torstai 27. lokakuuta 2016

"Totuuden" hönkä ja Juutalaisuuden alkuperä

Huomasin tuolla Oikotiedossa, joka taas muuten toimii, että joku vitun Huu Haa nimeltä "Totuuden Hönkä" tai henki tai penis, tai jotain, sölkötti "Juutalaisuuden Alkuperä"stä jotain.
Silmäilin tuota puuduttavan piiiiiiiiiitkääääää tekstiä ja lopetin melkolailla siihen kun tämä ilmeisesti jonkin sortin "idiootti" intti, tyypillistä valkoisille IDIOOTEILLE, että juutalaisuus on uskonto eikä rotu.

Myöhemmin siinä tekstissä, sen verran sattui vielä silmääni, oli kohta jossa hän jo kiistää rotujen olemassaolon ylipäätään. Eli arvostelkaa hänen juutalaisjankutuksensa sen pohjalta ja se mielessänne.

Mutta juutalaisuus on nimenomaan vain ja ainoastaan ROTU. EI mikään vitun uskonto.
Kuten se lempparibloggailijani sanoi, on jutkuus geneettistä. Se ei ole mikään "uskonto juttu" vaan se on "geneettinen juttu". Siksi on ylipäätään olemassa juutalainen ulkonäkö, ja siksi juutalaiset ei KOSKAAN käännytä ketään juutalaiseksi, koska se on kuin yrittäisi KÄÄNNYTTÄÄ valkoista neekeriksi tai neekeriä valkoiseksi. Se on fyysisesti mahdotonta.
Eikä tämä ole mikään vitun mielipide tai jotain mistä voi keskustella, tämä on se miten asia ON, eli tämä on toisinsanoen ns."Fakta".

Sitä en tiedä tarkalleen MISTÄ nämä vitun "koukkunokat" (hahahaaa) on alunperin kotoisin, mutta olen sen verran tuota Kolmastoista Heimo kirjaa jo lukeut, että olen valmis niputtamaan ne periaatteessa KAIKKI sinne vitun Kasaariaan. Eli ne on turkko-mongoolisia / Georgialaisia itsekkäitä ja seinähulluja idiootteja. Ja absoluuttisia paskoja. Ja ihan kuten Hitler hoksasi; syy kaikkiin maailman ongelmiin.
Tämän vahvistaa myös se "lempiblogaajani". Ja se on toisin kuin te, ns katuviisas.
Hän on osin Hitlerin kanssa eri mieltä siitä MITÄ juutalaisille tulisi TEHDÄ. Ja aikalailla minun kanssani samoilla "linjoilla". Mutta siihen valkoisista ei yksinkertaisesti ole, eikä tule ikinä enää olemaan. Eli lakkauttaa LAKI.
Se on juutalaisista lähtöisin ja heidän ASEENSA meitä vastaan, mutta kuten sanotaan; idiootteja on hyvin vaikea vapauttaa kahleista joita he kunnioittavat !!!
Aaaa-vitun-men !

Ja sittenhän olisi kaaos ja anarkiakin hei !

Oulrait män !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti