maanantai 17. lokakuuta 2016

Hallelujaah !! Vielä 1 V.E-jankutus / ylistys

https://www.youtube.com/watch?v=hPTAnSwQEdA  (Päivitys: video on poistettu. Mutta kyseessä oli Virven päivän, Anssi Kelan versio Virven biisistä "Avara Luonto".)

^^ Kohdasta 53:30......... Anssi; MINÄ olen sanaton !!

Anssi vitun Kela !!! Olette TYRMÄNNEET Kapteenin.......ai miin...F A K.


TUO !! On parasta mitä olen kuullut TODELLA pitkään aikaa... ainakin sittemmin kun hoksasin tuon "Baby Metallin". Mutta Tsiisus vitun Kristuksen perkele ...TUO !!

T U O !! on MUSIIKKIA !! IIIIIISOLLA ämmällä !!HAHaa....
Aijaijaijaijaijaijaijai......... minä olen KOUKUSSA näihin !! Minä en pääse näistä irti !!
Minä käyn vain tuijottamassa nämä samat saatanan biisit uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, kuin lapsi piirrettyjä; minä vain katselen näitä back-to-back koko ajan... en saata uskoa todeksi miten vitun ihanaa, mahtavaa LOISTAVAA kamaa tuo kaikki on !!

Olette ylittäneet KAIKKI mahdolliset odotukseni.... en....ei saatana......mä häkellyn.


I´m over-fucking-whelmed.

Eikä tämä ole mitään sarkasmia !! Vaan aitoa ihastusta täysin tykkeihin biiseihin.. jumalauta...TUO ON SE MITÄ MUSIIKISSA TULEE OLLA ja TAPAHTUA.

SUOMI ^^  TUOTA !! Ppl ^^  THAT is MUSIC !!

Samaten se Anssin versio Sannin "2080-luvulla" biisistä.....voi hyvä luoja sentään.... MITEN hyvä se VOI OIKEIN OLLA ?!?! Kuinka vitun päteviä muusikoita SuomiJuntit VOI olla ?!?!
Tajuatteko itsekkään miten vitun maailmanluokan SUPERkamaa tuo kaikki on !? Vittu se on.......maailmanluokan superkamaa !! Top draw !

Anssin versio A. Tuiskun siitä jostain biisistä.... "vaarallinen" se kaiketi oli........................jumalauta se on HYVÄ !!

Maijan versio tuosta "näinkö meille aina täällä käy"...... ei vittu soikoon... se oli L U M O A V A. It´s fucking enchanting !

Samoin Maijan versio Pave Maijasen "Jano" biisistä..... ei siitä saa katsettaan saati korviaan irti. Puhtainta mahdollista "Suomimusiikkia" !!!

Tuollaista se on "vasurit", KUN joku oikeasti OSAA, ja KUN ON taitoa ja mitä muuta.
VilleGallen ja Sannin "Lähtisitkö?".... LÄHTISIN ! Sanotaan niin.
Virven versio Anssin "Nostalgiaa" biisistä..... olet luultavasti KUOLLUT jos et lähde huojumaan siinä mukana kuin jokin letkeä neekeri. Aivan huikaisevaa.
Pave Maijasen versio "Milla"sta, aivan mahtava. Aivan mahtava. Pistää niinikää jytäämään mukana.

Antti Tuiskun "Pojat" ...mitä SIIHEN voi sanoa ? Pakostihan sekin kiskaisee mukaansa. Suomalaiset; ne on muuttuneet ! :)  <=== tuo ei ole yhtä leveä virne kuin mitä haetaan, mutta menköön.


Ja vaihtaakseni jaksoa; on vielä kehuttava sitä ....Mikko Kuustosen "Woycek" tai mikä olikin, joka on siis Hectorin biisi ilmeisesti, SE on suomalaiset jo musiikkia ! Kiesus vitun perkele !
Kuten nykyään sanotaan; Hyvä Veto !! Tai "Vittu Mikä Veto!" Melko vitun jäätävä, pätevä, upea. TUO on sitä Oikeaa Musiikkia.

Anna Puun "kuunnellaan vain taivasta" on maaginen, mutta liian lyhyt. Mutta siis maaginen.
Chisun "Asfalttiprinssi" on kuin jostain 80-luvun kyborgi-skifi-leffasta. Tai Mäd Mäxistä. Aivan loistava, aivan loistava. Hyvä Chisu. Hienoa. Bleidranneria.

Suvi Teräsniskan versio Late Tähkän "Puolikas" biisistä on yksi parhaita ninq IKINÄ. Laten liikutus ja muu vain lisää kokonaisuuden tyrmäävää toimivuutta. Se vain toimii. Täysin.
Täysin upeaa.


-Huomaatteko "Poliitikot" mitä on kun KEHUTAAN ?!?! Kun on kehumisen ARVOINEN ? Eikä muiden elämään sotkeutuva kusipää kuten kytät ja te-


Ai vittu mä oon vaikuttunu. En saata kuin heilua ja hyppiä ja jyskyttää mukana, TOOOODELLA leveä ja luultavasti aivan yhtä TYPERÄ, hymy naamallani. Nämä on NIIN hyviä !!
Ai vittu nämä on HYVIÄ.
Thiis aar sou guuud, sou guud.


Katsokaa KAIKKI nuo jaksot, KAIKKI nuo biisit, siis ainakin ne BIISIT jos ei koko jaksoa sinänsä. Ette VOI katua. Kyseessä on paras musiikki mitä suomesta lötyy.
Tämä selittääkin sen poissaolon muualta; se on vain piilotettu tuonne "Vain Elämää" ohjelman sekaan ja sisään, ovelasti, jostain syystä.


VE-muusikot; en ole vähään aikaan tuntenut mitään NÄIN mahtavaa ja hyvää, jos mitään ollenkaan. Ainakaan hyvää. Kiitos näistä, nämä on ihan totaalista mahtavuutta ja onnistumisia. Minä tykkään(!) jopa niistä VilleGeen räppiversioista ! SE on jo melko paljon sanottu !

HOULIII FAK !


Kehun vielä erikseen esim SANNIA, sillä tykkään tuosta versiosta Anssi Kelan "Levoton Tyttö" biisistä, ihan liiankin kanssa !! Siinä on kuin suomen Miyavi. Kaunista katsoa, kaunista kuulla. Mielenkiintoiset, omintakeiset sanatkin. Tykkään tuosta. Ai laikit.

https://www.youtube.com/watch?v=HzEzbTkjqK8  tässä se onkin. Kohdassa 52:30 suurinpiirtein.
Kuulkaa, katsokaa. Tykätkää.

-

Hectorin päivässä myös tuo "Yhtenä Iltana" on todella todella hyvä. Missä on tällainen ...sieltä jostain..radiosta tai jostain.

Tuo ^ on siis jo eri jakso taas, mutta katselen näitä tässä sekaisin kaikkia, edestakaisin. Kun en voi lopettaa. Tästä tuli minun huumeeni.
I get high on this shit !


Tämä suunta suomlantilaiset !! TÄSSÄ SE ON !! Siinä se kaikki yht´äkkiä ON.

Mä...emmä. En osannut odottaa ihan näin pätevää jälkeä, mutta i´ll give credit where it´s due, and HERE it´s fucking DUE !


Paitsi luullakseni tuon "Gaabrielin" tapauksessa. Se ei vain vakuuta minua edes katsomaan, edes kokeilumielessä, omia pätkiään.

Kun taasen tuo JVGVillen tekele "menolippu" biisistä on aivan ...no, TODELLA hyvä. Totissesti jumputukseen mukaan tempaavaa.


Tässä on nyt vielä tämä: https://www.youtube.com/watch?v=3wwn4V5Myyg
Siinä se on heti ensimmäisenä tuo Anssin loistava versio Antin biisistä.
Mielenkiintoisena, muttei toivottavasti MITÄÄN paljastavana triviana, voidaan sanoa että tuossa ^tuo Antti Tuiskun paita, on paitsi hieno, niin jotain mistä se minun "lempibloggaajanikin" luullakseni diggaisi ihan totaalisesti ja KYBÄLLÄ !! HH AHAHahahaaaaaaaaaaaaaaaa.
(Suurin osa Hollywoodia esim, on kuulunut tuohon klubiin tai KUULUU, edelleen.)
HIENOA FINUIITIT. Hienoa.
Bloody nice !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti