttaisitte MINUT roviolla kuin myöntäisitte totuutta edes itsellenne. Ja tiedätte tuonkin.

Mutta myönnettäköön tuolle tyypille, että kyyyllä, hänellä on ...jotakin, enemmän kuin niissä muissa, sillä juuri HÄN, Valittu, sai kuin saikin itsensä sieltä vapaaksi ja esiin ja myös valaistua muuta maailmaa vähän enemmän tuon kaiken totaalikurjuuden suhteen !!
Kuten TAASKIN näette; "mikäpä muu harakan aidalle nosti, paitsi omat siivet?"

TUO on se mitä KAIKKI VALTIOT, Kimistä Suomeen, IIIINNHOAVAT ja haluavat TUHOTA teistä; oma-aloitteisuuden ja individualismin eli tämän planeetan tapauksessa, lähinnä; Valkoisuuden.


Mitä noilla muilla olisikaan ilman meitä !?!?
Ei yhtikäs mitään. Jos sitäkään !

Ja te kaikki TIEDÄTTE sen.
Vitun paskapäät.
Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti