torstai 29. joulukuuta 2016

"Ne on Aarnion siittiöt sitten!!"

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612292200046869_uu.shtml
Prostituoidun asunnossa olleesta nojatuolista löytyi siittiöitä sisältävä näyte, josta saatiin määritettyä Aarnion dna:ta. Puolustus kuitenkin kiisti näytteen ja totesi, ettei tuloksesta voida varmuudella tehdä johtopäätöstä, että löydetyt siittiöt olisivat Aarnion.

Käräjäoikeus ei kuitenkaan pitänyt todennäköisenä, että näytteessä olisi ollut Aarnion dna:n lisäksi jonkun toisen henkilön siittiöitä. Mikäli näin olisi ollut, oikeuden mukaan näytteestä olisi saatu sekoitustulos eikä puhdasta tulosta. Oikeus katsoikin siittiöiden kuuluneen Aarniolle.

Oikeuden mukaan Aarnion siittiöiden löytymiselle naisen nojatuolista ole muuta järkevää selitystä kuin, että nainen ja Aarnio ovat harrastaneet seksiä asunnossa.

😁

Vain nämä vitun Lakihyypiöt voi olla näin vitun naurettavia ! Vittu ahahahAHAHA HAHAhaaa !! Vittu näitä näiden saatanan pystyynjäätyneiden robottien lobotomiapotilaiden listauksia ja tapoja kuvata asioita, "sormet peräreiällä" ja nyt tämä vitun "siittiöt kuuluva Herra X:lle" yms.
Vittu LOL !!

Mutta toisaalta; jos on sairaalloinen ja tyhmä tosikko, niin ei kai sitä voikaan(!) käsittää omaa naurettavuuttaan ja puisevaa jäykkyyttään. (No pun intended.)

Kytät ja tuomarit ja muut Saatanan lapset ja idiootit asennevammaiset tunteettomat eläimentasoiset idiootit paskapäät pedot; kaikki yhtä vitun naurettavia ja sieluttomia ja jäykkiä ja ajatuksettomia ja välinpitämättömiä ja elukoita ja tosikkoja ja niin totisia tosikkoja että tosikotkin kammoaa niitä.

Hei mulkut; EI teillä ole YHTÄÄN MITÄÄN vitun "lupaa" käskeä muita ihmisiä ja sulkea niitä "linnaan" ja VAATIA niiltä tottelevaisuutta yms ! Te olette mielisairaita ja todella todella kylmänviileän julmia.
Mutta te taidattekin jo tietää tämän itsekin.

Jos on hyödyttömäksi ja pahaksi syntynyt niin....... . . ...elämä täytyy vain käyttää muiden motittamiseen ja ahdisteluun ja kiusaan ja käskyttämiseen ja juoksuttamiseen ja ryöstämiseen ja tappamiseen ja kidnappailuun yms. Kun ei muuhunkaan kykene tai ke-le-paa !
JA, siis, on kusta päässä.


Mutta eniwei, sikälihän tämä on ihan hyvä että tässä tuomittiin nyt, harvinaista kyllä, Kyttä itse !!! Ja sekin että nyt tätä vitun superkyllästyttävää aihetta ei tarvi toivottavasti enää toljottaa joka vitun ruudussa joka vitun viikko, ja vielä jotain "spesiaali"versiota joka toinen kuu.


Tuossakin keississä, ne ainot kaksi milläänlailla "merkittävää rikosta" tai jotain, on ne että tuo mölli on pihistänyt tuon horatsun rahoja ja se ettei ole välittänyt sen akan tekemästä jostain "rikosilmoituksesta".


Haluaisin sanoa erikseen että: minulle ei tulisi ihan äkkiä mieleenkään lähteä raaputtelemaan jonkun jostain saatanan vitun tunkkaisesta nahka-nojatuolista irti jonkun läskin typerän kytänmulkun kuukausia(?) vanhaa mälliä / spermaa !! Ei juuri MISSÄÄN olosuhteissa !
Enkä olisi liioin tullut ajatelleeksi edes koko "tutkintametodia" eli toisten sperman tutkimista ja levittelyä ja sillä läträämistä ja muuta vastaavaa. Mutta kun ei osaa olla sellaista tekemättäkkään niin ei sitä sitten vain osaa !

"Poliitikot" ja kytät ja muut "vapaamuurarit" ja muut juutalaisten koirat ei vain osaa rentoutua ja olla. Niillä on aina "tilanne päällä"; sellaisia tyhmät ja vauhkot ja vääryyttätekevät AINA ON !

Kuten te KAIKKI TIEDÄTTE.


Haistakaa vittu.

Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti