tiistai 6. joulukuuta 2016

Voimaa Imatrasta

Kaikki ja kaikenlaiset, paska ja läski -päiset idiootit, ovat nyt kerääntyneet haaskalle sitä hyödyntämään, kun vihdoin sattuu jotain mikä tarjoaa ainakin jonkinlaisen näennäisen mahkun litistää muiden ihmisten elämän ihan Totaali Kontrolliksi.

Jotkin idiootit kiljahtivat jo heti kun tapaus tuli ilmi, että "sillä on Poliittinen Motiivi" -jota sillä EI ollut- koska Vasurit tuntevat vain "Politiikan" kuten se DissectLeft-blogin pitäjä hienosti asian tiivisti.
Heille ei totisesti OLE OLEMASSA mitään muuta KUIN "Politiikka" ja "Poliittinen". Tämä johtuu lähinnä siitä, että; kun on SEKÄ ruma ja inhottava, ETTÄ ihan vitun oksettavan tyhmä, ja vastenmielinen läjä hyödytöntä esihistoriallista ja huonomakuista paskaa, ei ole muutakaan tekemistä KUIN puuttua muihin ja PAKOTTAA heidät tekemisiin kanssaan ja täten häiritä heitä. TÄTÄ kutsutaan nimellä "Politiikka". Siinä pahat ja tyhmät ja ehdottoman RUMAT, jotka muutoin jäisi HETI kättelyssä kelkasta elämässä, PAKOTTAA muut olemaan kanssaan tekemisissä, takertuen, kuin Maikhl Skot amerikan offisessa.

Ja nämä idiootit ovat taas olleet kallistuvinaan siihen suuntaan tässäkin keississä että "tähän on REAGOITAVA jotenkin", vaikkei tietenkään ole.
Mutta tämän voi yhtä hyvin olla sanomatta tai kirjoittamatta, sillä tyhmän ja idiootin apinan ohjelmointi ei SALLI sille samanlaista ajatuksen ja tietoisuuden ja tiedostavuuden VAPAUTTA ja sikäli RENTOUTTA, kuin esim MINULLE. Vaan tyhmän vain kertakaikkiaan ON, kuten kaikkien ELÄINTEN, toimittava "ohjeiden" mukaan.

Koira tietää haukkua ja syödä paskaa ja haistella kaikkea, kissa osaa maukua ja ihmetellä ja jahdata, ameeba osaa jakautua, ja KAIKKI osaavat syödä ja köyriä, useimmat myös tappaa. Ja tyhmät "ihmiset" tai apinat, ei ole ikinä päässeet TUON, Automaattisen Ohjelmoidun Tason, yli.
MINÄ SYNNYIN sen ylle. Mutta suurin osa on siinä yhtä toivottomasti kiinni ja jumissa kuin täi tervassa, ja Suomi EU:ssa.

-

Ensinnäkin; MIKÄ EROTTAA tämän tapauksen niistä lähes JOKAPÄIVÄISISTÄ tapauksista mitä ne teidän vittupäiden paskaruuttien lempilapset ja siirtymäobjektit ja de facto lemmikit eli "Maahanmuuttajat™" tekevät ?!
Jos ei puukota niin raiskaavat, jos ei raiskaa niin ryöstävät jos ei sitä niin jotain muuta. Ja väliin se Perus Terrori-Isku jossa kuolee joitain kymmeniä tai satoja.

Mutta TÄMÄ ja tällaiset on niitä keissejä joihin tulee REAGOIDA !

Hei, tässä teille yksi simppeli idea; miksettte vain pistä valkoista lippua kaulaanne ja levitä niitä ympäri "Yhteiskuntaa" ?! Ja julistaudu muslimien karvaisen ja lyhyen ähläm-mulkun Virallisiksi Imijöiksi !?

Ai miin...............VOIKO     PELKURUUTTAAN  enää kaaaaaauuuhean paljon SELVEMMIN esiin tuoda !?
Ei kai? ...ainakaan kauhean.
En tiä.


Ehkä Risikon, sen vitun kauhistuneen muumion näköisen tyhmän eukon, kannattaa vain luovuttaa samantien ja alkaa kulkea mustassa kaavussa ja huivissa ja vielä mustemmassa turbaanissa ja mielentilassa. Ehkä jokin metallinen kilkattava ählämkoru vyötäisillään ? JA se valkea lippu mukanaan, ja aina välillä pysähdellä kuten Aito Ählämikin, huojumaan neuroottisen paniikin vallassa, mumisemaan islamistisia mantroja ja sotkien lähes housunsa siinä samalla ?

-

Tässä on teille pähkinänkuoressa tämän tapauksen REAKTIO...."Tekijä oli mielipuoli joka oli aiemminkin syyllistynyt demoonisiin tekoihin ja tuomittukin niistä"

"Emme yhtään saata käsittää mistä tällainen johtuu, ja miksi näin kävi ja miksi hän niin teki. Ihmisen pään sisään kun ei pääse toistaiseksi."
- Risikko (suurinpiirtein)

-

"Tekijä oli mielipuoli joka oli aiemminkin syyllistynyt demoonisiin tekoihin ja tuomittukin niistä"

"Emme yhtään saata käsittää mistä tällainen johtuu, ja miksi näin kävi ja miksi hän niin teki. Ihmisen pään sisään kun ei pääse toistaiseksi."
- Risikko (suurinpiirtein)

-

"Tekijä oli mielipuoli joka oli aiemminkin syyllistynyt demoonisiin tekoihin ja tuomittukin niistä"

"Emme yhtään saata käsittää mistä tällainen johtuu, ja miksi näin kävi ja miksi hän niin teki. Ihmisen pään sisään kun ei pääse toistaiseksi."
- Risikko (suurinpiirtein)

-

"Tekijä oli mielipuoli joka oli aiemminkin syyllistynyt demoonisiin tekoihin ja tuomittukin niistä"

"Emme yhtään saata käsittää mistä tällainen johtuu, ja miksi näin kävi ja miksi hän niin teki. Ihmisen pään sisään kun ei pääse toistaiseksi."

- Risikko (suurinpiirtein)


Tuota samaa tylsämielistä mumisevaa mantraa toistaa nyt jokainen Radioasema non-stoppina halki koko Valtakunnan. Luultavasti vielä kuukausia.

Syy miksi muuten pistin tuon saman noin monta kertaa, oli SE että; käsitittekö mitä siinä SANOTAAN ?!?
Miten on LUETUN YMMÄRTÄMINEN ?!?!
Siinä SANOTTIIN että; tekijä oli mielipuoli.
SE TARKOITTAA että "se oli siinä, keis klousd".
Mitään jahkailuja ja muminoita ja mantroja ja jankutuksia ja pohdintoja ja mietintöjä ja keskusteluja ja Marxistista tivaamista ja ahdistelua ja pakottamista ja puuttumista ja kädenvääntöä ja tekemistä tekemisen tähden, EI TARVITA.
Kuten ei koskaan. Mutta se ei minisieluja miellytä.
Ne tykkää kuhista. Ja "keskustella" ja näköjään myös PANIKOIDA !!

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK !! Nyt on erittäin hyvä hetki PAAAANIKOIDAAAA !!!

Tiättex: MÄ en paikoinu yhtään enkä lainkaan. Luin vain mitä on käynyt ja nostin vähän kulmiani snadin yllättymisen merkiksi ja tsiigasin mitä tulisi telkasta.

TIESIN myös että tekijä on joko a) jonkinsortin MaMu™ tai ihan vain selkeästi ilmaistuna MUSLIMI tai b) juurikin joku paikallinen "hörhö" eli seinähullu typerä mielipuoli joka päättää epätoivonsa räjähtämällä ulospäin, kuten ählämi. Ja poliisit ja "poliitikot" yms seinähullut mielipuolet kusipäät "hörhöt".


Ja todentotta, joku vitun Jori Jääpallohan se sitten ilmeisesti oli. Ja sangen kuvaavaa on että; hän ja uhrit vain SATTUIVAT siihen johonkin kuppilan eteen, samaan täsmälliseen kellonlyömään, ja BÄNG !


Siihen mitä tuo Ristikkokin tuossa koko ajan keuhkoaa, eli "miten tällaista voisi ennustaa tai estää" - kuuluu vastaus vain että "ei mitenkään". Tällaista elämä vain on.
Tai SEN voisi tehdä että alkaa seuloa "rikolliset" eli demoniset mutantit POIS verilinjoista, sillä nykytiede, toisinkuin esim kivikauden tiede, vihdoin sallii ja mahdollistaa sen.
Mutta sehän on kovin "moraalisesti kyseenalaista" joten mietitään tätäkin kutkuttavaa pähkinää vaan vielä mahdollisimman pitkään ja tullaan siinä samalla tapetuksi ja murhatuksi ja raiskatuksi ja mitä kaikkea !
Jee !


En tiedä muuten, mainittakoonkin, olenko aiemmin täällä maininnut / raportoinut, mutta yksi aikanaan kimppuuni käynyt tuollainen Luontais-syntyinen Rikolinen Rotanpaska on todentotta LISÄÄNTYNYT, ja kuulin kerran kun hän mainitsi itse tuolla julkisesti, toiselle hlö:lle, että hänen skidinsä on huostaanotettu.

Vittu että minua muuten VITUTTI !!
SIINÄ on se SYY "ihmiskunnan" alhaiseen tilaan; VÄÄRÄT tyypi vain lisääntyy, ja toiset idiootit peesaa ja jeesaa ja mahdollistaa SITÄ.
Lähinnä siis "Poliitikot" ja KYTÄT !! Koska "ei saa tappaa tai tehdä mitään RATKAISEVAA millekään ikinä!"Ja: jos ei se NYT lopu ! ....niin...........................sitten se vaan jatkuuuuuuuuuuuuu.


Imatran Tapaus 2016 joulukuulta: sekopäinen paikallinen(?) nuori kloppi, ampui sekapäissään ilman MITÄÄN, merkillepantavaa, SYYTÄ, kolme naista, sattumanvaisesti ja sen kummemmin luultavasti miettimättä. Vain koska......miksei !?

Raportin Loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti