keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Linnanjuhlat 2016
Noniin. Sekin rieha on sitten taas ohi.

Mistä alkaisin ?..................

En katsonut lähellekään alusta, vaan melko läheltä ensimmäisen kättelyn loppua, mutta ehdin nähdä ainakin Robinin ja joitain muita, astelevan sisään.

Niinistö(t) kätteli taas siinä, monta(a) mulkkua....

No jaa, o.k, aloitan tästä !
Yäk ! Joku vitun yllättäen VASURI, ämmä, laahusti siinä jossain vitun merestäkerätystä lumpusta valmistetussa rääsyläishameessa. Eli jossain minkä joku Afrikan-neekeri tai Marokkolainen lihava ämmä oli heittänyt pois tai se oli jäänyt jäljelle kun ämmä hukkui, tai oli lähetetty rannasta merelle raiskaus-tapon jälkeen. Josta tämä Vasuritar aatteli että "ahaa joo, hei, tehään tästä hyvä, kelpo hame mulle sinne Linnanjuhliin".

Ja olihan siellä joku muukin vastaava roskankerääjä-vasuri tunkkaisessa neekeriroskassaan (enkä nyt viitta Haloskaan), mutten nyt muista kuka enkä edes välitä. Mutta tuollaisilta tulisi kieltää pääsy ovesta sisään tuollaisessa kirjaimellisessa ROSKASSA. Ja vieläpä NEEKERTEN roskassa, joka on ONGITTU vittu MERESTÄ !!
Hei HALOO !?!?!?!

Vittu luoja tietää MITÄ demoneja ja ötököitä ja tauteja niissä ryömii ja piilee, ja sellainen tuodaan ihan muina miehinä suomen ykkösbileisiin. Tä vttua ?!

Se tulisi sytyttää tuleen ! Eikä pistää päälleen. Herran tähden.

http://www.iltalehti.fi/linnan-juhlat-2016/201612062200036979_lb.shtml

^ Siinä on nyt vähän "pukuloistoa" ^.
- Tilt-Jaana näyttää nälkiintyneeltä Afrikkalaiselta alkeelliselta alkuihmiseltä joka on jäänyt lentokoneen suihkumoottorin läpi menneen foliopaperin silpun eteen, ja aatellut vaan että ...mjääh fak it, mä meen tälläin.

- Kiikko on pistänyt isoäidin 20-luvun nätit verhot päälleen. Hienoa. Ihan in bona fide siis. Oikeasti; hieno puku.

- Robin oli kuin jokin Ryssäläisen gangsterin wannabe-gangsteri poika.

- Siinä se merestäongitusta jätteestä tehty pukukin taas on, eli se oli muovipulloista siis ! Ei lumpusta. No ...emmä jaxa tuota ylempää jankutustani korjata, menköön.

*

Tunna ja Rikukin siinä taas olivat kiiltämässä kaljuine otsineen ja Pakoloisia mainostamassa. Josko joku murjaanitar vaikka tienaisi sillä, että laittaa VOKissa ruokaa yms tällaista visionääristä.

Siellä keikkui imitoimassa se joku ........no se kuka se nyt on kuka aina imitoi kaikkia. Jaksoin paria imitaatiotaan tsiigata ihan äänet päällä ja kyyyllä...kyyllähän se ihan jees on, ainakin se Veskuna laulaminen oli ällistyttävän aidon kuuloista, mutten kuunnellut kuin muutaman sekunnin.

Laura Voutilainenkin siellä esiintyi, tyylikkäänä.
Ja niinikään ihan käsistä lähtenyt viidakkomies Pete Parkkonen, jonka uusi tyyli / luuk on jo........jotain.
Sellainen; leijonamies, alkukantainen ja värisevä, seksuaalinen ja uhmakas, roima alkumiehen voima -tyylinen juttu. Sähäkkää ja seksikästä ja kaikkea EI suomalaista. Mutta se on hienoa nähdä jonkun edes kokeilevan suomessakin joskus sitä, millaista olisi jos suomalaisella olisi edes hiukkanen, atomi tai kvarkki, ns sex-apiilia.

Kyllä se jopa ihan toimiikin, vaikka siihen kestää kyllä tottua jonkun verran.

Eniwei, siellä kävi Tähkän Latekin kiekaisemassa pari biisiään, joista kuuntelin sen "Minun Suomeni" jota en ollut ennen kuulutkaan. Ihan jees biisi, vaikka vähän särähti korvaan nykyään se "avoimuus" juttu.
Yksi huomio siinä jatkojen esiintymisessä on TAASKIN se että; eikö sinne perkele koskaan löydy todella KETÄÄN muuta kitaristia kuin se sama saatanan kalju paska / iljetys ?! Marzi Nyyman.
Hei ? Kamoon, heittäkää se kuulapää jo ikkunasta pihalle, alas kadulle, ja ottakaa joku ihan muu siihen tilalle ! Vaikka Sanni tai joku !

Ja kiiboorddejakin hipelöi TAAS se sama saatanan parrakkaan lapsen kasvoinen L.K.T. Lenny-Calle siis.
Suomessa ei kai sitten OLE kuin nuo kaksi ! On pätevä kosketinsoittaja ja pätevä kitaristi. näillä mennään ja näillä myös hyvin pärjätään. Vai ?

-

Pressa joutui ilmeisesti sellaiseen vähän kiusalliseen ja inhottavaan, pinnalliseen tilanteeseen siinä kun hän astui sisään siihen huoneeseen mihin ne kärrätään säilytykseen ne vanhukset, ne Veteraanit. Kun se siinä sen järjiltäänmenneen näköisen akkansa kanssa pyörähteli, änki siihen joku vanha äijänkäppänä sähköisen pyörätuolinsa kanssa kuin jossain komediassa, kopauttaen samalla sillä tuolillaan sitä yhtä toista vanhusta siinä, ja se alkoi jumalauta jauhaa jostain vitun KIRJASTAAN !?!? Vai ?...Oijoijoi, ei kristus perkele ! Se sai jo jumalauta sen olennon nimeltä Haukiokin, puhumaan !
Mutta vaari vaan jatkoi, minä laitoin äänet pois joten en tiedä miten tilanne lopulta päättyi ja raukesi, mutta Niinistö kyllä selvisi siitä jotenkin.
Se oli kuin suoraan amerikan Konttorista, missa se Toby alkoi siinä yhdessä kokouksessa kääntyä Nellien puoleen ja mainostaan uusinta Chad Flenderman (tai jotain) novelliaan... johon Nellie tokaisi HETI vastaukseksi vain että "..oi, en minä välitä".
Niinistönkin olisi pitänyt vain katkaista tuo vuodatus HETI alkuunsa ja tokaista että "joo...juujuuu, juu hei; mä en välitä, nyt täytyy mennä, sori".

Näin ne hommat hoidellaan.

Tai olisi vain lyönyt, rauhottukaa(!!) tarkoitin vain avokämmenellä(!!), sitä äijää ottaan !! LÄPS! Ja matka jatkuisi HETI.

Ne vanhukset ei TAASKAAN edes KOSKENEET, ehkä hyväkin niin, niihin vitun kekseihin mitä siinä pöydillä kyllä selkeästi OLI !

Kamerat kuvasi tauluja ! Ne pyrittiin myös esittelemään, mutta kameramiehen maltti ei oikein riittänyt joten koko jutusta, koko tauluesittelyosiosta, tuli niinsanotusti juosten kustu.

Finlandiakin siinä sekä veisattiin että vedettiin selloilla.
Ja siellä soi jopa "i wanna dance with somebody" ! Kiitos siitä ! Se oli kai jokin kunnianosoitus tai nyökkäys MINUN suuntaani. Hienoa hienoa.

Helsingin kadut oli kuin aavekaupungissa ! Vittu siellä ei ollut KETÄÄN !! Ei KETÄÄN. Yhtään ketään, yhtään missään.
Väkeä oli kuin Chernobylin kylänraitilla tunti pamahduksen jälkeen.
Ja sitten siellä käppäili ne sotilaat marssia soittaen ja mitä kaikkea. Melko vaisut juhlat lopultakin. Koko touhu alkaa jo käydä meeeeelko vitun puiseksi ja itseääntoistavaksi.
Kuten hyvin tiedätte.

Mutta toisin kuin Finuiitti usein "käsittää", tämä EI tarkoita samaa kuin että "repeä siis liitoksistasi ja kaahota päinvastaiseen suuntaan!! Kaikella mahdillasi!" ei. Vaan; mieti MITEN tuota kaikkea voisi UUDISTAA jotenkin HYVÄLLÄ maulla ja tyylikkäästi ja TUNNELMALLISESTI.
Mieti mieti mieti.

Ainakin voi sanoa jo lähes 100% varmaksi että ensivuonna siellä on joko vieraana tai sitten jopa esiintyjänä SaaaaaaraaaaaaAaaaaalto. Tää on varma. Kuulitte sen täällä ensikertaa.


Ja sekin on jo lähes varma että tältä siellä tulee näyttämään....

Tosin nuo on ihan hyvät tissit kyllä   ^


Sitten oli vielä tämä.
Eli Antti Rinteen kammottava ja valitettava tapaus. Myötätunnonosoitukseni miespololle heti kättelyssä.

Niin, eli kuten tiedättekin ehkä tai ainakin voitte otsikosta lukea, saapui Antti Rinne linnaan hyvinkin kurjissa ja surkeissa, apeissa ja jopa surullisissakin merkeissä ja tunnelmissa.

Sillä hänelle kävi aiemmin päivällä niin, tai vain noin tuntia ennen linnanjuhlia, niin että hänen juuri hankkimansa nakkisämpylä / sämpylä nakeilla ja "kaikilla herkuilla", putosi maahan. Tai pikemminkin voidaan sanoa että "lässähti" ! LÄSSÄHTI maahan.
Anttihan otti tilanteen hyvinkin vakavasti ja henkilökohtaisesti ja hermoraunion viilipyttymäisellä tolkulla ja mielentyyneydellä.

Mies ei ensin uskonut tapahtunutta todeksi, mutta sitten aikansa siinä tuijotettuaan epäuskoisena maassakoreilevaa kosteaa, limaista, vetelähköä läjää erisorttisia syötäviä aineita, hän liikuttui lähes kyyneliin ja alkoi haukkoa henkeään ahdistuksissaan.
Hän kävi myös tällaisille tapahtumille hyvin tyypilliseen tapaan, läpi niinsanotun "raivovaiheen" ja potkaisikin paria ohikulkenutta Poliisihevosta ja huitoi villisti lokkejakin, mutta yhtä kaikki; tunnelma meni myttyyn ja päätyi hyvin surumielisen apeaksi.

Ja lienee myös sanomattakin selvää, että niinikään; Antti nälkäiseksi.
Päätyi. Antti päätyi nälkäiseksi.

Näin siinä vaan kävi.


Tällaista elämä on. Mutta kuten KAIKKI juhlavieraat, jopa myös ne Aidot ja Oikeat Neekeritkin, hänkin pääsi syömään juhlapöydän ilmaisia aterioita ja kakkuja yms sydämensä kyllyydestä.
Kuten myös ruokajonon tuhnuiset hampuusitkin saivat kokea millaista on pureskella viikonvanhaa kovettunutta ruisleivän limppua. Ja kokata parasta ennen päiväyksensä ylittäneitä kananmunia.
(Kerrostalossa ei muuten saa pitää kanoja!)

Linnanjuhlissa oli muuten myös Jope Ruonansuu. Jostain syystä.
Luultavasti siksi että hän on laihtunut niin paljon, että muistuttaa jo vain pelkästään Ylilihavaa ja Muutenkin Lihavaa Ihmistä !
Onnea Jopelle.

Vesa Vierikkokin siinä oli, jostain vielä himmeämmäksijääneestä syystä.
Kai sinne voi vain kävellä sisään jos sattuu oleen siinä lähistöllä ja/tai asuun Stadissa ja on kuuluisa tai ollut kuuluisa.

Siellä pyörähteli herran perkele sentään, kerran jopa yksi MINUN entisiä luokkatovereitani !!! Enkä saata keksiä MITÄÄN todellista ja OIKEAA syytä ja meriittiä sille, miksi se läskipallo oli sinne sisään laskettu, mutta hei...... no... en tiä sellaista se on, elämä. Se on joskus mysteeristä.

-

Mielenkiintoisena kuriositeettina kerrottakoon muuten Lukevalle Yleisölleni, kaikille teille noin 11:sta vakiovieraalle, että; YKSIKÄÄN !!! Ei siis YKSIKÄÄN(!!), ählämi  räjähtänyt linnassa !!!
Ai miin ?..W T F ?!?!

Mä en ihan oikeesti vittu enää edes käsitä ..?!..Siellähän ihan päiväselvästi OLI kyllä, parikin(!) jotain vitun Arabiemiraattia, mutta ei ! Ei ne vittu vaan pamahtanu ?!..........mikä juttu tää on !?
Hei !?

Jopa ne Mielenosoittajat, joilla ei ollut sen tähdellisempää tekemistä kuin mennä Helsingin kadulle riehumaan, oli suht nätisti.
Kuten sanoin; sangen vaisua oli. Kaikin puolin.

Mutta tsiigataan mitä ensivuonna on, kun näillä juhlilla on edes vähän enemmän jonkinlaista väliä tai jokin idea. Muutakin kuin vain "siks et ne on joka vuosi".
Tsiigataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti