torstai 8. joulukuuta 2016

Juopunut Mäkihyppääjä

http://www.iltalehti.fi/viihde/201612072200037223_vi.shtml

Ai vittu mikä typerä apina perkele !
Kauanko tuotakin vitun kännistä paskaa vielä katellaan !? Ja MIKSI ?!
Vitun lanta Finuiitit. MITÄ tuossa tyypissä oikein on olevinaan !? Vittu YKS VITUN JUOPPO, MONEN MUUN JUOPON MAASSA !

Haistakaa kaikki vittu !

"Ei tavoitettu kommentoimaan.." no ei kai kun äijä makaa saatana jossain vitun katuojassa kaikkien muiden torakoiden ja rottien seassa, koristen ja vaikeroiden, perse olalla kaatokännissä ja vintti pimeenä.

Saatanan alkoholistinen muinaisjäänne huugivsashit-mulkku.

Vain kaiketi suomessa ja tuossa ryssällä, tällainen käy päinsä, mutta eiköhän tuo olisi jo kuollut tai jotain, tuolla anglojen sfäärissä.
Mutta ei mitään; suomessa voi kitata kaljaa ja olla "laulava artisti" !
Nou big diil.Ja vielä: MITÄ ihmeellistä siinä teidän lantapäiden mielestä oikein on, että äijä pystyy tiputtautumaan jostain kaltevasta tekomäestä alas ?!
Vittu hei..EHKÄ se ei ole kovin kummoinen laji ? Nou ? Jos sen "merkittävin tyyppi" on vittu PELKKÄ KÄNNILÄINEN!! Ja laji itse rakentuu sen ympärille, että annetaan painovoiman vetää kyseinen känniläinen mäkeä alas ?! Ai miin.....eikö esim Da Vinci olisi merkittävämpi suosimisen ja ylistyksen kohde kuin tuo mäkeä alas liukuva vitun känniläinen ?

Ei niille muillekaan kännäreille ja juopoille ja alkoholisteille ja ryyppääjille yms, makseta siitä KUN ne kierii milloin mitäkin mäkeä tai katua alas. Tai siitä että ne on lähes tulla keikalle (bisselle), keikalle, johonkin baariin, mutta ovatkin sitten "noushou" ja vetävät lärvit vaan himassa. Tai jossain tuolla "steissillä" kuten kaikki khuulit kundit.


Vitun ääliöt.

Te olette pelkää ÄÄLIÖIDEN "Kansakunta".
Ja ylimielisiä pikku mulkkuja !P.s Ettekä sitten VARASTA tätä juttua vitun muulit, vitun suomen "ständapkoomikot" !! vitun tyhmät puisevat lahjattomat keskinkertaiset ja ärtyisät pikkupaskat !
Vitun tympeät tuhnut. Vittu teistä o MIHINKÄ !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti