perjantai 30. joulukuuta 2016

Tappo Presidentti ja Päätön Ählämi(tär) yms

Tässä taas ja vielä, pieni näyte näiden "ihan yhtä älykkäiden" rotujen "ihan yhtäläisestä älystä ja tasosta" yms.

Nohohoooiiiiinn ! Sillälailla !!
Theeerwigou.

TUO on se vitun idiootti josta olenkin maininnut, tuo Filippiinien Pressa; joka on ITSE "entinen rikollinen" kuten jossain iltsikankin jutussa jo sanottiin. Ja tuo tyyppi on MURHAAJA ja todellinen "kansankiihottaja" MURHAAMAAN ja tuo on silkka petoelukka; Peto On Irti voitaisiin sanoa.

Vittu mikä saatanan, juuri viidakosta esiinkävellyt vitun primitiivinen lutka ! Mikä vitun vatipäinen, nenärenkainen ja lautashuulinen, vitun pölkkypäinen ja pottakampauksinen vitun petoeläimen tasolla lilluva käärmeenaivoinen idiootti läskipää Paholainen ! Ja siis apina.

Vitun tyhmä leveänenäinen alkeellinen vitun villi-idiootti, vitun pystyssäkulkeva marakatti, kiilusilmäinen kustajuova hullu. Suoraan jostain VITUN "Sumatran" rämeeltä ja kurjalta kuumalta suolta.
Jossa eittämättä on hässinyt ja hässii(!), edelleen, sekalaisia eläimiä, ehkä mm krokotiilejä ja kanoja (kuten Meksikossa tehdään [se on Traditio typerys! look it up!]) ja sekalaisia laululintuja ja villikoiria ja paikallisia riisinviljelijöitä.

Joita siis myös tappaa kun sille päälle sattuu, ja kehuskelee ja mehustelee sillä Kansainvälisessä Mediassa ! Jossa Vasemmiston juutalaiskoirat vain nyökyttelee hänelle typeräää paskapäätään, skeidan hölskyessä tyhmässä kallossaan ees-taas, ja päästelee suustaan tuhahtavia ja uskaliaimmat ehkä tuRahtavia ääniä, tyyliin "..ppphhhhh..." tai "...mmm...yeeaahh..." jne.

Vittu minkä NÄKÖINENKIN tuo vitun vesipää on !! KATTOKAA ny sitä herran perkele sentään ! Vittu se on kuin jokin Nuijan & Tosinuijan poisleikattu sivuhahmo, joka ei vain päässyt siihen lopulliseen leffaan. Joku vitun kumipäinen tyhmä Meksikaani, joka ei osaa muuta kuin kitata papuja ja nussia kanoja ja ostella Amerikkalaisten taloja ja ahtaa ne täyteen omaa hyödytöntä ja haitallista, typerää vitun rotuaan.


KERTOOKO se muuten JOTAIN, että TUO TYYPPI ON FILIPPIINOJEN VIRALLINEN JOHTAJA ja PRESIDENTTI !??!!?!?!?!?!?

Jumalauta; joka vitun VIIKKO, suurinpiirtein, äijä käy Mediassa kehuskelemassa jollain tuollaisella menneellä rötöksellään; "joo...mä heitin...ja oikeestaan hahahaa, heittelin ! hahahaa, niitä tyyppejä sillon ulos siält kopterista ja näin.."
"Mä tapan / tapoin jengii !! ja näin!..."
"Moon rikolline!"
"emmämitään... mä vaan siis tyyliin MURHAAAAANN! HAHAHAAHAAA, jengii ja näi... ja TAPAN NIITÄ!! Ja mä TYKKÄÄN tappaa ja murhata ja silputa ja viipaloida ja paloitella ja repiä niitä ! ja näi..."
"..onko muita kysymyksiä ? esim budjetista tai jotain?..."

-

Ja sitten on tietenkin vanhat tuttumme eli "Ählämit" sählämit; otti eukolta vaan, äkkiä, pään irti ja pois, kun nin...eukko kävi vaikeeks ja meni vittu Steissille ilman äijää !!
Vittu TOTAALISESTI akan oma vika !! Ei vittu...hei ...!? khamoon !! Vittu VÄ-HÄN-KÖ hullu ämmä !!!!!??? Vittu mennä nyt perkele ulos ILMAN ÄHLÄM-ÄIJÄÄ !!!?!!?!? W T F !!!

Ihan siis täysin realistinen ja Sofrosyneen mukainen, sopivasti mitoitettu ja kohtuudella langetettu ja kohtuullinen rangaistus, ninQ mun miälestä.

Ämmä yksin kaupungilla ?! ===> pää irti !!
Ei diggaa koraanista ? ===> pää irti !!
Ei o muslimi ? .....hhhmm.... no joo no ====> pää vaan irti !!
Loukkaa primääri mehmettiä ? ===> pää ninQ TOTAALISESTI irti !! ja tuleen !
Pyllisti väärään suuntaan ja rukoili VAIN(!!) 4 ja puol kertaa ? ===> no jukolauta PÄÄ IRTI TIETENKIN !!! Herran tähden !En tiedä.... mutta.... olenko havaitsevinani jonkinlaisen pienen, miltei TOISTUVAN, kaavan !?!?
Näitä on selkeästi mietitty !! Ei tuollaista tilannetajua hei hatusta vetäistä ihan yöstä ja yht´äkkiä ! Ei tod !
Mutta ainakin ne on kyllä johdonmukaisia ! I ´ll give ´em that.


Aatelkaa mitä vittua siitäkin tulisi, jos täälläkin annettaisiin jukolauta ämmien kukkoilla tuollatavalla ja vittu keikaroida pitkin Stadia, tai edes Pöndeä(!), jukolauta YKSIN !!! Ja TÄÄÄYYYSIN valvomatta ja kaikkee !

KAAOS (ja ehkä anarkia!) -han siitä tulisi !!


Jep !! juuri kun pääsin sanomasta !! Jotain tuollaistahan ^ siitä tulisi !
Ei vittu hei !

Ruotsissahan tilanne on tosin jo PAAAAAALJON pahemmin jo nyt !! Sielä se on tällainen..." Suvaitsemua! Suvaitsemua! Suvaitsemua! Suvaitsemua! Suvaitsemua! Suvaitsemua! "


Siinä sitä on sitä Suvaisevaisten™ ja heidän Maahanhaalimiensa™ (neekerten) kohtaamista katutasolla. Jota Filosofi Hankamäki kutsui "mikrotasoksi".


Hei: C´est la vie !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti