perjantai 30. joulukuuta 2016

Trump vs Kiina

Olen ollut erityisen mielissäni tavasta jolla Trump ON JO nyt, ennen kuin edes on Virallisesti Presidentti, alkanut ravistella ja kovistella ja hätistellä Kiinaa !!

Tuota ikiaikaista vitun paskakasaa, joka on nyt kasvattanut egoaan ja liian isoa vinosilmäistä typerää vitun päätään. ... ..aivan liian suuriksi.

Jo oli jumalauta aikakin jonkun sellaisen valkoisen astua esiin josta on SANOMAAN VINKUINKKAREILLE TAKAISIN !!!

Fak Jeah !!

Hyvä Trump.
käy päälle vain !! Ja KUNNOLLA !!

Aasialaiset vitun lättänaamat onkin saatava takaisin kuuliaisiksi valkoista kohtaan, ja se EI tule onnistumaan minkään vitun parrakkaan lapsen, minkään VITUN "hipsterin" avulla tai minkään vitun "muotibloggaajan" tai "tubetähden" tai "SoMe kasvon" tai jonkun vitun änkyttävän Sosioloogian opiskelijatytön silmienpyörityksellä tai räyhävasurien riekkumisella pitkin "steissiä" !!
SE on varma !

Kinkit on jutkujen ohella maailman, ihan HELPOSTI, ylimielisin ja röyhkein rotu ja mitä pikemmin ne saadaan edes jotenkin, välttävästi, kuriin, sen parempi.

Tsiigasin tuon englanninkielisen "loukkaavan" (hellantelttas!) nimityksen "Chink" merkitystä, ja paitsi että se on periaatteessa enkun "Kinkki" niin se sopii mitä täydellisimmin Kinkkeihin sillä se tarkoittaa myös; ylimielistä ja tietämätöntä henkilöä. Eli eräänlaista vastenmielistä typerää vitun moukkaa.
Ja jos SE ei kuvaa kiinalais-sammakoita niin MIKÄS sitten !?!?

Tosin siitä puuttuu vielä "röyhkeä ja härski". Mutta ....kaikkeahan ei voi saada.

Jopa muut aasilaiset inhoaa niitä, herran tähden ! Ja pitää niitä juurikin tuon ^ laisina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti