sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Sannin puolustuspuhe

HAISTAKAA JUNTIT VITTU.


Olen lukenut erinnäisistä juttujen ja artikkelien ja muiden juttujen, kommenteista, noita suomalaisten vitun idioottien kommentteja Sannista, ja ei voi kuin todeta että; vittu te olette vain vaaleaihoisia neekereitä, tai vaihtoehtoisesti Muslimeita !!

Vittu miten kurjaa ja katkeraa ja vittuuntunutta ja ääliömäistä ja ymmärtämätöntä ja kuvottavan materiaalista ja sielutonta ja vaikeroivaa ja ankeaa saatanan sakkia te VOITTE oikein OLLA ?!?!
Ai miin FAK !

Vittu ...MITÄ Sanni on teille tehnyt ?
Ansaitakseen kaiken tuon TYPERÄN vihan ?! Ja kaikki negatiiviset typerät vittupäiset imbesillimäiset roiskaisut ?!

"Önnön nönnön nöö, kuka tämä Sani ees on?! Tsshshshshiii..." ikäänkuin et vittu tietäisi, saatanan typerä perkeleen Ryssäläinen vitun muulinpaska. Perkele.

Sanni on: uutta sukupolvea edustava, nykyinen suomalainen nuori naaras / tyttö, laulaja-lauluntekijä. Kuten te KAIKKI HYVIN TIEDÄTTE, vitun paskaläjät.
Mutta teitä vituttaa koska TE ette ole Sanni.
Ettekä TAKUULLA(!!) yhtä kauniita / nättejä !

Sanni on melko vitun lahjakaskin. Toisin kuin "eräät". Ja viittaan nyt teihin.

MINÄ ainakin tykkään Sannista, ja olisin teinäkin aika vitun tyytyväinen ja ylypeä ja mitä kaikkea, että Sanni edustaa "Meitä KAikkia / Suomea". Eikä ole esim Jenkkiläinen bimbo tjns.

Sanni on mitä nätein ja ihastuttavin naama suomalaiseen tunkkaiseen tunkiomaiseen vitun musiikkimaisemaan, ja muutenkin vain maisemaan.


Nähkää asia niin, että: jos sattuisitte olemaan joskus jossain tuolle Suuressa, ja siellä tulisi suomi / suomalaisuus esiin, niin kumpi EDUSTAISI mielestänne PAREMMIN suomea ja suomalaisuutta ja ylipäätään ihmiskauneutta yms; Sanni vaiko joku vitun super-ruma maalaiskanttura, kantamassa sioille sapuskaa muoviämpärillä ja kumisaappaissa ja verkkareissa, "naama norsunvitulla" ja ankeana ?!

Jep, thät´s rait; Sanni. Ool th wei.

Vaikka Formulavarikolla tai jossain musiikkimessuilla tai Brunein sulttaanin vastaanotolla tai Shibuya Crossingilla tai jossain.
Sanni on naama juuri siihen !

Toisin kuin ne rumat ja katkerat VITUN "Poliitikko" ämmät. Jotka haluavat tuhota muidenkin elämän, koska ovat itse niin vitun rumia ja yhdentekeviä. Turhia Syöjiä par excellance.

-

Ja sitten näitä nykynuorten vitun käpyaivoisia kommentteja yms, Sannille. Tai ainakin OLETAN että lähinnä NUORET ja LAPSET päästäisivät tällaista saatanan soopaa näppäimistöltään tai suustaan, kuin että "Sanni mä raiskaan sut" tai "tapan" tai "vittu sä oot ruma ja paska" tai jotain tällaista.
Ai miin..M..mm..i !?..tä ? MITÄ VITTUA ?!?

S A N N I  ?!?! ..............puhutaankohan tässä nyt siitä samasta Sannista !??!
Siitä mikä oli tuossa kaikkien aikojen Vain Elämää kaudessakin ? SE SANNI !??!

...Tokihan lapsi ja nuori ei ymmärrä LAINKAAN mitä jokin tuollainen ajattelematon paska ehkä tekee / aiheuttaa, mutta tuo on jopa lasten ja nuorten suusta aika vitun iljettävää kamaa.

Sannihan on nätti kuin mikä, ja söötti ja hyvä uusi hahmo suomen Kuuluisuuteen ja Musiikin Maailmaan.

Sanni on, ainakin tietääkseni, IHAAAA-NA.

Sannihan teki ihan biisinkin tästä: https://www.youtube.com/watch?v=hFugXhqqDLc

Ja ihan hyvä biisikin kyllä. Enkä voi olla kuulematta myös seksuaalista kaksoimerkitystä tuossa "mä olen posliini, ja sä moukari".


Älkää olko noin rajuja toisianne kohtaan Hyvät Idiootit. Vaan olkaa sitä AINA SYYLLISIÄ kohtaan, eli: vanhempianne, Poliisia, Valtiota ja Hallitusta, Politiikkaa ja Poliitikkoja, lappuliisoja ja yrmeitä vanhoja mulkkuja / edeltäneitä sukupolvia. Vittu; painukoot vittuun !
Vitun RYSSÄT !


Jättäkää Sanni rauhaan, Kapteeni käskee. Ja ihailkaa sitä vaan kaukaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti