keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Vahtikoira ja Fasistit yms

Aloitin tämän jo HETI kun "Vahtikoira" oli juttunsa julkaissut, silloin yölläkö se oli vai koska, mutta kuitenkin; niin tämäkin taas vain venyi näääiiiin kauan että saan tämän aikaiseksi, ja loppuun. Sou hir-u-go.
====>


Wau. Tätä ei ihan joka päivä näe !
Vahtikoira on ollut aktiivinen ja julkaissut jotakin !


http://medianvahtikoira.blogspot.fi/2016/09/nyt-riittaa-jarjestaytynyt-terrorismi_29.html


Mutta valitettavasti valahtaa pytystä alas vaatiessaan LISÄÄ LAKIA.
Joka on ihan vihoviimeinen asia mitä pitäisi tapahtua !
Ei YHTÄKÄÄN "lakia" PITÄISI olla ja tapahtua, ja se on myös Jumalaallinen KÄSKY!!

Muttei se teille Perkeleen Demoniapinoille mene jakeluun, ehdollistumisesta kun ei oikein voi ehdollistua enää POIS.
SIKSI se juuri toimiikin.

Tyhmät ja pahat apinat, lähes-ihmiset, on se mikä olisi "kiellettävä". Ja sen VOI tehdä älykkäästi, järkevästi, vähän ehkä tuntien moraalista nipistystä, mutta KUN se on tehty, se ei enää luultavasti IKINÄ vaivaa toista kertaa. NIIN yksinkertainen on biologia.

It´s THAT fucking simple.


Eniwei, noista ruotsin "afa" tjns, idiooteista.

Ovat "kaivertaneet hakaristin otsaan" jollekkin Ruotsidemokraatille ?!.......ei hevon vittu voi olla edes todellista.
Ei voi olla totta !?...ei saatana.....ei perkele, ei helvetin hevon vittu ja jumalauta.

Ei kovin pimeetä sakkia...?!

Siinä on TYHMYYS ja alhainen tajunnantaso RUUMIILLISTUNEENA.
Kuten KAIKISSA ns "Vasureissa".
Ne on vaan ne geneettiset luopiot, ne rakkikoirat ja limanuljaskamutantit mitä ei huolittaisi osaksi tätä "primääriryhmää" ikipäivänä, mutta jotka eivät vain osaa itse, oma-aloitteisesti, lähteä pois, kuolla ja/tai kadota.

Vaan ne roikkuu mukana kuin jokin paska perseessä.

Ja kuten myös näette, ihan OIKEASTI TYHMIIN, siis todella todella VAKAVASTI, henkisesti jälkeenjääneisiin, ääliöihin, elokuvat voivat nähtävästi vaikuttaa jopa melko paljon. Tai ainakin antaa niille ideoita ja metodeita.
Eli tuo hakaristin kaivertelu, joka on siis Tarantiinon "Inglourious Basterds" leffasta apinoitua.


Ja jos katsotte tuota kuvaa mikä vahtikoiralla tuolla on, missä on jotain vitun "anti"-fasisteja lippuineen ja lakana, jossa sanoo että "ainoa hyvä Fasisti, on kuollut Fasisti"... niin...junou?  KATSOKAA sitä kuvaa.
Tsiigatkaa hetki....eli jos olet mieleltäsi edes marginaalisen terve ja kyvykäs, noin sekunti.

Jos yhtään mitään; se heidän ihan ikioma olemuksensa on TÄYDELLISEN FASISTINEN. Niin absoluuttinen, niin Totaalinen, ja vastaansanomattoman umpi-Fasistinen, että vain täysi ääliö älykääpiö paskahousu paskakasa ja/tai totaalinen umpikiero sosiopaatti VALEHTELIJA, voisi muuta edes KEKSIÄ VÄITTÄÄ. Saati sitten ihan oikeasti KEHDATA väittää.

Lippunsakin ovat mustaa ja punaista.
Mikä niitä vitun ääliöitä niin kiehtoo aina juuri PUNAISESSA ?!?!
Se oli kommarien ja natsien ja alkuperäisfasistienkin, kaikkien, Se Väri. Samoin PUNAkhmeerien yms.
Puna sitä, puna tätä, puna tota.


Se on mielenkiintoista että he julistavat asian olevan niin että "ainoa hyvä Fasisti on kuollut sellainen" ...sillä sehän tarkoittaa että jossain typerässä sammakontasoisessa "alitajunnassaan" he(kin) tietävät kyllä, kuten juutalaisetkin, olevansa se ONGELMA ihan itse, mutteivät vaan saa järkeiltyä tietään ulos siitä pinteestä ja selkeään ja OIKEAAN johtopäätökseen.
Sensijaan sekin vähä, orastava, tiedostaminen tyssää samantein ja kääntyy itseään vastaan ja vääristyy tuollaiseen tympäisevän typerään hevonpaskamuotoon. Missä mennään kadulle kuten Natsit ja Fasistit ja neekerit ja muslimit, ja kiljutaan ja huudetaan ja vaaditaan, kuolemaa ja sensuuria kaikille muille. Planeetan pinnalla.
Sellaisia ne on.

Levottomia, tyhmiä, ymmärtämättömiä, PAHOJA.
Siinä kaikki.Tämä on AINA tätä ihan samaa vitun kiehnäämistä näiden ääliökakaroiden kanssa; ne eivät millään YMMÄRRÄ tai halua selkeästi MYÖNTÄÄ, että he ovat ITSE niitä Natseja ja "Rasisteja™" mikä se sitten onkin, ja absoluuttisia kusipäitä ja alhaisia kuin asfalttiin litistynyt paska.

Niitä vituttaa niin maan vietävästi, että muut ihmiset on "tuominneet Natsismin" yms. Koska SE ON juuri sitä mitä HE halusivat tehdä ! Perkele !
Miksi se piti mennä ja lytätä ? ....koska... mitä he NYT voivat tehdä ?! Siis noin niinkuin "legitiimisti" ja näin..?

He syntyivät vain muutaman vuosikymmenen liian myöhään.
Onhan se ikävä ja paska säkä kyllä, ei kai sitä kieltääkään voi ? En tiä.

Minua ei niin kiehdo mikään joukossa vouhkaaminen ja muu tyhmä paska. Koska en ole tyhmä, enkä edes paska. Mutta sellaista joka ON, kiehtoo tuollainen jengissä räyhääminen nähtävästi loputtomiin.

Yksinkertaisilla olennoilla on yksinkertaiset huvit.
Esimerkiksi kissa ! Kissa on melko vitun "simppeli" olento.

Sitä viihdyttää pelkkä langanpätkä tai jokin vitun pussinsulkija tai vastaavankokoinen puinen tikku !
Kissa on myös sikäli kuin "Vasuri" että, ja nainen(!), että siis; se LUULEE kyllä tietävänsä helvetin hyvin !


Vasemmiston rotanpaskat on tyhmiä ja yksinkertaisia kuin kissat.
Molemmat LUULEVAT tai ovat jopa ihan VARMOJA, että käsittävät kyllä, ja oikein hyvin ja kattavasti ja laajalti, SINUN / minun, todellisen olemuksen ja mielentilan ja -maiseman, ja haluni ja tietoisuuteni tason ja mitä minä milloinkin TODELLA tarkoitan ja haluan ja aion, verrattuna siihen mitä NE minun TULKITSEVAT ja LUULEVAT haluavan, aikovan, tarkoittavan jne.

Molemmat haluavat tulla ja ottaa kysymättä omansa, valmiista pöydästä.
Kissat tosin ovat ihastuttavia ja pysyttelevät suurimmaksi osaksi sekä sivussa, että puhtaina.
Vasurit rääkyvät ja käyvät päälle ja ovat häiriöksi, ja tyhmiä kuin lantakasa.

Paljon melua tyhjästä kuten sanotaan.

Tai kuten sanonta sanoo "tyhjät tynnyrit kolisevat eniten".
(Englantilaisten sanonta.)


Ja kun katsotte jotain, MITÄ VAIN, KUVIA Vasureista... niin.... tuleeko vai TULEEKO siinä tuo sanonta täsmälleen ja TÄYDELLISENÄ, esiin ?!
Siinähän se on ihan tyyppiesimerkkinä ja puhtaasti pähkinänkuoressa; idiootit ja tyhjäpäät pitämässä jumalatonta meteliä ja idioottimaista älämölöä.
Siinä kaikki.


Se miten Tavallisempi Kansalainen ja oikeampi IHMINEN "vastustaa" esim "Fasismia" on vain junou; olla olematta Fasisti. Siinä kaikki !

Voisin etsiä tähän pitkän listan kuvia aiheesta, mutten vain jaksa tai viitsi tai näe edes syytä. Katsokaa netistä vaikka kuvahaulla "synttärit" tai "mummo + virkkaaminen" tjns. SE, EI OLE Fasismia.
Sellaista se on kun EI OLE ITSE Fasisti. Se todella on NIIN YKSINKERTAISTA !!
Muttei se uppoa tyhmään, ja usein NUOREEN, lantapäävasuriin !
Nohouuusöör.

Ne vähä-älyiset torakat näkee maailman NIIN että; tapa vastustaa jääkiekkoa, esim "Tepsiä", on pelata sitä vastaan, ja lähinnä ihan samanlaisissa vetimissä ja samanvärisissä ja tehdä kaikkia samoja asioita, mutta vääääääähän niitä muutellen.
Kun taasen TODELLISUUDESSA; se ainoa OIKEA tapa olla "ei-jääkiekossa / kiekkoilija" on vain olla pelaamatta sitä !!
Siinä kaikki.
Muuta ei tarvita.
Ei mitään !

Ei yhtäkään kyttää / lakia / "Politiikkaa" / "Poliittista Muutosta" / Kansanliikettä, mitään.
Pysytään vain POIS kiekkokaukalosta. Pridi faking simpl ! Nou ?

Mutta koska todellisuus ON noin kepeää ja helppoa sinänsä, se ei RIITÄ tietyille idiooteille. Joten ne rimpuilevat, piru vie, vaikka varjonsa kanssa ja sitä vastaan !!


KAIKKI "Lait", aivan kaikki, ihan jokaikinen, ilman YHTÄKÄÄN poikkeusta, ovat KAIKKI; ylenpalttisia, liiallisia, tarpeettomia, ylilyöviä, päällekäyviä ja tilannetta ja asioita ITSE "eskaloivia", vastenmielisiä ja julmia, typeriä ja pahuuden ja keskinkertaisten tyranniaa pysyttäviä. Niissä ei ole MITÄÄN hyvää.
Sellainen joka näkee "Lait" HYVINÄ, on joko tyhmä, älyllisesti "haasteinen" tai itsekkin mukana JUONESSA ja luultavasti sosio tai psyko -paatti.


Kaikki "Lait" ovat YLIMÄÄRÄISTÄ ulkoista vahvistusta, manipuloiville persläville ja niille joiden OMA, sisäinen, moraali ja itsekuri, on niin heikko etteivät he vain "voi itselleen mitään" vaan sekoavat sillä sekunnilla kun jonkun Valvovan silmä vähänkin välttää, ja ryöväävät vaikka naapurin lapsen lelut ja koiraltakin aamiaisen.
Mutta jos olet sellainen; oli "lakeja" tai ei, sinulla ei juuri ole toivoa. Sinä olet vain ELÄIN.
Joten.. ?... voisit kai yhtä hyvin mennä ja olla, metsässä ? Nou ?
Asua metsässä ? Kuten se yksi tunkkainen muuli, se Linkolan sekopää. HAHaaahaa, vitun tyhmä idiootti !
Ai miin ffs !! Vittu se on lähes NEEKERIN tasolla tyhmä !
Tosin ei yhtä ärsyttävä, päällekäyvä ja haitallinen. Mutta muutoin. Se on kuin inkkari tai nekru tai muslimi tai jokin; haikailee takaisin primitiivisiin, kivikauden "hyviin aikoihin" ja päiviin, jolloin ruoka tuli saada ensin kiinni ja sitten tappaa ja sitten valmistaa ja sitten syödä. Ja sitten murjottaa jossain vitun maassa tai kalliolla, ja tuijottaa tomerana taivasta ja ympärilleen, josko jossain vitun puskassa vaanii joku "kilpailevan HEIMON" vastaavanlainen vitun idiootti konna. Joku vitun neekeri tai veekeri. Joka on itse niin laiska ja paska, että mieluummin ryövää toisen saaliin kuin saalistaa itse. Tai syö hedelmiä / marjoja / kuolee pois häiritsemästä tjns.


-

Tässä miettiessäni mm näitä asioita, pääsin taas jo melko syvällisen totuuden äärelle, mutta unohdin siitä jo jonkin osan. Mutta se mitä tulin ajatelleeksi, on ainakin mm se että; yksi asia mihin KAIKKI nämä rimpuilut yms, aina palautuu on vain yksinkertaisesti: kuolemanpelko.

Muodossa tai toisessa.
Ihan jo sikäli että Vasuritkin kyllä tajunnee jollain tasolla Muslimit hengenvaarallisiksi, vesikauhuisiksi, murhan ja raiskauksen ja teloittamisen ja tapon -himoisiksi hulluiksi. Mutteivät halua / voi / viitsi myöntää sitä, edes ITSELLEEN, joten he osoittavat OMILLEEN tyhmää mieltään jotteivät MUSLIMIT tappaisi heitä.
Se on YKSI asia mitä Vasurit yms PELKÄÄVÄT.
Ja he nimenomaan PELKÄÄVÄT !! Ja kuten näette, he jankkaavat siitä sangen usein ja toistuvasti; pelko sitä, pelko tätä, me emme pelkää tai HALUA pelätä.

Se on sama kuin julistaisi ISON koiran edessä että "emmäsuaHALUApelätä!" juuri ennenkuin se puree; KOSKA sinä pelkäät sitä. Ja koira haistaa pelon ja käy usein kimppuun.
Johtunee kai mm siitä, Cesar Millania mukaillen, että koira ei halua olla sellaisen lähellä joka ei ole "tasapainossa". Ja mikä olisikaan parempi vertauskuva / tapa kuvata, Vasurista / Vasuria, kuin tuo ?!
Epätasapainotilassa huojuva vihainen imbesilli.

Hei! Jos pelko EI OLE sinulle ongelma; niin miksi vitun vitussa sitten jankutat siitä jatkuvasti ja toistuvasti ja koko ajan !?!?

Jos on päästänyt lautasellisen sontaa housuihinsa, ei se ainakaan mitään MERKITSE tai AUTA, että Julistaa ettei "halua että paskaa on ikinä, missään, kenenkään housuissa!".
Esim Muslimit ON, mm MINULLE, ONGELMA ! Jonka takia ja tähden; minä EN käy, esim....mmmm...........junou? ...LÄHI-IDÄSSÄ !

Tai nykyään "ulkona" - pitäisi kai myös sanoa.

Tai katso mitään "kotimaista" tjns. Minä en vain HALUA nähdä mitään vitun, kurjaa muslimia tai neekeriä, mulkoilemassa minua / kameraa, typerillä vitun pullistuneilla mulkosilmillään ja kälättämässä ja mäbälä-wäbälä-mbwäbälä-älisemässä sitä ällöttävää muinaista kommunikointi ääntelyään.
SE vain EI OLE minun "juttuni" per se.

Vaikka onhan niiläkin toki hetkensä, ail giv em thät. Tosin...........en nyt juuri keksi mitän niin tähdellistä hetkeä Mussujen maailmasta. Mutta jos PITÄISI keksiä, niin se on hieno se "Burj Khalifa". Se on totaalisen khuul.
Mutta väärässä paikassa.

Mutta näiden Suuruudenhullujen Samojedien "Johdossa" kun ollaan, niin eiköhän sitä kohta ala Selänne, Harkimo, Sukari, Stadin Johtelijat, Jeti ja pari muuta, pistää vastaavanlaista ja korkuista monumenttia pystyyn täälläkin.
Ehkä Stadiin, ehkä Tampereelle. Huu nous ?


- - - - - - - - - -

Mutta jottei tämä venyisi enää tämän pidemmäksi, päätän tämän tähän.
Ja sanon vielä että; Vasurit, teidän on vain ITSE tehtävä ITSELLENNE jotakin. MIKÄÄN muu ei auta.
Ei nyt eikä koskaan.

TE.  OLETTE.    AIKAMME NATSIT ja FASISTIT.    Tuollaista se sitten on.
Niin se vaan aina käy, ja palaa takaisin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti