keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Pari Huomiota P-Koreakirjasta...

...koskien Härmää.Kun tuossa juuri iltsikkakin raportoi kuinka ensivuoden alusta alkaa taas köyhien ja työttömien ja myös autonomistajien kurjistus ja kyykytys ja kiusa, niin; mikseivät meidän "Eliitti"mulkut ymmärrä ottaa mallia tuolta Valtion olemuksen mallimaasta eli Pohjois-Koreasta ja niistä vankileireistä, ja pakottele työttömiä vaikkapa kuten niitä keskitysleirivankeja, ns "itsekritiikki sessioihin" ?!? HAHahhaaahhahahaha, se olisi ainakin vähän rehellisempi versio tuosta kaikesta.

Ja toinen juttu mikä tuli mieleeni on se, että kirjassa tämä "Shin" tuo esiin jotain mikä olisi pitänyt kyllä itsekin osata päätellä, eli että hyvin suuri osa paitsi leiren väestä, vartijoita myöden, mutta jopa koko Kansasta sinänsä; on totaalinälkiintymisen ja nälänhädän ja kokoaikaisen kaikkinaisen puutteen takia de facto vajakkeja / kehareita eli henkisesti ja/tai älyllisesti VAJAITA !! Ne on kehityksessään häiriintyneitä, typistyneitä, TYHMIÄ kuin lantakasa, ne on jälkeenjääneitä.
SE selittää tuon kaiken, ja sen että se vain jatkuu !! Ja mikäs onkaan yksi Vasureille tyypillisimmin "tyypitelty" (kuten Hankamäki sanoisi) piirre ?!?! Jep ! Aliravitun typerän virnistelevän vitun kavaltajarotan olemus !!
AHAHahahaa, todisteet kasautuu Vasurivajakit.

Kun ei syö tai VOI syödä kunnolla, tulee entistäkin tyhmemmäksi ja kavaltaa vaikka kuten tuo vitun "Shin", oman vitun äitinsä ja tsiigaa ihan muina rottina kun se hirtetään ja kun se siinä sätkii, ja vihaisena vain sille, äidilleen !! KUN "kehtasi edes ajatella PAKOA" !!!! Eli näyttää lähes sammakontasoista älykkyyttä ja omatoimisuutta ja terveen järjen valon ensimmäistä, ikinä, pientä kipinää.


En epäile kovinkaan paljoa, etteikö meidän paikalliset Pohjois-Korealaiset eli nuo vitun vinopäät vittupäät nimeltä "kommarit / vasurit" pettäisi vaikka oman typerän emonsa ja tuijottaisi kun toiset heidän jengistään teloittaa SEN, ilmeenkään juuri värähtämättä.
Kun on sisältä syntyjään läpimätä; on sisältä syntyjään läpimätä !! Kysykää rikollisilta tai kytiltä tai poliitikoilta tai miltä vain ylenpalttisilta ja turhilta ja HAITALLISILTA syöjiltä. Ei se siitä mihinkään juuri muutu.

Prognoosi EI OLE HYVÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti