keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Tiihosen Jare

http://www.hs.fi/kuukausiliite/a1475029645345?jako=98bfee70aec98cd8b292e09e4ab6974f&ref=tf_iHSisboksi-artikkeli&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=articlepage

Oikein olin siis arvannut. Että kaikki tuo hömpötys ja sen aikaansaajat yms, on jotain vitun lastenkodin huohottavia idioottikasvatteja yms.

Tämä "Tshiikki"kin on siis vain jokin Lahtelainen kovanaamainen kloppi, joka on .....junou?... ollut "tua kadulla ja näi..." koska sillä ei ole malttia pysyä SISÄLLÄ ja vaikka olla netissä tai pelata jotain peliä tjns.

Se on niitä sellaisia levottomia mulkkuja, ja sen veli, joka sillä siis niinikään on & jokin vielä tyhmempi versio siitä. Joku millä on vain nyrkki työkalunaan, kuten neekerillä ja vasurilla ja kytällä + muilla "rikollisilla".

Ja tuo tyyppi ajaa luxus-luokan Mersulla ja asuu.... näemmä melko hienosti. Hienommin kuin 95% Hoi Polloista.

-

Ja vielä tuosta "myytinrakentelusta" tuossa jutussa; tuollainen on SUOMESSA naurettavaa ja menee AINA selälleen !!

Tosiasia ON että suurin osa meistä tuntee toisensa, tavalla tai toisella. Täällä EI OLE suuren maailman määrää variaatiota. Me kaikki tiedämme ja tunnemme suurinpiirtein kaiken toistemme YLIMALKAISESTA elämästä yms.

Tuo on vain joku tuollainen tyyppi Lahesta. Ei mikään vitun mytolooginen, Ehkä-Neekeri, jostain myyttisestä Räppäreiden kaupungista, maan alla, jossa on aina vaarallista ja mystistä ja kaikkee.
Se on vain Jare Tiihonen Lahdesta.

SIINÄ KAIKKI.

Naurettavaa tuollainen "vaarallistaminen". Vittu se on käynyt mäkissä siinä missä Tavallinen Kuolevainenkin, ja lapsena tsiigannut samoja ohjelmia kuin muut, ja mitä kaikkea.
No big deal.
Kaikkee Khuulii ja Sokka Irti. jou !


P.s Mikä vitun nimi on "Jare"  !?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti