torstai 13. lokakuuta 2016

Lyhyt kuvaus Valtiosta

Suht lyhyt kuvaus siitä "mikä on Valtio / Hallitus" tai jopa "Politiikka".
- Se on jengi joka koostuu SEKÄ kouluista tutuista Kiusaajista, ETTÄ niistä kaikkein vitun vastenmielisimmistä, superjäykistä ja omituisista, hikipinkomaisista ällöttävistä ja hyypiömäisistä nörteistä, joita kiinnostaa paitsi tehdä olemassaolo itseään paremmille mahdollisimman tunkkaiseksi, niin tilastot, ja muut yhtä vitun tylsät matemaattiset yhtälöt ja koukerot ja muut tylsyyden tylsyydet.
Eli "Politiikka-Valtio-Hallitus" epäpyhässä Liitossa, Luciferin Liitossa, lyövät ns kättä, kiusaajat ja muut isokokoiset ja laiskat, ja älyllisesti Totaali-Laiskat, paskat ja heidän eräät uhrinsa, jotka heidän avullaan ja suojissaan, saavat kurmoottaa KAIKKIA muita koko planeetalla.

Miksi ? ....hyvä että kysyit!
Siksi että............mmmmm...no......... siksi tietenkin ....että... ..no; kai siksi ettei kukaan oikein koskaan teekkään asialle varsinaisesti mitään, joten se vaan ninku "on" ....olemassa j yllä ja tälleen..? Junou ? Tiäkkö..

Se vaan, kuten "kaikki muutkin", "on"......ja pysyy....ja "niinhän on aina ollut!" ja koska niin on "aina ollut" ...nin niin tulee aina olla!...rait ?...

Siis no joo ............................no.joo, jos nyt TAAAARKOIKSI ja totuudenmukaisiksi ja asioista OIKEASTI jotain AJATTELEVIKSI ja asioita HUOMAAVIKSI ja todella TARKKAAVAISEKSI yms, heittäydytään ja ruvetaan ja ryhdytään, niin toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookihan on niinkin että on sitä "aina ennenkin" mm kuljettu kassit paljaina heiluen, syöden matoja ja toisia "ihmisiä".... on eletty metsänpohjalla ja pyyhitty perse kädellä tai käärmeennahalla tai jollain, ja on juotu virtsaa ja nähty näkyjä!! On toteltu Päällikköä ("Politiikka") ja on kyyristelty rutiköyhänä jossain vitun LUOLASSA, karhuja ja toisia luolaidiootteja karussa. Ooooooooooooooooooonhan sitä toki palvottu elukoita ja niiden ulosteita, aurinkoa ja kuuta, kultaa ja verta, jalokiviä ja mitä lie vitun Perkelettä.
On tavattu myös polttaa toisia "ihmisiä" Noitina tai "harhaoppisina" eli luultavasti; liian viisaina ja lahjakkaina ja älykkäinä ja totuudenmukaisina ja hyväsydämisinä ja rehellisinä ja painonsa väärti kullassa-tyyppisinä mulkkuina ja liiasta yleishyödyllisestä neroudesta ja muista pyörryttävistä haitoista ja rikoksista.
On uskottu että maailma on kilpikonnan tai elefantin selässä, ja jotkut on KUULEMMA uskoneet sen olevan myös litteä, en henkilökohtaisesti TIEDÄ pitääkö tuo VÄITE paikkansa. Tuo litteys.
On myös AINA OLLUT että on lauma typeriä inhottavia kusipäisiä aggressiivisia tunteettomia mulkkuja, ylimielisiä, itsekkäitä ja juonikkaan ovelia paskoja, jotka ottautuvat "Hallitsemaan ja Johtamaan" kaikkia muita ja kiristäm ...tai no eihän sitä KUTSUTA kiristämiseksi, eli ....jotka "keräävät", muilta kädellisiltä "veroja". JA tämän LISÄKSI he "laativat Lakeja" jottei elämän kurjuudelle olisi mitään loppua eikä edes hetken lohtua. Eli etteivät apinat ja ihmiset heräisi ja HAVAHTUISI siihen että elävät kuin lehmät karsinoissaan ja pelloilla ja teurastamon odotustiloissa yms. Ja etteivät em. "Veronkerääjät" joutuisi ITSE mihinkään niiiiiiiin merkittävään ja tähdelliseen, varsinaiseen, ns "tuottavaan työhön". (Paino sanalla "TYÖHÖN").

AINA on totisesti näin ollut !! AINA on ollut joku vitun kusimulkku paskapää persläpi vinopää idiootti, joka ei haluaisi ITSE vääntäytyä mihinkään työhön, vaan joka mielellään ja mieluummin antaa MUIDEN TEHDÄ TYÖT ja kerää siitä sitten vain oman "reilun osuutensa" päältä. Ja näin. Mitä kenelläkään voisi olla SITÄ vastaan !? höh...... wtf ?
Missä kivikaudella tässä oikein elellään ?

Tämä EI tarkoita tavallista "Työtöntä" joka on ERI ASIA, ja joita on MONIA eri VERSIOITA.

Niin on aina ollut.
Koska ?......luultavasti "koska niin on aina ollut".
Kalat on "aina uineet".
Apinat on AINA kiipeilleet puissa ja viskelleet paskaa ympärilleen suoraan perseestään, kuten "Poliitikot" ja kytät ja rikolliset ja mustaloiset ja muslimit ja sivistyneimmät neekerit. JA siis, meinasi ihan unohtua(!) ns "Vasemmisto".
Ja ns "Oikeistoa" ei mainita vain siksi, ettei se ole paskankaan väärti, kuten se ei ole ikinä, missään, koskaan historiansa aikana ollut, eikä tule olemaan. Eikä se oikein edes ole mitään tai mikään. En tiedä onko sitä edes varsinaisesti missään mitenkään olemassa, muualla kuin huhupuheissa ja Vasemmiston höyrypäisissä vainoharhoissa.

-

Kaikki tuo ^^  ja vielä PAAAALJON enemmän, "on aina ollut" ja ON EDELLEEN.
Mutta nykyään ehkä vähän liennytettynä, hienostuneena ja "subliimina" muotona. Mutta sama paska yhtä kaikki, melko samassa säkissä.

Nykyään ei ehkä enää pelätä, ainakaan YHTÄ PALJON, erilaisten ja muotoisten ja näköisten "pahojen henkien" eli "Demonien" kostoa ja jumalten vihaa ja sammakkosateita yms, mutta se on nykyään vain "sublimoitunut" eli kanavoitunut hienovaraisesti, erilaiseksi VERSIOKSI. Mutta eri versio EI OLE sama asia kuin täysin ERI ASIA.
Se on vain sama paska eri SÄKISSÄ.

Kun tarkkoja ollaan ja asiaa oikein ajatellaan, ei valkoiset eroa kovinkaan paljon muista roduista, eritoten neekereistä. Valkoisten VERSIOT neekerten pöyristyttävästä alkeellisuudesta piirteineen, on vain erilaisia ja vähän Edistyneempiä ja hienostuneempia ja tahdikkaampia ja hienovaraisempia. Mutta niin kauan kuin on olemassa ns "Politiikka" ja ns "Johtajat" - ei valkoinen erotu neekeristä käytännössä MITENKÄÄN. Eikä voi sanoa olevansa evolutiivisesti Ylemmällä Tasolla. VAIN "Vähän Hienostuneemmalla".
Ja KAIKKI sekin vähä "hienostuneisuus" on meidän muutamien, ANIHARVOJEN, YKSILÖIDEN, aikaansaamaa, ja se on saatu aivan tajuntaavääristävällä vaivannäöllä VÄKISIN kammettua toteen, kaikkien teidän vitun läskipäisten ja vastaanharaavien fundamentaalisen typerien idioottien hullujen ryöpytyksestä HUOLIMATTA. Ei missään nimessä sen ANSIOSTA.
Eli älkää suotta hehkuko ylpeydestä koska "kuulutte" johonkin "mahtavaan rotuun" tai jengiin tjns, ainut "mahtava rotu" johon teistä 99% TODELLA KUULUU on jonkinlainen simpanssi tai jotain nimeltä "ihmis-apina" / "kädellinen".
Johon siis myös, sattumalta, simpanssi kuuluu.

Tuo tyyppi ^Ja TUO ^ vitun idiootti kulkee alasti pitkin sademetsää ja tuijottaa. Joskus kirkuu ja pyörii kuperkeikkoja, viskelee paskaa ja heiluu puussa, ja myös nussii tilaisuuden niin salliessa toista tuollaista noin ilveksenkokoista karvaista idioottia ahmattia / varasta. Eli se on pitkälti kuten neekerit ja muslimit ja muut "Maahanmuuttajat™"kin. Muttei YHTÄ tyhmä ja vesikauhuinen.
Esim juurikin MUSLIMIN saa tuo ^^ tyyppi, näyttämään TODELLA, todella, surkuteltavan, tyhmältä. Ja myös vähä-älyiseltä. Ja rumaltakin kyllä jos saan sanoa suoraan. Saanhan ?

Kiitti.Eli siinä se on. TUO kaikki on "Valtio ja kytät ja lait ja Hallitus" yms PASKA.

Ne on; idiootteja, mielenvikaisia, kusipäitä, sadisteja, sosiopaatteja, psykopaatteja, höyrähtäneitä vähämielisiä, imbesillejä, hyödyttömän tyhmiä ja kyvyttömiä höliseviä hölmöjä ja asennevammaisia fundamentalisti Uskovaisia paskapäitä "työmyyriä". Jotka ei osaa / halua päästää irti tuosta MUINAISESTA "järjestyksestä". Missä HE ovat ns "ylhäällä" ja kylpevät rahassa yms, ja Kaikki Muut on "alhaalla" ja kylpevät lähinnä silloin kun pystyvät, ja omissa kyynelissään ja ehkä uimahallissa.
Joka siis on heidän vikansa. jotenkin. Mitäs ovat vittu köyhiä ! Vitun paskat ! HAHAHAAaa aAAAAAAAA vitun tyhmät, köyhät(!), paskat !
Siitäs saatana saavat ! SYÖKÄÄ PASKAA ja kuolkaa tjn !

MENKÄÄ johonkin töihin ! Eläkää mun elämä ! Tai omanne kuten minä olen elänyt omani !
Ei tää o sokea ja kohtuuton ja ymmärryksen puutetta ja mielentylsyyttä ja vikaisuutta, ja oppimattomuutta ja tietämättömyyttä ja armottomuutta ja pikkusieluisuutta ja kusipäisyyttä ja töksähtelevää ääliömäisyyttä ilmaisevaa pihinää tämä !

Olkaa enemmän kuten MINÄ !!

Johon tiivistyykin kaikkien "ihmisten" kaikki suhteet kaikkialla kaikkina aikoina, tunnettuina ja tuntemattomina. Iäti. Aamen.


Valde-Hallitus on loisjengi, rikollinen MIEHITTÄJÄ, jolla on PANTTIVANKEINA kaikki "sen alueelle" (jotka se on OTTANUT VÄKISIN) syntyneet sielu / elukka parat.
Siinä IHAN. AIVAN. TÄYSIN. KAIKKI.

Muuta ei ole.
Mitään mystistä ei asiassa ole, eikä henkistä.
Siinä kaikki.
Nyt tiedätte.
Haistakaa paska.
Menkää kotiinne, tai töihin !Fak ool ja piipl !
"Ei vittu siis...hei, ihan oikeesti; vittu näitä vitun idiootteja. Sshhh...ei jukolauta sentään..."Ei kommentteja:

Lähetä kommentti