tiistai 25. lokakuuta 2016

Sananen Räppäreistä

Tuli tämäkin mieleeni, ja on pitänyt tämä jo sanoa usein, että se SYY miksi Räppärit on lähes AINA niitä lihaksillapullistelevia miesbimboja, johtuu siitä että se on ainoa tapa millä sen tason .....intellektuelli, osaa ja KEHTAA itseään ilmaista. Jottei saisi esim sitä traditionaalista "homon leimaa" tjns.

Se on turvallista toisinsanoen, erinnäisille näennäiskapinallisille mutta ihan täysin tavallisille, heterojampoille olla yhtä aikaa ultrahetero ja näennäisen "herkkä runoilijapoika" ....oleMATTA kuitenkaan niin herkkä, tai runoilija.

Tyhmät ja isolihaksiset köntykset siinä vain siis ähisee ja sölköttää ja puhisee ja jankuttaa, kaikenlaista tyhmää ja latteaa.
Periaatteessa he vain uhoavat levylle / tuubiin, sen sijaan että uhoisivat kuten ennenwanhaan eli kouluissa ja nakkikioskien jonoissa yms paikoissa.

Sen verran he tosin ovat kehdanneet omia ihan aitoa "homoutta" että näyttävät melko hyviltä nykyään. Tai ainakin niillä on kalliita ja joskus jopa hienojakin, kledjuja päällään.


Esim se tshiikki, jonka kuva inspiroi tämän tekstin, näin sen kuvan tuossa juuri jossain, katsokaa sitä ! Se voisi yhtä hyvin olla jokin vitun kyttä tai jokin kapiainen tai jotain. Mutta se on "räppäri". Koska niin voi lihasmöykytkin tehdä "taidetta".

Puhua kuin idiootti, monotoonisen jumputuksen jumputtaessa taustalla. Pridi faking simpl.

Samasta syystä nekrutkin sitä suosii; siihen pystyy tyhmä rystysilläänkävelevä idioottikin. Joka ei halua olla "homo". Ja PELKÄÄ kuollakseen sellaista leimaa.

Eli: se on uusi Perusjunttien Junttimusiikki. Etelävaltioiden lippu on vain vaihtunut "bling blingiin".


Onko olemassa muuten mitään kuuluisaa simpanssia, joka siis olisi räppäri ?...en tiä. Voi itse asiassa olla. Tuli vain mieleeni.
No mutta, menkää, tämä oli jo tässä.

Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti