lauantai 29. lokakuuta 2016

Armanin LIVEstä vielä..

Unohdin silloin mainita, että kyseisessä ohjelmassa Arman sanoi Hektorille että se on ONGELMA, että nykyään ihmiset on niin "individualistisia" ja kyseli että; kuinka sen saisi loppumaan !?!?!?


Ei vittu voi olla enää totta !!

Koko läntinen maailma ja IDEA, ja kaikki kaunis ja valkoinen ja aidosti TÄYSIN ylivertainen ja absoluuttisen, globaalisti, UNIIKKI, katoaa silmiemme edessä, koska älykääpiöt ovat taas varttuneet "aikuisiksi", ja nämä älykääpiöt ovatkin kasvaneet katsellen Haliwuudin / Disnin leffoja, ja luulevat nyt tietävänsä mikä on "pelin henki". Ja tuhoavat täten aivan KAIKEN ympäriltään.

Havahtumatta siihen TAASKAAN ITSE, ennenkuin on jo auttamatta liian myöhä, ja MINÄ saan ja SINÄ saat, sen laskun maksettavaksi.
Siis toistan vielä; Arman ja Hektori pitävät maailman suurinta ja harvinaisinta saavutusta, sittemmin kuulennon, eli yksilöllistä elämäntapaa eli valkoisuutta ja eli länsimaisuutta; ongelmana !!!
Ja miettivät kuumeisesti miten purkaa se !!


Vittu kuvottavaa. Aivan absoluuttisen vitun ETOVAA ! Saatanan perkeleen ählämi perkele !

Ja joka vitun kerta kun se kuiva rotta on telkassa mistään syystä, se muistaa mainita aina jonkin vitun kurjan kaatopaikan tai tunkion neekerilapset jostain päin alikehittynyttä, ja sellaiseksi jäävää, apinamaailmaa ja kertoa meille että MEILLÄ täällä "vauraassa" suomessa on joku vitun auttamisenVELVOLLISUUS tjns.

Vittu... emmä jaksa saatana...ei vitulla päähän.

Vittu MENE SAATANA ITSE SINNE jos niistä niin vitusti välität vitun typerä perkeleen mutakuono saatana !!

TÄMÄ maa on jo varattu; se on MINUN. Ei Stadilaisten ja Ryssien ja Hurrien vaan minun !Kuten näette, jos näette, huolimatta YHTÄÄN MISTÄÄN; on ähly ja nekru, AINA, vain ähly ja nekru. Vaikka olisivat syntyneet ja asuneet koko ikänsä jossain valkoisten maassa. Niiden apinangeenit / veri vain vetää kohti Kollektivismia ja totaalista kaoottista kaaosta, ja tunkkaisia viidakoita ja kaatopaikkoja ja sotaa.
Eikä ne siitä mihinkään muutu.
En saata uskoa ihan NIIIIIN typerän "ihmisen" olemassaoloon, joka ihan OIKEASTI uskoisi että ne voi valkoinen jotenkin ylevöittää ja parantaa, ja apinantasoisesta olemassaolostaan vieroittaa.

Sellaisista valkoisista on päästävä mahd. nopeasti eroon.
Ne tuhoaa meidät ennenpitkää, nauraen samalle tällaisille "Rasistisille Puheille™".

Sitäpaitsi; kuka vittu on antanut TEIDÄNLAISILLENNE koko maailman omaksi alunperinkään !??! Poliitikot, Vasurit, Kytät ja naiset ja muut paskalakit ?!

Mistä te olette, ja koska, saaneet päähänne että VAIN TE voitte määritellä ihmis-olemassaolon ja sen rajat ja sen oikeat ja väärät ?!
Haistakaa vittu ja PAINUKAA sinne !


Minä painun Yksilönä ihan vaikka pohjaan asti !
Te taasen uppoatte heiluttaen laki-kirjaa, ylimielisenä virnuillen ja luullen loppuun asti, uhmakkaana, olevanne oikeassa ja sillä Oikealla Tiellä.
Vaikka olette juuri päinvastaisella.
Mutta hei; sellaista on olla tyhmä !


It´s pridi simpl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti