torstai 20. lokakuuta 2016

EI GUKKEA !!!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016101922488141_uu.shtml


Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahtavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

IHANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Ei GukkeaaaAAAAAAAAAA !!

AAAAAAAAAAHahahaHAHAHAAAAAAAAAAAA !!!

FUCK YOU JEWS !! HAHAHAHAhaha ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!

No Guggenheim for you ! AHAHAHAHAhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!


Ensimmäinen(!!!) asia mitä tuo VITUN ultra-vastenmielinen perkeleen läskipää Sipilän rotanpaska, vauvan-naamainen pikku kusipää, on IKINÄ sanonut tai mitä hänen raportoidaan SANONEEN, mikä EI saa minua haluamaan kajauttaa sitä suoraan päin lärvää jollakin..........ehkä rautakangenpätkällä tai jollain.
TOKIHAN sen NAAMA itsessään, sinänsä, on edelleen aaaiiiivan yhtä etova ja vastenmielinen ja ärsyttävä ja ylimielinen, mutta itse UUTINEN on aivan LOISTAVA, MAHTAVA, mitä parhain !!

Olen piiiiitkästä aikaa tyytyväinen johonkin mikä liittyy näihin "Politiikassa" hääriviin vittupäihin ja kusiaisiin ja ryssiin ja heidän agentteihinsa.


TÄMÄ ON HYVÄ UUTINEN.

Kapteeni ei KIITÄ, koska te vain "teitte" sen mikä on OLETUSARVOISTA ja mitä PITÄISIKIN tehdä, ei siitä tule erikseen kiitellä, kuten neekereitäkään. Kuten se yksi vitun vastenmielisen ruma nekru"koomikkokin" on vitsaillut, että "mitä oikein haluat? keksinkö?!" siitä että tekee jotain mitä PITÄISIKIN tehdä. Kuten esim EI murhaa vastaantulijan liian pientä / isoa koiraa, tai raiskaa lapsia tjns.
Ei SIITÄ erikseen KIITETÄ.

Näin se nääs vaan on. Vitun slaavilainen paskaläpi.

Sipilä; SINÄ OLET VASTENMIELINEN.
Ja KAIKKI mitä teet tai sanot, näyttäisi olevan tähdätty vain tuon MAKSIMOIMISEEN, mutta hay; tyhmyyteen ei ole lääkettä !

Kuten Japanilainen sanonta sanoo, josta suuresti tykkään, "idiootti ei parane, ellei hän kuole".Mutta summa summarum; tämä oli huojentava uutinen. Tässä on oikeaa suuntaa. Nyt vain koko, KOKO, "Julkinen Sektori" ALAS, ja JOKA vitun sosiaali / työkkäritäti ja tantta sitten lapionvarteen, Soinin ja sen läskin läskipäisen Persu "työministerin" ihrapullukan perässä. Mars mars ! TÖIHIN SIELTÄ vitun lapamadot ja veroillaloisivat Perkeleen lehmät ja urospuoliset kantturat ja muut vitun hyödyttömät syöjät ja takiaiset.
Puhun siis nyt teistä "Poliitikot". JA kytät ! HUOM !!

Teillä EI OLE MITÄÄÄÄÄÄÄN vitun OIKEUTTA elää kunnollisempien, josko omalla tavallaan tyhmempien, siivellä. Ja siinä samalla vittu vielä jukolauta KOMENNELLA niitä !! Ja laatia lisää KÄSKYJÄ ja EHTOJA ja RAJOJA yms, eli "Lakeja". Vitun ällöttävät kiusaajan-nilviäiset paskaperseet muulinpaskat läskipäät.
Kiitti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti