sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Ilmastonmuutos™ linkki

http://lauriheimonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/227309-poliitikot-ja-media-sivuuttavat-ilmastonmuutoksen-syyhyn-liittyvan-totuuden

Ei mitään uutta, ei mitään ihmeellistä; "ihmiskunta" vain palaa Vasemmisto Johtamana takaisin sademetsään ja heimoihin ja kivikauteen, yksi askel kerrallaan. Ja joskus vähän useampikin, ja isompikin harppaus, yhdellä kertaa.

Mutta TYHMÄT ja VÄHÄ-ÄLYISET ja YMMÄRRYSVAIKEUKSISTA KÄRSIVÄT "ihmiset" eivät KÄSITÄ, kai sitten, että ilmasto EI ole IHMISEN säädeltävissä ja muuteltavissa.
Ei vaikka KAIKKI sähköhärvelivät ja pelit ja vehkeet ja autot ja junat ja lentsikat pistettäisiin yht´aikaa päälle ja jätettäisiin siihen hurisemaan vaikka vuorokaudeksi. Planeetta tuskin edes HUOMAISI koko asiaa.

Mutta tyhmä ihminen valitettavasti "järkeilee" edelleen kuten "järkeili" vielä silloin kun oli ihan TÄYS-apina siellä viidakossa, eli suurinpiirtein näin; koska sade lakkasi kun lähdin ovesta, se tarkoittaa että sade lakkaa kun lähden ovesta ! Ja tämä on simppeliä ! nii ! ettexte te idiootit Rasistit™ tajuu !

Tai: koska minä, jostain syystä, olen assosioinut SEN että kun koputtelen pöydänpintaan kolme kertaa, on huomenna poutaa, tarkoittaa tämä että MINÄ itse asiassa, ja minun kopautukseni, hallitsee poutasäätä !

Tai: koska valkoinen ei ole ikinä, milloinkaan, koskaan, nähnyt neekeriä eläintä kummemmassa ja apinaa ylemmässä ja kehittyneemmässä tilassa, täytyy tämän johtua siitä........no nääs siitä ...siitä VALKOISESTA ! SE se on saatana kun TEKEE jotain, että neekeri vaan NÄYTTÄÄ aina tyhmältä pullosilmäiseltä hyödyttömältä letkeältä kumimaiselta kiharaiselta turpeahuuliselta hölisevältä vitun varkaalta apinalta. Ja siis primitiiviseltä ja raiskaajanoloiselta !
Ni !


Tämä on se SYY miksi TYHMÄÄ sanotaan TYHMÄKSI ylipäätään !!!!!!!

TYHMÄT ei vain KÄSITÄ mitään, ja alhaiset ahneet Machiavellistiset sosio ja psykopaatti paskaloiset ei vain VÄLITÄ mistään mitään vaikka tietäisivätkin paremmin; kas TÄSSÄ    SE   pulma.
Ja samalla "Politiikka".


"Pitäisi olla pouta!!"
"Nii.....muttei ....ei se vaan nyt o.."
"Pitää olla!"
"....niii..."
"Pouta....!! se on nyt oltava!"
"...................niin-o..."
"HEI!! Taio pouta perseestäs !! Tai joudut linnaan!!"
"...jaa....tä?.."
"Pitää olla pouta!! miksei o pouta!??"
".......poutaa ei o...."
"Näin ei voi olla eikä jatkua! OLETTE PIDÄTETTY!"

Jne.

Tuo ^^  voisi olla mikä tahansa ihmisen ja "Viranomaisen" välinen TÄYSIN YHDENSUUNTAINEN "keskustelu". Eli Sanelun kuuliainen kuuntelu sessio.
Mutta sanotaan vielä että; aatelkaapa SITÄ, mitä tulee TÄMÄN jälkeen !! Kun nämä vitun matelijanaivoiset saatanan älykääpiöt saadaan hylkäämään tuo Ilmastonmuutos™ uskontonsa. Mitä ne SITTEN keksii !!?!?
En miltei tohdi edes teoretisoida tai ajatella.

Ja olen jo ymmärtänyt ettei typerille kannata ihan OIKEASTI antaa MITÄÄN ideoita edes VITSINÄ ja sarkasmina ! Sillä TYHMÄLLE se EI OLE ongelma eikä mikään, pistää se ihan TOSISSAAN täytäntöön ja totaalisella paatoksella ja peräänantamattomuudella.

Ehkä KAIKKI tähänkinastiset kaoottiset typeryydenpuuskat onkin ALKANEET vain älykkäiden murjaisemina kepeinä vitseinä ja letkautuksina, jotka jokin älyltään kääpiö imbesilli on sitten kohkaten lähtenyt toteuttamaan. Ottaen eittämättä myös "kunnian" asian hoksaamisesta itselleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti