lauantai 8. lokakuuta 2016

MV-Lehden vaino

Ja sitten tietenkin tähän itse ASIAAN.

Eli kuten kaikki ja heidän kissansa, jo tietävät, on joku läskinaamainen paskakasa, tai se "Hessu"han se oli, mennyt ja vinkunut ja valittanut ja itkenyt ja manipuloinut ja raivonnut ja änkyttänyt ja juonitellut niin kauan että on saanut kokoon kaavittua edes jonkinlaiset "syytteet" ÄmVee-lehden Ilja Kovaltsukkia vastaan. Ja on nyt siis "Lain ja Oikeuden ja Kyttien" ja muiden Virallisten Pyhimysten, ei suinkaan demoonisten demoonien, kautta ja avulla alkanut vainota Iljaa oikein tosissaan.

Eli siis; MV-Lehti yritetään nyt ihan  Perus-Pohjois-Korealaiseen, Neuvostoliitto ja slaavimaat, Afrikan (mikä vain) persereikä - tyyliin hiljentää, wans än forool.
Mikä EI tule onnistumaan, tietenkään. Missään, vähimmässäkään, määrin.

Päinvastoin; minä olen tähän jopa tyytyväinen, sillä tämä nostaa ÄmVeen ihan uudelle tasolle ja antaa sille oikein tuulta alle ja siivittää sen kohti ........jotakin. Ainakin enempiä lukijoita yms.


Nyt Ilja on ilmeisesti saanut myös jonkinlaisen tukijan, jonkinlaisen Espanjalaisen ja merkittävän "Oikeusoppineen" käärmeen taholta. Jonkin niistä Super-Asianajajista.
Joka on kieltämättä hyvä juttu sinänsä, kun kerran nyt on taas kyse tuon "Lakijärjestelmän" sisällä olemisesta ja sen kanssa kamppailusta, niin sen omat aseet saattavat kieltämättä tehota.

Kuten monet sanoivat tuolla MV:n kommenteissa, on tämä jo niin viihdyttävää että sitä voisi ihan seurata popkornien ja juotavan kera. Kieltämättä tämä ON melko viihteellistä jo tässä vaiheessa.


Tämä on koko juttu niin kertakaikkisen äimistyttävän pöyristyttävä ja takapajuisen taantumuksellinen etten suoraan sanottuna enää tiedä mitä sanoa tai miten reagoida.
Kun on sietänyt sieluttomia, aivottomia ja ilkeitä, tyhmiä ja "vihjeettömiä" älykääpiöitä ympärillään, koko vitun elämänsä ajan, ei sitä oikein enää vain ylläty niin mistään, tai ällisty sitä miten alas ne käpyaivoiset paskiaiset onnistuvat menemään päivästä toiseen.
On lähes ikäänkuin he oikein YRITTÄISIVÄT lyödä toinen toisensa laudalta alhaisuudessa ja toisten ihmisten ahdistelussa ja mitätöinnissä ja sen sellaisessa. He ovat SODASSA vapautta, totuutta ja "ihmiskuntaa" vastaan.

Vaikka toki PUHUVAT paljon juuri em. asioista. Koska juonikkuudessaan miettivät sen olevan se mitä "jengi" haluaa kuulla.


Mutta on joka tapauksessa aikalailla USKOMATONTA että näin todella kävi. TODELLA. OIKEASTI. Joku vitun tyhmä läski plösö Marxisti-rotanpaska todella meni ja TEKI siitä TOTTA.
Ajojahdista. Noitajahdista.
Nämä vitun hiirenaivot eivät ole tietoisuuden kehitykseltään inahtaneetkaan sittemmin kivikauden, ja totemismin. Mitä myös koko vitun "Laki & Oikeus" järjestelmä ON. Viis siitä mitä SINÄ LUULET sen olevan.
Sinä olet tyhmä, joten "mielipiteelläsi" ei ole mitään vitun VÄLIÄ. Ellet ole joku joka jo tietää, mutten minä silloin SINULLE puhukkaan.


-

Tämä tapaus on kai sitten melko TÄRKEÄ, koska se lienee yksi älähdys jo kuolevalta systeemiltä. Kuolinkorahdus kommareilta jotka vain, pyhät pyhimykset, halusivat määrätä muiden olentojen elämän kulun ja sisällön ! Alusta loppuun. Jos vastustelet, joudut linnaan tai tulet teloitetuksi, niin Jeesuskin tekisi ! Se on vaan reiluu ja näi.. hei!? what kän ai sei; sehän on "Laki" !

Uskomatonta paskaa joka tapauksessa.
Naurettavaa.
Tämä olisi kai yliampuvaa jopa siellä vertauskuvan maassa eli P-Koreassa.
Ei sielläkään kai ihan NÄIN pitkälle naurettavuuteen sorruta ?!

Iljaa inhotaan nyt, koska Ilja on kirjoittanut "neekeri" ja on muutenkin kuvaillut todellisuutta inhottavan realistisesti. Eli kuten mikä vain täyspäinen, tervejärkinen, edes jonkinlaisen sielun omaava tyyppi tekisi.
Tai en tiedä on Ilja se joka kirjoittelee, mutta hän tarjoaa ainakin "foorumin".
Ja koska "Suomi" on henkisesti Neuvostoliitto steroideilla, se ei KESTÄ sitä että joku on hankala ja vikuroiva. Ne jotka näitä "Valtio" nimisiä e pluribus unum järjestelmiä järjestää, eli modernit maantieroistojen versiot, ei tykkää yhtään siitä että joku antaa OIKEAA ja joskus jopa hämmentävän TARKKAA tietoa sille typerälle perkeleen parvelle ja laumalle villi-ihmisiä mitä HE ovat pyydystäneet tai pyydystämässä, omiin käyttötarkoituksiinsa. Eli elämänpituiseen totaali-orjuuteen, tai "työelämään" jos käytetään heidän käsitettään.
Jota MINÄ, EN käytä. Kuten "vihapuhettakaan" koska en "legitimoi" imbesillien harhoja ja päänsisäisiä maailmoja ja heidän typeriä, ympärilleen roiskimia, "disaineja" ja suunnitelmia yms. Vasta jos minä niin teen, tai SINÄ niin TEET; saa tuo heidän suunnitelmansa ja "juttunsa" VALTAA / VALLAN !!

Oppikaa nyt herran perkele jo edes TÄMÄ !!!

Jos YKSIKIN teistä idiooteista lantapäistä sanoo tai kirjoittaa, edes neljäsosa tosissaan, tuon tarhanlapsen keksimän "Vihapuhe™" käsitteen, bäng! se on jotain "todellista" yht´äkkiä !
"Sehän on olemassa kielessä!?...puhekielessä!...kyllä sen täytyy olla kuule jotain todellista ja pelättävää..!?..jotain todellisuudessa vaikuttavaa.."  jne jne Näin "ajattelee" keskiverto käpyaivo.

Mm tuon takia ei heidän kanssaan voi eikä PIDÄ, olla missään tekemisissä.
Vain pakon edestä, samaan tapaan kuin jos tankkaat autoasi, joudut olemaan bensapumpun kanssa tekemisissä. Mutta muutoin niistä pysytään järkevän kaukana.

Eniwei. Naurettavia nuo syytöksetkin kaiken lisäksi, millä Iljaa ja siinä samalla; MEITÄ KAIKKIA, hiillostetaan ja ahdistetaan ja pelotellaan.

Tämä pulskan paskan toimesta..
Tuo näyttää MINUN silmissäni sellaiselta lihavalta ala / ylä aste skidiltä, jota ei koskaan valittu urheilussa ainakaan ENSIMMÄISENÄ varauksena tiimeihin, ja jota on aina haukuttu ja syrjitty ja kiusattukkin luultavasti, erinäisin tavoin, sellainen tyhmä hikinen punkero josta ei vain näyttäisi olevan erityisesti niin mihinkään, joka nyt on päättänyt aikuisiällä sitten kostaa kärsimänsä vääryydet. KAIKILLE !

Kuten rikollisilla on tapana tehdä.

Ilja on ainakin paremman NÄKÖINEN uros kuin tuo. ^


-


Toivon TODELLA että se Espanjan superniljake on sen suitsutuksen veroinen mitä sille on jo ehditty etukäteen antaa tuolla kommenteissa, ja syö tuon typerän vitun läskipään aamiaiseksi. Ja että "Suomi" eli "Eduskunta" jutkuineen, ämmineen, vapaamuurareineen ja perus psykopaatteineen, saa taas yhden HUOMAUTUKSEN lisää IHMISOIKEUSRIKKOMUKSISTAAN.
Kuten KAIKKI muutkin Ryssät ja ryssänkaltaiset, paskamaat. Ryssän ympärillä...

(Havaitseeko joku muu tässä tietynlaisen kaavan ?..)
En tiedä.... mutta olen alkanut miettiä olisiko se sittenkin mahdollista, että näitä kaikkia vitun inhottavuuksia ja sielunvihollisuuksia ajaa eteenpäin tai mihin päin nyt ajaakin, lopultakin sittenkin Ryssät ?!
Voisiko nämä 15,000 idioottia kusipäätä, noita-oikeudenkäynnit, "Rasisti™" jahti ym ajojahdit yms, olla sittenkin jonkinlaista FSB:n käyttämää strategiaa ?! Jotain heidän luomaansa paskaa, joka on jo alkanut itse vyöryä omalla inertiallaan "eteen"päin.

En tiedä... ..aina välillä minun viiksikarvani värähtää ja tutkaani tulee heeeiikko heikko kaiku, aina välillä. Mutta sitten unohdan taas asian ja keskityn vain inhoamaan typeryksiä. Se pitää kuitenkin, joka tapauksessa, kaikkialla, AINA paikkansa !


Laitan tähän loppuun vielä tällaisen kuvankaappauksen jonka otin jo jonkin aikaa sitten Live Leakista jostain videosta / kommenteista. Tämä on toki taas vain "tätä", mutta sopiihan tämä !
Katsokaa. Ja olkaa tietoisia !


^ KAIKKI tuo on jo täysin normaalia ja joka päiväistä. Kuin hengitys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti