perjantai 9. joulukuuta 2016

Maisa Torpan Typeryys

Maisa Torppa niminen ääliö oli teeveessä, siinä kiusaajajutussa, ja oikein vitun ääliö YLPEILI sillä, eittämättä muiden pillullisten imbesillien silmille, että HÄN sentään aikoo kuulkaa "opettaa" lapselleen että "väkivalta ei ole KOSKAAN ratkaisu" ja vaikka "pienellä pojalla kestäisi miiiiiten kauan vain, oppia se" ja hymyili typerän nyrpeästi, ylimielisesti perään ja päälle. Kuten typerillä imbesilleillä apinoilla on tapana, sanottuaan jotain aivan häkellyttävän tyhmää ja VÄÄRÄÄ. Jonka he itsekin TIETÄVÄT VÄÄRÄKSI jollain todella todella arkhaaisen sisäisellä tasolla.

Ämmä siis aikoo nähdä erityistä vaivaa tukahduttaakseen poikansa MIEHUUDEN ja maskuliinisuuden, ei mitään uutta siinä, ja KYVYKKYYDEN ja sikäli myös REALISMIN ja aiheuttaa tälle koko elämän kestävän trauman ja mielisairauden ja masennusta ja dissosiaatioita yms. Typerä paska.
Tai "typerä vitun ämmä". Ja ihan VITUN typerä virne.

Mutta sellaisia TYHJÄPÄITÄ naiset ON. Ne saatanan aivokääpiöt typerät idiootit perkeleen paskat oikein YLPISTELEE saatanat sillä, että tekevät ylimielisesti - tyhmästi - ja väärin, ja tekevät sen oikein sellaisen ooooiiikein INHOTTAVAN typeryyden performanssin saattelemana tai muassa ja avulla.

Vittu että oksettaa ja oksetti. Ja teki mieli tempaisi turpaan sitäkin iljettävää turpeahuulista sekopäistä ääliötä.

Voin sanoa ettei POJAN / miehen elämässä juuri suurempaa VIRHETTÄ voi tehdä kuin se, että opettaa sen periaatteessa NAISEKSI !
Naisethan ei tätä käsitä, mutta; miehet ei ole naisia ! Ja SE että SINÄ opetat OMAN skidisi joksikin, ei merkitse MITÄÄN jos YKSIKIN toinen aikuinen apina opettaa omalleen jotain..................ihan muuta.
Ja KIUSAAJAT.....................ne on oppineet JOTAIN. IHAN. MUUTA.

Tuo Maisan idioottimainen tyhmä pimppiyden tuulettaminen on ihan totaalista Perus Kamaa niiltä joilla ei ole alkeellisintakaan KATUVIISAUTTA ja ymmärrystä sen tason realismista. Vain täysi imbesilli-idiootti-tietämätön voi sanoa jotain noin tiedostamatonta.
Se on kuin sanoisi ettei aio opettaa poikaansa uimaan, mutta aikoo kuitenkin antaa hänen olla vedessä, ystävänä kalojen kanssa. Vitun idiootti; elämä EI OLE Disney-elokuvaa, poika vain yksinkertaisesti hukkuu.
Ja toisin kuin sinun apinanbimboaivosi ehkä vakuuttelee SINULLE, tätä asioiden tilaa ei milläänlailla AIHEUTA SE, että se tuodaan sinun tyhmään ahtaaseen ja asenteelliseen tietoisuudentynkääsi. Asia vain ON näin.
Eikä maailma välitä hevon vittua sinusta tai pojastasi, se TAPPAISI moelmmat jos vain voisi. Ja voikin toki.
Aina se jollekkin sattuu sekin "arpa".


En voi tarpeeksi tulikuumasti suositella tätä; iskosta lapseesi nimenomaan PÄINVASTOIN, että: VÄKIVALTA ON(!) ihan absoluuttisesti ja melko USEIN, nimenomaan RA-KAI-SU !

Käytännön esimerkki olisi esim raiskaaja; jos raiskaaja käy kimppuusi, niin miten....ajattelitko, nainen, ihan PUHUMALLA ja järkeilemällä ja vetoamalla hänen korkeampiin ja ylevämpiin piirteisiinsä, tuon huohottavan imbesillin ääliön joka tuhiseeen housut kintussa ja kyrpä pullottaen karvaisessa kädessään, niin nin ajattelitko suostutella hänet ihan siis Rauhallisella Puheella™ siitä vähän loitommas, ja ehkäpä vielä johonkin nättiin kouluun, lukemaan Hyvä Ammatti !?


Ou mai fakin Tsiisus Khraist naiset !! Kristus vitun PERKELE !!

En osaa välillä sanoa, teettekö te TAHALLAAN näin paljon hallaa ihmisille vai oletteko te ihan OIKEASTI ja TODELLA noin TÄYSIN ja TOTAALISESTI jääneet paitsi tietoisuudesta ja järjestä ja älystä ja käsityskyvystä ja ajattelemisen ...ilmeisestikin "etuoikeudesta" ?!....Rait.Tiedättekö sen melko tunkkaisen ja turhauttavan epätoivoisen ja vastenmielisen ja raivokkaan tunteen, KUN itse TIETÄÄ jostakin ja ihan vitun PALJON, ja sitten jokin tyhjäpäinen idiootti bimbo tulee ja Julistaa että "ei se niin o!" ja kuinka hän oikein Vakaumuksellisesti aikoo tehdä juurikin toisinpäin ja päinvastoin !?! Kuinka sinulla on KOKEMUSTA, ehkä KOKO tähänastinen ELÄMÄ!! Ja sillä on SE mitä se LUULEE tai "tietää" ja mitä kaikki muut typerät älykääpiöt kanat sen ympärillä sille koko ajan toitottaa ja toistaa ja julistaa ja kertoo .............ei vittu tätä vitun ääliömäistä elämää.
Ei PERKELE !Kuin vanha vanha sotaveteraani kuuntelisi kuinka nuori ja hormoonien raivopäiseksitekemä kloppi SAARNAA väkivallasta ja sodasta, kuolemattomuudesta ja psykoemotionaalisuuden yhdentekevyydestä jne.
Menkää vain, vaikka heikoille jäille.
Elämä on teitä varten !


Onnea Maisa Törppö ja poikansa.

Jos joskus luet tämän, Tulevaisuudessa, Poika: MINÄ TIEDÄN.
Pahoitteluni.

Tuollaisia älyltään typistyneitä kääpiöitä on naaraat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti