keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Hankamäen Parhaat (ehkä koskaan)

Hankamäki on liinoineen päi..vineen, tehnyt merkittävän kambäkin Blogos-Sfääriin näemmä. Ja pistänyt, ei pahan, mutta ihan sika hyvän, määrän, blogitekstejä liikkeelle.
Tässä kaksi todellista helmeä sieltä seasta, jotka jokaisen tulisi lukea.

Joissa Hankis sanoo paljon sitä mitä Minäkin olen jo vuosia hokenut, mutta hän sanoo sen sangen nätisti ja maltilla. Hankamäellä on kai enemmän kärsivällisyyttä typerien idioottien kusipäiden vitun rotankyrpien paskarottien koiransontien kanssa kuin minulla, en tiä.

Erityisen hienoa ja VIRKISTÄVÄÄ on se että nyt on vihdoin(!!!!) joku Virallinen, Virallisehkossa Mediassa, joka ei kiertele ja kaartele vaan kutsuu Kommarin paskaa Kommarin paskaksi. Eli kommunistia sen oikealla nimellä.
Tämä on merkittävää "juurimistyötä", sillä toisen suursodan jälkeen Vasurius on saanut tämän nykyisen Totalitäärisen kontrollinsa ja jalansijansa VAIN kahdesta syystä; siksi että Europidit PANIKOIVAT sodan sekoittamina idiootteina, ja siksi että toisin kuin Vasemmiston sen ajan muotoa eli "Natsismia", ei Kommariutta ja muuta -istisyyttä, "kompromettoitu" tai "vilifoitu" ja julkisesti lähes, sanotaanko, teloitettu.
Vasurius ei siis ole ollut samoin kielletty ja non grata, kuin "Natsismi", joka sekin siis oli 100%:sen Vasemmistolaista, tyhmää laumassa kuhnimista ja komentelua ja käskyjen seuraamista ja Valtio sitä ja Laki tätä kyttäystä ja Yleistä ja Yhteistä Kusipäisyyttä.http://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/228517-toimittajat-tuhattaitureina-professorit-propagandaministereina
Ja sitten Hankamäen yksi parhaista IKINÄ...
http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2016/12/suvaitse-ja-karsi.html


"Suvaitsevaiset ovat myös tavattoman tyhmiä. He pitävät omana oikeutenaan vaatia suvaitsevaisuudelta valikoivuutta halutessaan päättää siitä, mitä mielipiteitä, todellisuuden piirteitä tai keitä ihmisiä he itse suvaitsevat, vaikka toisesta suupielestään he julistavatkin, että suvaitsevaisuus ei voi olla valikoivaa! "
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti