perjantai 30. joulukuuta 2016

"Sallimuksen" Ilja ?!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201612292200047026_uu.shtml

HAHahaaa, Ilja se sen kun luiskahtelee Juutalaisten Roistojen kynsistä pois ! Mahtavaa !!
Ehkäpä "sallimus" ?! Tiedä häntä.
Onnea taaskin Iljalle.


Jollette Tavalliset Pulliaiset HUOMAA tätä itse niin kattokaa kun minä OSOITAN; Ilja pystyy jo vähän saamaan "pelivaraa" KOSKA ILJALLA ON SEURAAJIA / KANNATUSTA / sikäli OMA ARMEIJA !!!!!
Ja "Laki" ja kytät ja muut vitun saatanan paskapäät ei kunnioita MITÄÄN eikä KETÄÄN muuta kuin sitä mitä niiden TÄYTYY, ihan niinkuin kaikki eläimet, ja KUN sinulla on oma JENGI, BÄNG!! Yht´äkkiä, kytät ei kävelekään enää ylitsesi ihan tuosta vain !!
NÄIN, tätä "peliä", pojat "pelataan" !

Tervetuloa Maa-planeetalle !! Täällä ei olla VIELÄKÄÄN edetty apina ja sen lauma ja sen Johtaja, tasolta mihinkään.
YHTÄÄN.
MIHINKÄÄN.

Kaikki muu mitä on, on vain muutaman yliälykkään YKSILÖN ansiota.
KAIKKI muut on pelkkää kirkuvan simpanssikatraan riehuntaa ja raakuutta ja brutaalia rellestystä.

OPPIKAA tämä ja nähkää vähän mitä olisi olla OIKEASTI se mitä larppaatte jo muutenkin, eli Anglo-Saksi.
Siinä kyydissä on vaan se että, kuten Intialainen sanonta sanoo "mies joka ratsastaa tiikerillä, on jatkuvassa vaarassa tulla syödyksi (jos laskeutuu ratsailta)"


YKSIN TÄMÄN takia, typerät vitun kusipää kytät, teitä SUVAITAAN ja SIEDETÄÄN !! Koska ns Tavalliset Ihmiset ei JAKSA nähdä VAPAUDEN VAIVAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Se tietää TYÖTÄ !!  Päättymätöntä ja väsymätöntä uurastusta Luciferin JATKUVIA pyrkimyksiä VASTAAN !! Eikä sitä kukaan jaksa saatana !

Helpompi on vain löhötä ja sietää tietty Virallinen Määrä alistusta ja kiusaa ja kahleita ja kyykytystä ja vähäpätöisempien vittuilua ja räksytystä ja sakkoja ja suuri määrä estoja ja kieltoja ja typerien ämmien kirkumisia.Tämä "elämä" tällaisessa "Valtiossa" on pähkinänkuorissa se mitä Oscar Wilde sanoi NAISISTA, mutta se pätee myös "poliitikkoihin" ja kyttiin ja KAIKKIIN vitun "Viranomaisiin" ja "byrokraatteihin" yms ylimääräisiin; "se on heikkojen Tyranniaa vahvojen yli ! Ja se on ainut Tyrannian muoto joka KESTÄÄ!"

(Myös ÄLYLLISESTI heikkojen !! HUOM!!!)

Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti