sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Yht´äkkinen ajatus su 09.10.2016

En tiedä onko meidän nämä ns Suvakit™ tai Vajakit™ tai Monikultturistit™ tai Maahanmuuttomyönteiset™ tai Raiskauksenhaluiset™ tai älykääpiöt™ tai neekerinrakastajat™ tai imbesillit™ tai Hyödylliset Idiootit™ tai Maailmaarakastavat Puunhalaajapyhimykset™ yms  ymmärtäneet oikein itsekkään SITÄ, että; mitä sitten kävisi JOS he saisivatkin oman typerän tahtonsa läpi !?!?!


Oletteko te taistelunne keskellä havahtuneet lainkaan SIIHEN ?!?! Huomaamaan mitä suomesta sitten tulisi jos se kaikki mitä te läskipäät kusipäät idiootit haluatte ja ajatte, toteutuisikin !?!?!

Suomessa olisi sitten vain ihan sikana neekereitä ja ählämeitä ja muita islamin vittupää-somppuja ja marakatteja ja mitä pyörryttävimpiä idiootteja ruskeita vitun villejä, ja myös järisyttävä määrä uusia pahoja tekoja tai "rikoksia" (täten "tarvetta" kytille, laeille, rajoituksille, estoille, kielloille, muiden sääntelylle ja ahdistelulle, valtiolle, byrokratian rotille yms!) ja pilaantunut tunnelma, sielu ja luonto ja rauha ja maisema ja tulevaisuus.

Muun muassa NUO ^^  siitä seuraisi.
Ei MITÄÄN muuta.

Ei MITÄÄN taikamaailmaa jossa kaikilla on koko ajan ja aina Hyvä Mieli™ ja hauskaa. Ja missä kaikki TYKKÄÄ neekereistä ja ehkä mämmistä ja aprikooseista ja salmiakista ja kaljasta ja ylipäätään samoista asioista.
Kannattaisi ehkä joskus vitun kakarat ja helpostihöynäytettävät, halveksuttavat, vitun imbesillit Kollektivistikommarit, vähän MIETTIÄ ja haistella tuulta ja AJATELLA ja tarkkailla ja niin edespäin.

Tosin onhan siinä SE, että se vaatii mielellään VÄHINTÄÄN ....noin kissan tasoisen tietoisuuden.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti