lauantai 29. lokakuuta 2016

Suomen 100-vuotis...nöyryytys.

http://aleksiparkkinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/224931-suomi-100v-muuttumassa-vitsiksi

Yhtäläillä hyvä kuin aivan vitun JÄRKYTTÄVÄKIN kirjoitus.

Siis vittu nyt kyllä meni kuppi nurin, ihan tasan oikeasti.

Minä en enää tiedä mitä tuntea eniten; surua vai täyttä raivoa vai ....nauraisiko sitä?...vai?.......mtä vittua ?!!


En ole siis kertakaikkiaan millään enkä silläkään, lailla, sarkastinen. Vaan tuo on ......tuo on....tuo  on jo vittu melko saatanan korutonta kertomaa. Aivan karmivaa jos tuo vitun nimilista pitää kutinsa.

Ei saatana hei !..?.....eihän se vittu VOI, olla totta ?!?!!...
Sanokaa ny vittu jo joku että se EI OLE TODELLISTA !!!Minä olin säästellyt tällaista löytämääni "giffiä" suomen 100-vuotisjuhlaa koskevaan mahdolliseen kirjoitukseen, minun piti lystikkäänä ja siltikin tosissaan, sanoa vain että "toivottavasti tällaista ei sitten ole siellä 100-vuotisjuhlissa" tai että "katsokaakin että tällaista EI OLE siellä 100-vuotisjuhlissa"...Eli...ns "twerkkausta".

Mutta NYT... kun näin tuon vitun "juhlasuunnittelukomitean" selkäpiitä karmivan nimilistan..... ..sekin vähä hymy mitä minulla oli, hyytyi melko vitun totaalisesti.
Nimittäin tuo^ on TÄSMÄLLEEN se, mitä siellä tullaan näkemään.

Kontrasti lapsuuteni ja nuoruuteni suomeen, ei voisi suurempi olla.


Vaikken ole ikinä ollut mikään "nationalisti" tai edes niinkään "patriootti", jotka siis ovat ERI asioita, niin tämä nykyaika on tehnyt minusta alati PATRIOOTTISEMMAN, ei missään nimessä "nationalistia" joka siis on Vasemmistolaisuus taas yhdessä muodossa. Ja nyt tekee pojat "Suomineidon" puolesta jo pahaa !!!!!
Vittu NYT sattuu jo etukäteen.

Vittu minä AMMUN teidät jos ängette sinne jotain / MITÄÄN, vitun neekerinpaskaa ja "Monikultturismia" yms ! Biliiv thät !
Saatanan vitun ylimieliset vitun vittupäät !

Ja meitä on muuten MONTA, jotka olemme jo melkolailla "kiväärit tanassa valmiita" rynnäköimään teidän ylitsenne saatanan Bolshevikit ja juutalaiset paskanaamat, ja nynnyt jotka ei osaa saatana ITSE edes kissaa sanoa.
Vittu teitä viedään kuin pässiä narussa ja samalla te VEDÄTTE MEIDÄT KAIKKI MUUTKIN LOKAAN saatanan paskahousut nynnyt, koulussa luultavasti syrjityt rääpäleet ja äpärät ja idiootit, jotka nyt kostaa koko hela maailmalle.

JOS haluat tehdä jotain OIKEASTI HYÖDYLLISTÄ / yleishyödyllistä ja OIKEIN, niin mene ja tapa se saatanan KIUSAAJA henk.kohtaisesti, joka sinut on tuhonnut !! Älkä saatanan superpaskaläjä vedä MINUAKIN mukanasi alas, vain koska et pysty vitun muuli ynisemään yhtä poikkipuolista sanaa kenellekkään koskaan ikinä missään. Eritoten jos saatanan itsekäs vitun marakatti menetät siinä vähän hynää tai "ääniä" tai "Poliittista Valtaa" tjms.
Vitun Jumalanhylkäämä roskakasa.


"Jumala armahtaa, MINÄ EN!"-

Tässä on muuten yksi säästelemäni juttu tuosta "Askolasta". Eikö se tämä ämmä ole ?Nuo kaksi ^vitun sexapiilia huokuvaa vitun Adonista, suunnittelee siis suomen 100-vuotisjuhlaa.
Revi vittu SIITÄ !


Ja  siis se vitun Ryssäläisen karvalakkipäisen juopon Kommunisti-idiootin näköinen rullahuuli"räppäri" Peilfeis ?!?!
MITÄ  VITTUA   SE  TEKEE  SUOMEN  100-VUOTISJUHLAN  SUUNNITTELU KOMITEASSA  !?!?!?!?!?!?


Oletteko te vittu menneet AIVAN TÄYDELLISESTI SEKAISIN ?!?!?!
Jos muuten LUULETTE, että tämä kaikki..... tämä aika ja aika-kausi ..kaikki tämä, jos luulette että tämä EI KOSTAUDU teille tulevaisuudessa niin minä ilmoitan teille Suuren Ilon; työ olette erehtyneet.

Tämä muistetaan kyllä. Korkojen kera.


Odottakaa vain kun on MEIDÄN VUOROMME alkaa elämöimään ja elämään ja älähtelemään ja näinpäinpois.
Muistakaa apinanpaskat että niin maailma toimii; heiluri heiluu edestakaisin.
Te kerjäätte vain verta nokastanne TULEVAISUUDESSA, olemalla kusipäitä NYT. Kuten kaikki pahuus aina ja kaikkialla. Kytät ja "lainsäätäjät" ja poliitikot yms paskaakin alemmat vitun kusipäät ja kiusaajat ja öykkärit ja häiriköt ja häiriintyneet vitun bimbot ja kiukkuiset ali-idiootit.

Vittu mikä psykoottinen Helvetinsakki te voittekin olla !!  Myönnän että olette oikein tehneet tässä elämässä VAIKUTUKSEN !! Jälkenne totisesti näkyy ja TUNTUU !!!

Mutta ennenkuin juhlit ääliö; muista VASTAVUOROISUUDEN "LAKI" !!

-

Tiedättehän sen sellaisen tunteen elämässä, kun joku on NIIIIIIIIIIIIIN vitun super-ultra-mega-yli-ärsyttävä että sitä ei oikein enää edes tunne, vaan sen vain TIETÄÄ että "minä vittu TODELLA VIHAAN TUOTA TYYPPIÄ!!" ?!?!
Sen kun se toinen ylittää kaikki mittarit ja asteikot ja silti se vain JATKAA ja HYMYILEE kuin sosiopaatti jatkaessaan, ja ärsyttää vielä vääääääähän lisää !?!?!

Kuvitelkaa SE, mutta päivittäinsenä Perus Tunnetilana.


Joskus minä en usko että teillä on MITÄÄN käsitystä aiheuttamastanne tuhosta ja henkisestä kärsimyksestä. En usko teidän olevan niin ROHKEITA että tekisitte sitä tahallaankaan. Ai miin...rait ?!

-

Sitten tuolla on vielä SIPILÄ JA ORPO !!!!?!?!?!?!?!?!?!???????????????????????????????????????
?!?!? !?!?...........M I T Ä  V I T T U A     !?!?!?!!?!?

Vedättekö te siellä Stadissa ihan oikeasti jotain mömmöjä ?!...vai mikä de facto joukkopsykoosi sinne on iskenyt ?!?! Onko mahdollista että Ryssät on levittäneet sinne jotain tajuntaasupistavaa ja alati vain seinähullummaksitekevää kaasua !?


Ja ikäänkuin tuo kansanpetturien ja ryövääjien ja häpeämättömien typerien ylimielisten vitun niljakemulkkujen lista ei vielä riittäisi; katsokaa tuota vitun "Projektien Listaa" !! Mille siis syytävät Toisten Ihmisten Rahaa !!
Tervetuloa Kommunismi-Kollektivismi-Typerin ja alhaisin määrää-järjestelmään.

Ai jumalauta...ai kiasus vittu.


Taas on "suomalaisuuden uudelleenmäärittelyä" ja "monikulttuuri" sitä ja tätä....ja hei; miksette vain valmiiksi ITSE ammu itsänne ?!
Ai niin; teillä ei ole hitustakaan järkeä tai kunniaa tai toisten ihmisten kunnioitusta ja epäitsekkyyttä, saati sitten alkeellisintakaan vitun kotilonkaan moraalia. Te olette uhmakkaita ja ärtyisiä ja ylimielisiä kuin tyhmät naiset ja KAIKKI juutalaiset.
Uuniin te joudatte ! Mitä pikemmin sen parempi. Ja te tiedätte tämän KAIKKI itsekkin. Kaikki jotka tämän ikinä lukevat; TIETÄVÄT TÄMÄN KYLLÄ. Sisällään.

Te TIEDÄTTE tämän kaiken.


Mutta siinähän se juuri onkin; te teette vääryyttä, väärin ja pahaa, KOSKA te NAUTITTE SIITÄ ! Ihan tismalleen kuten koulukiusaaja ja sen aikuinen versio eli "rikollinen" eli paholaisen pikku mutantinpaska. Kaikkina versioina.
Jokkut vaan nauttii muiden ärsyttämisestä ja kiusaamisesta ja niiden mitätöinnistä ja tuhoamisesta ja alistamisesta ja nöyryyttämisestä yms. Nimikin sille on, ja se on "sadisti". Ja myös "pahuus". Ja vielä yksi lisää on "itsekkyys".
POHJATON sysimusta itsekkyys, SIITÄ "rikollinen" on tehty. KAIKKI versiot. IHAN KAIKKI.

KROKOTIILI on niiden verrokkiryhmä.

-

En olisi voinut, onneksi, nuorena kuvitellakaan miten vastenmielinen ja ÄRSYTTÄVÄ ja koetteleva kokemus tämä apinaelämä voi olla. En uskonut Toisten Ihmisten taipuvan iiiihan niin alas, kuin mitä te ihan PÄIVITTÄIN teette ja sanotte ja suunnittelette jne.

Ennen minä LUULIN että "maailman voi pelastaa" tai jotain, koska olin nuori ja "idealisti" itsekkin, johonkin extenttiin, mutta NYT en näe enää MITÄÄN toivoa. En mitään.
Minä näen aina liian tarkasti ja kauas, ja minä osaan ennustaa ihmisen käytöksen sen KOKO ELÄMÄKSI, ja minä näen hyvin selvästi, nyt kun tyhmät on päässeet oikein KUNNOLLA!!! pullosta ulos, mihin tämä johtaa ja minä en voi...........en voi edes kuvailla sanoin mitä tunnen.
Vittu minä repisin teidät paljain käsin riekaleiksi saatanan rääkyvät simpanssit, jos olisin HULKin kokoinen !! Kiittäkää Lucifer-luojaanne etten ole.

Tämä olisi saattanut olla jopa ihan hienokin elämä.. huunous.Well....whatever.
Hail Schauman !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti