perjantai 14. lokakuuta 2016

Pomo Piilossa


Tuo siis EI ole "Pulttibois" ?!.....oooookke.
Olen käsittänyt ehkä sitten väärin !

Eniwei; katsoin tuota yhden jakson eilen vai toissapäivänä, äänettä ja sivusilmällä, kuten usein näytän tekevän ! Ja siinä oli joku jonkin peräseinäjoen Junttilan ...Prisman Mustin ja Mirrin, ilmeisesti CeeOo tjns, joka oli meikattu kai joksikin harjoitttelijaksi.
Se alkoi siinä ohjelman ja päivänsä, pitkittyessä lähes sulaa silmissä, joten onkin pieni ihme jos joku ei tajunnut että ainakin "jotain on pielessä" - josko eivät sitten hoksanneet äijää joksikin Kauppiaaksi.
Se hänen "valeasunsa" ja meikkinsä oli idealtaan luullakseni; laudanpätkällä naamallelyöty puiseva ja finninen törttö. Joka on myös juntti !

Sitten siinä oli "joku tyttö", joka pesi niitä koiria, ja jolla ihan kamalat, huonot hampaat, joita se peitteli epätoivon vimmalla koko ajan. Ne oli itseasiassa VAUVAN hampaat! Se oli kuin ne hampaat olisi jättäytyneet sille kehitystasolle missä ne oli nelivuotiaana.
Mutta se oli kyllä OIKEASTI Patrik Laine "drägissä" !!!!!

Biliiv fakin THÄT ! Vittu se OLI Patrik ! Kattokaa sitä.

Ja siinä ihan lopussa, SPOILERI!, sen joku poikaystävä tuli sinne huoneeseen ja kosi sitä, ja se peitti niitä vauvanhampaitaan ja ne kaikki junttilan asukkaat oli niin iloisia ja kaikilla oli niin muukaavaa 🎶.
Se oli kai kuvattu ennenkuin "Pate" lähti Amerikkaan.

Ja "Änäriin".

Tuo on mielenkiintoinen ja koominen, tuo mustaloiseksi naamioiminen ! Vittu MITEN tyhmiä ihmiset oikeesti VOI olla, jos ne EI jumalauta näe että "hei! toi ei TOTAALISESTIKKAAN o mikään OIKEA MUSTALAINEN, vaan joku perus junttimäntti tekoviiksissä ja Henkkamaukan fedorassa!"  ?!

Omituinen ohjelma. Ja suomessa melko yhdentekevä, sillä täällä KAIKKIEN "pomo" on aina VALTIO.
Ja ne VITUN "Lainsäätelijät", jotka uskovat että heillä on jokin oikeus määräillä ja komennella ja käskeä ja ohjailla muita, ja säätää heille "Lakeja" ja sääntöjä ja määräyksiä ja estoja ja kieltoja ja reunaehtoja ja sakkoja yms potaskaa. Jotka ovat toisinsanoen; Satanisteja ja VÄÄRÄSSÄ ja rikollisia. Ja moraaliltaan etanan tasolla.

Tuli tässä mieleeni että, SE se saattaisikin olla kiinnostava jakso, jos tuo Pomo menisi kyttien pariin !! En tiedä, mutta EHKÄ. Saattaisi olla, kuten sanoin.
Kytät ehkä ampuis sen. En tiä.


Tsiigataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti