torstai 6. lokakuuta 2016

Juutuubkanavaehdotus

https://www.youtube.com/watch?v=LsfpVa59vdw

Sinänsä mielenkiintoinen kanava tuubista. Siinä näyttäisi joku vitun amerikkalaismulkku kommentoivan suomea ja sen "hulluja ja kaheleita" piirteitä, kuten yksittäispakattuja vihanneksia yms Beelzebubimaisia kammotuksia ja outouksia. Jotka ei totisesti ole sen järkevämpiä kuin Japanilainen hevosenlihajäätelö tjns.


Siis...kamoon mään? hei?!... kukapa nyt HALUAISI yksittäispakattuja ja puhtaita ja siistejä jne, elintarvikkeita ?! Miksei vaan tuoda niitä siihen kaupan eteen näytille, vielä lantaisina ja multaisina, kottikärryillä kuten keskiajan Englannissa tai nykyajan Neekerten Amerikassa ?!
Ai miin kamoon !

-

Ja vittuako siinä valitat saatanan mulkosilmänörtti siitäkin, että suomessa on, uuuuuhhhh, pelikoneita kauppojen auloissa ?! Ai miin.....W T F !?! Ketä kiinnostaa, kuka huomaa, ken välittää ja MIKSI ?!!?
Onko se jotain sinulta pois ?!

Vittu painu vittu vittuun !Se mikä kyllä ON totta, on se että totisesti; suomalaiset kaupat on kuin suunniteltu ANSOIKSI ! Kuten myös IKEA.
Mutta kyllä siitä poiskin pääsee, kun vaan menee kassan kautta. Potien toki lievää / vakavaa "emmäovaras!?...enhän?...en kai!?" syyllisyyttä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti