maanantai 31. lokakuuta 2016

Täystyällisyys

http://www.kauppalehti.fi/uutiset/edes-100-prosentin-tyollisyys-ei-auta---professori-listaa-talouden-vaarinkasitykset/QWrrhwiZ?ref=iltalehti:1579&_ga=1.197176303.1583234068.1477242377

Jollet pysty lukemaan itse tuota ^ otin talteen koko vitun jutun ! Tässä se on.
(Alleviivasin ja korostelin snadisti.)


Työllisyysasteen nousu ei poista Suomen ongelmia. Tämä yleinen luulo on yksi talouden kymmenestä väärinkäsityksestä, jotka taloustieteen professori Matti Viren listaa blogissaan verkkolehti Uuden Suomen sivulla.

Työllisyyteen, yrittäjyyteen, koulutukseen ja maahanmuuttoon liittyy paljon väärinkäsityksiä. Tätä mieltä on Turun yliopiston taloustieteen professori Matti Viren. Hän listaa kymmenen väärinkäsitystä taloudesta blogissaan verkkolehti Uuden Suomen sivulla.

Ensimmäiseksi Viren tyrmää väitteen siitä, että talouden saamiseksi nousuun työllisyysasteen pitää nousta 68 prosentista 75 prosenttiin. Virenin mukaan ongelmat eivät kuitenkaan lopu, vaikka työllisten osuus saataisiin nostettua sataan prosenttiin. Syynä tähän on hänen mukaansa se, että eläkeläisten osuus kasvaa kaiken aikaa ja se, että ihmiset saadaan työllistettyä vain matalapalkka-aloille, jolloin he ovat edelleen nettotulonsiirtojen saajia. Hänen mukaansa ongelmat liittyvät rahaan, eityöllisten määrään.

"Työllisyysaste on tavoitteena kummajainen. Eihän Suomi ole mikään neuvostotalous, jossa ihmisiä hätistetään työmarkkinoille tai Siperiaan. Ei meillä ole (eikä pidä olla) mitään tavoitetasoa kulutuksenkaan suhteen", Viren kirjoittaa blogissaan.

Viren lyttää myös väitteen siitä, että maahanmuutto korjaisi Suomen heikkenevän demografisen kehityksen. Hänen mukaansa ei ole järkevää tavoitella tietynmuotoista ikäpyramidia, vaan tärkeämpää on kyky tuottaa hyödykkeitä ja palveluita ja rahoittaa samalla julkisen sektorin tuottamia palveluita.

"Optimistinen ajatus siitä, että juuri nyt pakolaiset korjaisivat huoltosuhdeongelmamme, ei ole järkevä. Viime vuosina pakolaisvirta on tullut Suomeen maista, joiden kansalaisten huoltosuhde (palkkataso huomioiden) on lähes kymmenen kertaa huonompi kuin kantaväestöllä. Luvut ovat olleet samanlaisia jo kaksi vuosikymmentä, ja siksi on aika utopistista kuvitella, että jokin muutos tapahtuisi lähiaikoina", Viren kirjoittaa.

Tyrmäyksen Vireniltä saa myös uskomus, että uudet yrittäjät saavat aikaan kasvua. Se voi toki pitää paikkansa, mutta jos yrittäjiä luodaan valtiovallan tukemilla starttirahoilla ja muilla subventioilla, saadaan aikaiseksi vain sekasortoa markkinoilla.

Kyytiä saavat myös puheet leikkausten vahingollisuudesta, koulutukseen panostamisesta, hyvinvointivaltiosta, työn loppumisesta sekä Ruotsin menestyksestä oman valuutan ansiosta.


Suomihan kyllä näyttäisi olevan NIMENOMAAN "Neuvostotalous joka hätistää ihmisiä väkisin työhön tai Siberiaan". SE taas johtuu heteroudesta ja ensi-sijassa NAISESTA.
Nainen ei tunnetusti voi SIETÄÄ maskuliinista miestä, esim minua, joka mieluummin "lorvii" ja "ottaa iisisti" kuin ryntäilee ja sinkoilee, tauotta, kuin Duudsoni-Jukka tai joku muu heikkopäinen idiootti, sinne-tänne. Tai siis NAINEN.

NAINEN  EI OSAA ottaa rennosti, se on vain pysyvästi hermostunut ja tyhmä. Levoton ja yksinkertainen, kuin kissa.
Mutta kissa on ihastuttava !

Raamattuhan sen jo sanoi; Tyhmyys on nainen; levoton ja yksinkertainen, eikä se mistään mitään ymmärrä.

Mitä vähemmän "Yhteiskunta" eli naisten määräilemä lauma idiootteja sopuleita, seurailee RAAMATUN ja JEESUKSEN, EI KIRKON(!!), oppeja ja neuvoja, sitä ENEMMÄN on NAISISTA ja marxisteista ja juutalaisista pursuavaa kontrollia ja ahdistelua ja ahdistuneisuutta ja masennusta ja ankeutta ja kurjuutta kurjuuden tähden, eli heteroutta, ja muuta typerää apinanpaskaa.

Ei kiitos !


Mutta ei tässä maassa mitään viisauksia ja neuvoja ikinä kuunnella; on sentään jo päästy sellaiseen Asemaan, jossa ei mitään hampuuseja tai luusereita tai muita vastaavia "misfittejä", kuunnella ! Ei ! Vaikka heillä olisi kaikki maailman visio ja viisaus ja katuviisaus ja ideat ja tieto ja älykkyys.
Tärkeintä on ettei mikään muutu, ja että tyhmät ja rumat ämmät ja näennäismiehet, saavat päättää.

Hehän on kuten Junkkeri sen ihan myönsi; meitä muita viisaampia ja siksi heillä on oikeus hallita muiden olentojen kohtaloita.
SIINÄ on "Valtio  Hallitus  Kytät" teille kaikessa lyhykäisyydessään ja ytimekkäästi tiivistettynä.

KAIKKI MUU on olemassa VAIN päässäsi.


Eniwei: täystyöllisyyttä ja MaMuilua yms, tullaan eittämättä yhä edelleen ajamaan, kuin käärmettä pyssyyn, ja ehkä välillä vähän levitellään käsiä ja/tai näytetään telkka-kameralle tomeralta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti