lauantai 8. lokakuuta 2016

Pari Asiaa...

Tuli siitä mieleen, kun tuli se mieleen, se Tarantiinon Pyhä Orjaneekeri leffa. Jango, koska deetä ei lausuta.
Nin siinä kun oli se kohtaus missä se Kristop Watsin hahmo oli kuin jokin kaksivuotias / uhmaikäinen, joka on hoksannut "moraalin" - kun se murjotti siellä vitun "kabinetissa" tai toimistossa, kuin olisi juuri nähnyt lapsensa jäävän katujyrän muussaamaksi ja litistämäksi, siksi että Leonardon hahmo oli kirjoittanut tai puhunut pahaa jostakin ihanasta murjaanista.
Se kohtaus.

Siinä hän ensin johdatteli Leon hahmon sanomaan jotain, edes haapean, positiivista "Kolme Muskettisoturia" kirjasta ja sikäli kai myös kirjoittajastaan, ja kehumaan sitä ja tykkäämään siitä. Ja sitten, häh ! Ähäkutti ! Hän paljasti että "Emile Dumas....olikin NEEKERI!!" ähähähÄHÄH ÄÄ Ä!Ä Ä!! Rasistit™ !!


Niin nin tämä juolahti mieleni ^.


Eikö nämä murjaaninpedestalisoijat käsitä SITÄ, että tuon ^^ sanominen vain KOROSTAA neekerin kurjan alisteista asemaa olentojen luontaisessa hierarkiassa ?!

Sitä EI tarvitse erikseen mainita jos joku täyspäinen ja terve ja sinänsä "normaali" pistää paidan päälleen, mutta jos joku vitun vammainen, "kehari", jonka hampaat sojottaa sinne ja tänne, joka kuolaa ja jonka kädet on surkastuneet ja koko ajan tuossa rinnan päälle tyhmään asentoon jämähtäneenä, kuin T-Rexillä, mutta siis tyhmemmin, jonka silmistä yksi katsoo tuonne ja toinen tänne, propellihatussaan, saa puettua itse itsensä nin SE täytyy erikseen MAINITA.

"Katsokaas !! Meidän Pekka se saikin IHAN ITSE pistettyä PAIDAN PÄÄLLEEN!!" ja sitten sitä niiiiin kehutaan ja paijataan ja viedään ehkä Mäkkiin tjns.

Tuo on SAMA, tismalleen, täsmälleen, sama, asia.


Sitä ei erikseen tarvitse tuoda esiin, että; valkoiset / valkoinen, on saavuttanut jotakin !


Mutta kieltämättä; jos on TYHMÄ, ei sitä kai erikseen TAJUA, että se todentotta ON, melko merkittävä saavutus ja juttu, neekerille, ylipäätään edes LUKEA kirja (tai LUKEA, äs satsh) saati sitten KIRJOITTAA sellainen !
Ei edes ihan jokainen valkonaamakaan ole tehnyt SITÄ !!

*

Neekeri joka on kirjoittanut jonkinlaisen kirjan, ON kyllä kieltämättä, yhtäläinen kummajainen ja luonnonoikku kuin kissa joka osaa avata oven, kahvasta(!), tai koira joka osaa ovelana piruna hakea ITSE niitä omia nappuloitaan jostain kaapista.
Siis; onhan sellaista OLEMASSA, muttei se kovin YLEISTÄ ole !
Toisin kuin neekerin TYYPILLISEMPI / tyypilliNEN, kyky tai harraste tai toimi tai "työ"(kin) voisi kai sanoa, eli raiskaus tai katuryöstö. Tai molemmat yhtäaikaa.Sellaista elokuvan kohtausta ei liene IKINÄ mitään tarvetta laatia ja tehdä, missä joku on tuohtunut siitä ettei joku toinen valkoinen tiennyt SITÄ että "hah! kyseinen raiskaajapas olikin ns musta!".

*

Toinen asia mikä tuli mieleeni, on se että; eikö nämä / ettekö te, Suvakit yms, käsitä sitäkääääään vähää että ei OLE mitään "Valkoista Rasismia™" ja kaikkein vähiten SUOMESSA, joka jotenkin ESTÄÄ neekereitä toteuttamasta "luontonsa parempaa puolta" tjns ?!

Sellaista puolta ei OLE. TAKApuoli on kyllä, mutta EI mitään HYVÄÄ puolta.

Silloin kun sellaista ei OLE, sitä ei voi kukaan toteen taikoa. Ei oikein edes valkoinen.
Ei tässä tapauksessa.

Eli; älkää suotta LUULKO vitun kylähullut idiootit ja noidanmetsästäjät, että ME "MaMu kriittiset" jotenkin noidumme, lumoamme, kiroamme ja muin taikavoimin estämme sitä teidän Komm........mmmm...no, mikä sen nimi nyt tänäpäivänä onkin, sitä Utopiaanne toteutumasta.
Te vain olette "veikanneet väärää hevosta".
Niin käy kun on TYHMÄ. Ei se ole mikään vitun MYSTEERI tai mitään mikä on vaikea käsittää.

Niinkuin "Officen" Michaelille "budjetin ylijäämä".
Ei tätä PITÄISI joutua "selittämään teille, kuin olisitte...VIISI vuotiaita".


Te odotatte TURHAAN. Junaa ei edes OLE !! Herran tähden. Se ei mennyt, eikä ole vasta tulossa. Sitä ei vain ole OLEMASSA.
Mutta kyllä te tämänkin TIEDÄTTE vitun hyvin, jossakin syvällä tyhmässä sisässänne vitun lampaanpaskat paska-aivot kusipäät. Ja muulit !Suotta siellä kiukuttelette ja rikotte ikkunoita, jos koirat ei puhu. Ne ei OSAA puhua, eikä PYSTY puhumaan !! Saatanan ääliöt ! Se on FYSIIKKAA ja biologiaa ja rajoja ja rajoituksia ja olemus ja sen piirteet ja kohtalo yms.

Ei se siitä muuksi juuri muutu.

Vaikka MIIIITEEN rimpuilisitte.


Django.... ...Chained again !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti