lauantai 15. lokakuuta 2016

"Vihapuheen™" Kuritus

Just.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016101422461016_uu.shtml

" Kattokaa !....näättekö ?....mitä PASKAA !! Mitä Totaalista Kusipäistä Kommunistista Äärikontrollia. "* - * - * - * - * - * - *


Ei voi olla totta. Ei tää enää totta VOI olla. Liittyykö tuo jotenkin Halloweeniin ? Vai onko nyt se Aprillipäivä ?...vai MITÄ tämä on !?!?


Ihan aluksi; MITÄ VITTUA ON "Viha Puhe™"  !?!?!?  Taistoloiset-Kommarit-Kollektivistikomentelijat-Limanuljaskat on sitten hyviä ja SELITTÄÄ itsensä ja asiansa, ja selityksen on parempi olla ILMIÖMÄISEN hyvä.Euroopan neuvoston neuvoa-antava komitea.

Aatelkaa että TUO ^ tuossa, mainitaan NYT !!! Vuonna 2016, suomessa ja ympäri Eurooppaa !! EI siis Kommunistisella-NeukkulaVenäjällä ja niinä aikoina kun hevonen oli se uusin ja ihmeellisin juttu ja liikkumisen muoto. NYT.
Nykyään.

Vittu jos TUOSTA ei KÄSITÄ että kyseessä on HÄIKÄILEMÄTTÖMÄN HÄVYTTÖMÄT, ABSOLUUTTISET paskakasat ja paiseet, eli Kommunistit ja muut rotanpaskan ja Stalinismin rääppeet, niin sitten sitä ei vain käsitä.
Sitten sitä ei vain käsitä kai oikein mitään. Kannattaa vain maata sängyssä ja lukea jotain, ja välillä paskantaa alleen ja kieriä siinä hetki ja jatkaa lukemista ja tsiigata telkasta "Possee" ja muita "hyviä ohjelmia".

Vittu TOTAALISEN ja ABSOLUUTTISEN hävytöntä ja kuvottavaa ja SUORA HYÖKKÄYS.
Täysin tikkusuora HYÖKKÄYS.
Bolshevistit ei jätä enää "ketään kylmäksi" ja mitään epäselväksi. Tähän ON todella tultu.
TÄMÄ TIETÄÄ SOTAA.

This means WAR, Europeon Commie-Fucks !!


Tämä on sodanjulistus sananvapaudelle ja sitä kautta VAPAUDELLE. Piste.
TIETÄKÄÄ kaikki "Tavalliset Ihmiset" tämä.


-

Se mitä tässä nyt OIKEASTI tehdään, on yksinkertaisesti se että KGB ja Stasi ja Geshtapo yms paskaläntit herätetään ihan pokkana, hävyttä, yht´äkkiä takaisin eloon ja ihmisten elämä ja vapaus ja tulevaisuus pilaamaan.
Lucifer-setä on kai suuttunut kun ei kaikki automaattisesti TOTTELE komennettaessa. Kuten kyttäkin suuttuu. Koska jos sattuu syntymään täällä universumissa ja tähän planeettaan, niin on automaattisesti velkaa TOTAALISEN TOTTELEVAISUUDEN kytille ja "Lainsäätäjille" ja muille Mukaville ja Viisaille, Laupeille ja Lempeille, Lahjakkaille Hyödyllisille ja Ehdottoman Älykkäille Ihmisille !

Tai M.V.L.L.L.H.E.Ä.I

Eikä tuota pidä epäillä. Ellet ole Neuvostovastainen !?! häh? ...OLETKO PERKELE ?!?
Puhun siis TIETENKIN(!!), vitun torvi, EUROOPAN, Neuvostosta !! Tssshhhh, ENKÄ mistään vitun, uuuu, "Neuvostoliiton Neuvostosta" ! Määääään. EEEERI JUTTUJA !

Näitä kusiruuttia paskahousuja totaalikusipäitä paskapäitä, vituttaa se että kiitos lähinnä NETIN, ihmiset on alkaneet HERÄILLÄ vuosituhansien painajaisesta ja saada SUORAA ja aitoa tietoa ITSE, koko vitun maailmasta. Ja uusia näkökulmia ja ajatuksia, ja TIEDON, VUOREN VARMAN TIEDON, siitä; että he eivät olekaan yksin kuten olettivat ja luulivat ja kuten heidät oli saatu uskomaan ja luulemaan. Mutta NYT  TE  TIEDÄTTE !!
ÄLKÄÄKÄ enää IKINÄ UNHOTAKO TÄTÄ !!
Vitun muulit !" Neuvoston raportti suosittaa, että Suomen on taisteltava erityisesti sosiaalisessa mediassa esiintyvää rasismia, suvaitsemattomuutta ja ´vihapuhetta´™ vastaan. "


Olisitteko ihan todella uskoneet esim vielä 1990-luvulla, Haliwuudin elokuvien ja muun unelmoinnin ja futurismin lomassa, että joudutte jonain päivänä lukemaan tuollasita roskaa ^^  !??! LÄNSIMAISSA ? Ja myös suomessa ?!!

Aivan kammottavaa. Aivan vitun kuvottavuudessaan etovaa vailla vertaa.

He haluavat nyt vihdoin tukkia "toisinajattelijoiden" suut ja kaikki keinot sanoa ikinä mitään mistään, mikä on heidän mielestään "väärin" tjns. Eli he tekevät vain sitä mihin "Politiikka" ja "Valtio" ja "Lait" ja "Kytät" yms kaikki lopunkaiken AINA johtaa; he alkavat nyt julistella itseään Jumaliksi, ja kaikkia muita alamaisiksi. Ja kuten kaikki psykoosissa elävät luuserit ja typerät ylimieliset Satanistiset Vapaamuurarinkyrvät, he ovat ihan AIDOSTI ja TODELLA pöllämystyneitä ja pöyristyneitä, että ihmiset päällä Maan eivät automaattisesti TOTTELE HEITÄ ja heittäydy maahan kuin jokin vitun muslimi muinoin, nähdessään jonkin ihailemansa pedofiilisen maantieryöstäjän tai faaraon tjns.

Täysin oksettavaa paskasakkia.


Katsokaakin suomen "Viranomaiset" että TÄTÄ ETTE RYHDY TEKEMÄÄN !!


Muistakaa että tämä on VAIN muutaman kuivan ja vitun kärttyisen älykääpiön, ylimielisen läskipään, NÖRTIN, pyyntö / komento / kehotus. Nörttien jotka eivät koskaan poistu "Poliittisista saleista" ja esim ulos. Koska luultavasti pelkäävät, ja aiheesta, että rillinsä iskettäisiin naamaansa sisään jos heidät tavattaisiin jostain ihmisten ilmoilta.

Kun tekee pahaa, joutuu pelkäämään ja pakenemaan, sellaista se on. Mutta pahuudella on SELLAINEN ässä hihassaan, että se haluaa KOSTAA TUON hyvyydelle niin, että myös TOTUUDENMUKAISUUDESTA ja "kuuliaisuudesta" Taolle / Jumalalle, ihmishallinon sijaan, seuraakin sama kohtalo meille oikeasti Hyville.

Kuten pahuus AINA; he kääntävät asiat nurinpäin. Kuin Hitler hakaristin.


-

E.U.C.C.C.P - keitä vittu te LUULETTE olevanne ?!?!
Tajuattehan te, että te ette JÄTÄ "Kansalle" kohta enää MITÄÄN MUUTA VAIHTOEHTOA kuin syöstä teidät VÄKIVALLOIN vallasta ?! Giljotiini, ruuti, räjähdykset, irtopäät ja raajat, veitset yms, tullee teille tutuksi ennenpitkää.
Ja "ihmiskunta" palaa, vajoaa, takaisin siihen vitun simpanssien syvyyteen missä sen on "hyvä olla", koska te ette ole vitun ääliöt paviaanit ikinä tottuneet elämään missään muussakaan olotilassa. Kaaos, SE matkaa teissä sisällä.
Ja se mitä on sisällä, tulee ennenpitkää ulos.

Vaikka te toki haluaisitte TUKKIA sen reitit, muttei TODELLISUUTTA VOI eikä SAA padota. Tao MURSKAA teidät kyllä, rest assured. Luoja ei siedä tuota KOVIN KAUAA, kun kyseessä on IHMISET eikä esim.................mitä ikinä Pohjois-Korealaiset sitten onkin. Jonkinlaisia sammakoita kai. En tiä.
Ja mitä sitä minulta kysytte ?

-

On täysin USKOMATONTA, että Ryssä ja Jutkut tekee TÄLLAISTA. Että ne jumalauta, vitun karvalakkiset typerät horot, vitun ali-apinat idiootit, vitun kyyristelevät homepäiset vitun iljetykset, saatanan sieluttomat persoonattomat ketkut ja paskareiät, menee ja perkele tuhoaa Länne SISÄLTÄpäin.
Vittu MITEN lapsellinen sitä VOI olla ?! Ja vainoharhainen.


Tietäkää SUOMALAISET IHMISET, että ainakin MINUUN voi luottaa KAIKISSA OLOSUHTEISSA kuin muuriin. Minä en KOSKAAN taivu tai luovuta ja alistu ja käänny tai käännä katsettani, minä en ikinä lopeta enkä antaudu Pahuudelle. Ich bin Semper Fidelis.
Ubi Libertia, Ibi Patria.Jos minun kohtaloni on kuolla vuosien 1917-18 uusinnassa, teistä lähtee sangen moni mukaani. Minä ammun teidän typerän perkeleen, Perkeleen, päänne tohjoksi kilometrejä ennenkuin te edes NÄETTE minua.
Te ETTE tule NAUTTIMAAN, ettekä missään tapauksessa voitosta.

Uskokaa SE heti, ihan alkuun.
VOITTO, ei ole se mikä TEILLE häämöttää. Not at  fucking all !
Mutta te TIEDÄTTEKIN jo tämän(kin), kiukuttelevat typerät idiootti lapset.
Te vain ette mahda ITSELLENNE mitään.
Me muut kyllä mahdamme. Ja näyttää siltä että tässä ajelehditaan siitä muistuttamiseen. Luulot tulee otetuksi TEILTÄ pois.

Mitä lujempaa ja omistautuneemmin ja uhmakkaammin ja kiihkomielisemmin käytte päälle, sitä vastaavalla voimalla kaadutte.

Harder you come, harder you fall.
Simple !


- * - * - * -


Nyt olisi se kuuluisa yhdestoista hetki sitten suomen ynisevät ja munattomat maan ja kansansa pettäneet paskapää "päättäjät", PÄÄTTÄÄ todella joskus jotakin ja ottaa "Suomi" eli TEIDÄT, IRTI, EU:n kommarien totaalikontrolli-käskyvallasta.

Minä en tiedä enää että, ettekö te vain usko että tämä on todella tapahtumassa, vai ettekö te välitä, mutta nämä merkit ja niiden jäljet.........ne eivät miellytä.
Ei lainkaan.
Mikään merkki tässä ei ole enää tietenkään hyvä, muttei edes vain "huolestuttava" tai "arvelluttava".


Käsitättekö te enää ITSEKÄÄN miksi te puhutte koko ympäröivälle luonnonmaailmalle ja todellisuudelle ja ihmisille, kuin jokin vitun Tomera ja Kaikkivoipa Tarhantäti !?

Ai miin..?....what gives ?!....mikä juttu tämä on ?
MITEN heikkoa tekoa te oikein VOITTE olla ?!?!?!?! Tsiiisus Kristus sentään ! Saatanan kärpäslätkään kuolevat vitun rotat !


Näin tässä kai kävi, KOSKA; NAISET sai valtaa.
Siitäkin oli kyllä varoiteltu viimeiset 2000 vuota putkeen, mutta hei! Tehän tiedätte aina paremmin ja parhaiten ! Uusin tieto on aina paras tieto.
Oujee.Vitun ääliöt.
Suomen TODELLINEN "Kansa" - valmistaudu puoltamaan Absoluuttista ja Rajatonta Vapautta. KAIKILTA UHILTA.


And to YOU Europeon fuckhead communist ticks and lice and shitheads and supernerds "with power"......

I declare a FATWA upon the EU.All MUSLIMS everywhere; Allah has issued a FATWA upon the EU bureaucrats and especially the European Counsil. The Modern Soviet Union Council of Shitheads and Mindless Assholes.

Blow them SKY HIGH.
Ty, and may Allah be with you.                                                                       Allaaah´u´ackbaaaaar !!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti