torstai 20. lokakuuta 2016

Tuusulan "pelottavat" pellet

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016101922485275_uu.shtml

Mikä ihmeen juttu tämäkin taas on !? Tämä vitun TYPERÄ ja lapsellinen, saatanan "uuuh, niin pelottavat pellet" ilmiö amerikasta.

Helvettiäkö te saatanan modernit idiootit matkitte sieltä JOKA vitun ASIAN mitä ne tääääääyyysin toisenlaiset apinat, tämän planeetan vastakkaiselta pinnalta, keksivät tehdä ?!

Suomalaiset, te näytte tarvitsevan tämän selkeyttävän lausunnon minulta ohjeeksenne, joten tässä se on; TE olette täysin ERI ihmisiä ja ERILAISIA, kaikin tavoin, kuin englantilaset ja muut anglosfääriläiset.
Eikä niitä tarvi tai "kuulu" mitenkään SEURATA. Niillä vain on se kyky saada temmattua muut mukaansa, mutta hei; se kyky on monenlaisilla älykääpiöilläkin, se ei itsessään ole vielä juuri mitään.

Minä olen ollut siinä USKOSSA, että EHKÄ suomalaiset ovat edes väääääähän fiksumpia kuin TIEDÄN ja myös luulen, ja jättävät tämän tyhmääkin ääliömäisemmän hömpötyksen sikseen, mutta ei. Näköjään taaskin ei. Pettyä saa taas kerran.

Kun ei ole sotaa, suurin osa hoi polloista muuttuu vielä entistäkin tyhmemmäksi. Ehkä jo siksi teillä ON sotia ylipäätään; pitämään teidän tyhmä ja ääliömäinen ja kusinen ja lapsellinen päänne edes jotenkin kasassa.

Vittu teidän kanssanne saatanan kakarat. Perkele.


Ja vittuako LAPSIA alatte VAINOTA ja HÄIRITÄ ?!?!

Minä rohkenen veikata että nämä hihhulit ovat jotain nykynuoria itse, nämä pellet(!), ja se tuo taas esiin mm SITÄ että; nykynuorilla ei näy olevan juuri MITÄÄN käsitystä siitä mikä on kunnollista ja suotavaa, huomioonottavaa ja tasokasta. Älykästä ja ei-kusipäistä tai jopa ei ns "rikollista".

Mitä vain ei SAA tehdä. Se ei ole "sallittua" EDES Anarkiassa !!! Ja asia on niinkin, kuten se lempibloggailijani sanoi, ettei mitään "anarkiaa" edes varsinaisesti ole OLEMASSA.
"Kadullakin on säännöt" kuten on elukoillakin. Oppikaa SE !

Ja tämä on ERI asia kuin Juutalainen Ase meitä vstaan, eli "Laki / Kytät". Sheriffin merkkikin on juutalaisten "Daavidintähti". Sanooko SE teille mitään ?!!

...M I T Ä  Ä Ä Ä Ä ÄÄN ?!?!


Eniwan ?!

Miksi joku eläisi niin, kuten joku vitun JUUTALAINEN KÄSKEE ?!?! Ja miten SE HALUAA ?!? Ja mitä typerät vitun kusipää kytät ja sosiaalitantat yms paskalärvät PAKOTTAA elämään ?!
Ei se ole VALKOISTEN kohtalo ja elämä ja maailma. Ja mitä pikemmin te alatte edes VÄÄÄÄHÄN sisäistää tätä, sen jumalauta parempi. Ja ehkä joku sukupolvi saa vielä / taas, elää ihan Oikeassa ja Omassa Kulttuurissaan. Vapaana ja Valkoisena.

Joista asioista juuri KENELLÄKÄÄN teistä vitun keskinkertaisista ja sieluttomista käpyaivoista, ei ole MITÄÄN, alkeellisintakaan hajua.
SIKSI minä kai teitä joudunkin valaisemaan, SE lienee tehtäväni.
Eihän siitä mitään TULE, koska te luulette olevanne minun kanssani "samalla tasolla", tai ettei meidän välillämme ole EROA tai että te "tiedätte yhtä hyvin kuin minä" tai jotain muuta typerää ylimielistä Kommunistista ja Kommunisteille TYYPILLISTÄ, vitun apinanpaskaa ja sontaa.
Mutta; ette te tiedä.
Niin se vaan on.

-

Ja vielä tuosta itse "hyökkäyksestä" se että, ettekö te sen vertaa OSAA AJATELLA saatanan ääliöt, että tuollainen voi ihan OIKEASTI TRAUMATISOIDA jonkun, ja SE aiheuttaa joissain "keisseissä" koko loppu ELÄMÄN menemisen raiteiltaan !?!?!?!

Mutta ette te luultavasti OSAA, kuten olen nähnyt, kerta toisensa jälkeen. Sellaisia APINAT vain on; ne "pitää hauskaa" toisten olentojen kustannuksella, eikä niillä kävisi ilman erillistä ilmoitusta edes pienessä ja yksinkertaisessa mielessään tekojensa mahdolliset seuraukset yms.
Se on AJATTELEMATTOMAN tyypillinen kohtalo.

Mutta me olemme SUOMALAISIA, ja suomalaiset ei PELKÄÄ perkele jotain vitun "pelleä", joka on yksi maailman kuvottavimmista ja typerämmistä ja rumimmista ja vastenmielisimmistä hahmoista / vitsauksista, mitä anglosfäärin paskalävet on ikinä muun maailman niskaan kaataneet.
Vittu kun ne(kin) oppisivat pitämään vain mölyt mahassaan ja ihan sen oman kulttuurinsa ihan ITSELLÄÄN, niin maailma voisi voida paljon paremmin.
Cocacola on hyvä juttu, ja sekalaiset tyylit ja musiikit, mutta kaikki nämä ^tämmöiset he voivat rauhassa ja estoitta; tunkea takaisin Ylivertaiseen Perseeseensä.

Ja vielä; KUINKA joku voi, vittu PELÄTÄ "klovnia" ?!?!?!
Siis onko tuo jokin todellinen juttu / pelko / "fobia" ?!?!?!
Vittu PELLE !!!!!!!!!!?!?

Luultavasti he pelkäävät talkkariakin, ja kissaa, ja siilejä, ja mopoja ja mitä lie.
Vittu PELLE !! Pelle !!?!?
Joku PELKÄÄ PELLEÄ ?!?!?!

Tä Vittua !?

Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiiinka lapsi sitä VOOOOIII olla ?!?!
VITUN Anglo-Saksit PERKELE !

Painukaa Helvettiin tältä planeetalta, niin minun "omanikin" voisivat KESKITTYÄ toisiinsa ja omaan "juttuunsa" ja kulttuuriinsa, ja voisi taas olla "Suomi". Kun kaikki ei vain tuijota kohti Amerikkaa. Kuin jonkin kultin jäsenet sitä Johtohahmoaan.
Joka on AINA ja poikkeuksetta; mielisairas ja Paha, kusipää-sekopää-raiskaaja paskaläjä. Ja usein hyvä manipuloimaan. Joka tarkoittaa myös tunteettomuutta ja välinpitämättömyyttä.

Alkakaa ottaa "hajurakoa" angloihin. Kiitti.
Ja lakatkaa tällainen vitun häpeällinen pelleily.
TÄMÄ EI OLE SUOMI.
Sen enempää kuin mikään VITUN halowiinikaan.
Vitun amerikkalaiset muulit. Pitäkööt ihan itse ne kurpitsansa ja noidanhattunsa yms sonnan. Se ei kuulu minun maahani, nyt eikä koskaan.

Ja nykynuoret; opetelkaa edes JOTAIN alkeellisia "tapoja" ja ihan kirjaimellisia tapoja.Lakatkaa muuttamasta suomea Amerikaksi !!!


Suomi EI OLE Amerikka !!!

Ja oletteko te LAINKAAN AJATELLEET sitä, että; ME HÄVIÄMME siinä "vaihtokaupassa" ja HE VOITTAVAT.
Niiiiiiiin helposti AngloSfääri leviää kuin jokin musta-surma ja peittää pian koko vitun maailman, ja hautaa alleen kaikki muut elämänmuodot ja tavat ja "kansat ja kulttuurit ja kansallisvaltiot / maat".
Anglot valtaavat maailmaa vain koska kaikki muut jostain syystä ottautuvat ITSE omaan kadotukseensa.
Anglot on vain ÄLLISTYTTÄVÄN onnekkaita idiootteja, ei mitään muuta.
Ne on se varsinainen propellihattuinen maalaiskylän tollo, jolla vain on käynyt elämässä ihan sikamaisen hyvä tuuri. He EIVÄT ole mitään vitun Pyhiä ja Taivaista alas laskeutuneita Ylivertaisia olentoja.
"Niidenkin paska haisee" !
Ja PAHALLE !!
Pysytään niistä kaaaaauuukana. Näin IHANAN KAUKANA kuin Suomi niistä on ! Luojan kiitos.
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti