sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Kielestä, uusista sanoista ja laiskuudesta

Tuossa oli juttu iltsikassa, kai, uusista suomlannin sanoista. Joten sain nyt lisäenergiaa mainita tämäkin kiertämästä päästäni, jota on pitänyt jo kauan sitten tuoda esiin, että; nämä kaikki näennäisen uudet ja "kekseliäät" sanat kuten tuo VITUN "stalkkeri" tai "cringe" yms, EI OLE mitään uusia suomenkielen sanoja saati milläänlailla nokkelia tjms, vaan ne on yksinkertaisesti kotoisin kahdesta yksinkertaisesta syystä ==> keskinkertaisuuksien lattean mitättömästä tympeästä mielestä ja heidän ällistyttävästä älyllisestä laiskuudesta. Niistä ne on kotoisin. Ja siitä ettei suurin osa "ihmisistä" kertakaikkiaan vain omaa sellaista OIKEAA kekseliäisyyttä jonka oma nimi on itse asiassa "nokkeluus", jota taas minä esim OMAAN. Vaikken käytä blogissa kuin silloin jos otteeni on livetä tai käytän poikkeus tapauksissa.

"Stalkkeri" on SUOMEKSI "vainoaja" tai miksei myös "kyttä", ja "vaanija" ja sinänsä "Poliitikkokin" käy.

"Cringe" on SUOMEKSI "irvistää / irvistys / irvistyttävä" eli varsinaisesti suomeksi ilmaistuna se mitä sillä TARKOITETAAN on; myötähävettävä, vaikeasti katsottava / seurattava, piinallinen, kankea, kiusallinen jne.

"Feattaa" EI TARKOITA yhtään mitään, eikä sitäkään, eikä hevon vittuakaan SUOMEKSI ! Saatanan nykykakarat + Sanni !
Vittu se on "vieraileva artisti" tai vain "vierailla" tjns.

"Bäkkäri" EI OLE MITÄÄN. Eikä ole mitään "Bäkkäriä". Eikä edes "bäkstagea" tai "..steissiä". Mutta ON! kyllä, olemassa "takahuone" ! Tai "lavan tausta" tai sen "takana" yms.

Ja olisi ainakin jooooossskus hienoa kuulla myös musiikkia nimettävän ja kutsuttavan joksikin muuksi kuin "Biisiksi" !
SUOMEKSI on esim sanoja kuten "musiikkikappale" ja "kappale" ja "kipale / zipale" ja "laulu" ja "sävelmä" yms.

SUOMENKIELEN "kaveri" tai vaikka "kaiffari" on suomea, ja pitää sitä olemassa ja elossa ja toimii. "Frendi" taas osoittaa alisteisuutta Englantilaisille ja heidän "kieli-imperialismilleen" kuten Hankamäen filosoofi aina sanoo.
Tällätavoin "Suomi" tai suomalaisuus tai mikä tämä pohjoinen "juttu" täällä nyt teidän mielestänne.... voi luoja... onkaan, yksinkertaisesti vain  katoaa ja haipuu pois.


Kuin sammakko keittyy hiljaksiin, alati kuumenevassa vedessä kuoliaaksi.
Vitun typerä paska.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti